lauantai 28. marraskuuta 2015

Kroppatuotteita kulutettu ja luovutettu

Heipsböö!
Täällä taas ollut muka kaikkea muuta, etten ole osannut rauhoittua postailemaan loppuneita ja päivät kuusta sen kun vähenee :p.
Nyt tuleekin taas muutaman tuotteen esittelyt kertarykäyksellä, mutta yksi tuote mulle vielä yllättäen tuli tuossa viikolla:

Työkaveri oli pari jaksoa sitten tilannut tämän Avon Calming Effects Liquid Concealer peiteaineen sävyssä Medium, mutta valitettavasti hänellä oli alkanut kiristämään ihoa silmänympäryksillä tätä laitettuaan. Mitään allergista reaktiota ei saanut, mutta ilmeisesti kuivatti ihoa (tai ehkä ei ollut sopivaa silmänympärysvoidetta alla), niin hän sitten päätti palauttaa tämän.
Aattelin sitten, että kokeilen itselleni ja jos mulla ei tule mitään, niin jätän itselleni, kun ei viitsi yhtä tuotetta alkaa palauttamaan :).
Ja mulla ei tämä kiristänyt ihoa, niin käyttöön jäi sitten. Alkaa peitevoiteitakin kertymään hiljalleen, mutta nyt oon viimein tajunnut, että turhaan mä ostan kokeiluun itselleni enää näitä, kun ei yksikään peittari peitä yksinään mun rakenteellisesti mustia silmänalusia niin paljoa kuin haluaisin.
Valehtelematta silmänalusille tulee kasattua joskus 6 eri tuotetta kaiken kaikkiaan, joilla saan suht tyydyttävän lopputuloksen, mutta siltikin tummuus kuultaa läpi... Ei voi mitään :).

Mutta sitten niihin vähennyksiin ja aloitetaan näistä eli tässä on 3 Avonin suihkugeeliä, joista päätin luopua alkukuusta;
* Senses Spa Andalusian Bliss Pomegranate & Almond Moisturising Shower Creme
* Senses Spa Oriental Sanctuary Satsuma & Lotus Flower Hydrating Shower Gel
* Senses Recharge Energising Passionfruit & Musk pH Balanced Shower Gel

Kultakorkkiset lähtivät R:n matkaan huulirasvojen kanssa ja Recharge lähtee ensi viikolla matkaamaan ihanan Katrin luo, muutaman muun tuotteen kanssa ^_^.
Noissa uudemmissa Senses-suihkareissa ei ollut mitään vikaa, kivat tuoksut olivat, mutta se on se; näillä varastoilla "ihan kiva" ei vaan riitä :D.
Oriental Sanctuary oli mausteisempi tapaus ja Andalusian Bliss pehmeämpi.
Jos olisi alle 10 pulloa suihkareita varastossa, niin olisin nämä itse käyttänyt, mutta niin... Nyt ne ainakin tulevat heti käyttöön :).
Rechargessa on taas aivan ihana hedelmäinen tuoksu ja tämä kuuluu siihen käyttö-kategoriaan, mutta kun ostin tätä ennen kuvastosta häipymistä myös 500ml pullon, niin sain nyt sen verran itselleni järkeä taottua, että voin tästä pienemmästä pullosta luopua :D.

Noh, sitten tämä Avon Senses Winter Cocoon Luxurious Sandalwood & Vanilla Shower Crème loppui myös, koska laitoin tämän käsisaippuaksi.
Tämä oli mulla suihkukäytössä, mutta tatuointien oton jälkeen on käsien pesu lisääntynyt ja pumppupullosta uhkasi saippua loppua, niin sieppasin tämän sitten siihen :p.
Ihanan pehmeä tuoksu oli tämäkin ja pesutehot normaalit, eikä ehkä ihan yhtä pahasti kuivata kuin jotkut normaalit suihkugeelit.
Olisin kyllä suihkussakin tämän kuluttanut, mutta kun nyt osui silmiin ja oli reilut kolmannes pullosta käytetty, niin meni nyt näin :).
Oon tässä kuussa varmaan yli 300ml kuluttanut nestemäistä saippuaa ja 50-60g palasaippuaa...

Avonilla jatketaan edelleen ja VIHDOIN tämä Avon Naturals Vanilla Shakes Body Lotion vartaloemulsio loppui!
Mä kun kuvittelin, ettei tässä varmasti enää tehoja isosti ole, kun niin vanha tapaus jo, mutta kylläpä vaan kosteutti ihan hyvin suht pienellä määrällä, toki vielä ei ole ihoa kunnolla kuivattavat kelit tulleetkaan. Tuoksu oli myös edelleen tunnistettavissa makeaksi vaniljaksi, joten ei ollut mennyt pilalle :).
Tykkäsin ja jos olisi vielä myynnissä, eikä rasva-varastot huutaisi armoa, niin ostaisin uudelleen ilomielin!

Seuraavana käyttöjonossa mulla oli tämä (taas yllättäen vanhaksi mennyt...) Kicksin suklaa-toffee voide.
En muista yhtään, kun aikanaan Helsingin reissulta ostin tämän, että tuoksutinko mitään testeriä eli ei ole mitään havaintoa, miltä tämä silloin ostettaessa tuoksui... Nyt tämän tuoksu on ainakin ihan jäätävä... Tekee tiukkaa, että pystyn edes jalkapohjille käyttämään tätä...
Siitäpä alkoikin pähkäily, että miten hemmetissä mä saan tämän käytettyä, koska kosteutustehot tuntui olevan ihan hyvät, eikä tullut ihoreaktioita. Noh, päätin sitten, että kokeilen suihkuvoiteena käyttää tämän ja siinä meni ihan ok:sti yhden suihkuöljyn kanssa yhdessä ja sainkin tuhlattua tällä tavoin sitä jo tuon rusetti-viivan alle. Jalkapohjille aattelin myös edelleen jatkaa käyttöä, siinäkin aina 2 pumppausta kuluu...

Eli käytän nyt suihkussa aktiivisesti tuota ja jos kroppa tuntuu tarvitsevan lisää kosteutusta, niin käytän Lushin kahta hierontapalaa ja tätä seuraavana jonossa ollutta Avonin rasvaa lisänä :).
Tätä tuoksutin heti pullosta ja tuoksu oli oikein kiva edelleen, joten tämän kanssa ei tule samaa ongelmaa vastaan!!

Sitten viimeisenä tällä erää sain kulutettua tämän Marisalta diilausten mukana saadun 20ml Lumene Arctic Spa Body Scrub kroppakuorinta-näytteen. Tämä riitti juuri ja juuri yhteen käyttökertaan :).
Hyvin positiivinen kokemus eli yllättävän kuoriva tapaus. Omaan makuun vielä kunnollisemman kuorinnan olisin saanut varmasti, jos olisi ollut 5-10ml enemmän tavaraa, mutta kyllä tästäkin jäi tosi hyvä mieli!
Tuoksua en huomannut juuri minkäänlaista eli siitä pieni miinus, mutta voisin kyllä täysikokoisenkin tuubin ostaa jossain vaiheessa vielä kokeiluun :).

Tässäpä oli nämä tällä erää!
Nyt onkin melkoinen riekkumis-viikonloppu menossa, kun eilen kävin katsomassa Jonne Aaronin keikan ystävän kanssa, jonka kanssa ei olla muutamaan vuoteen livenä nähty ja nyt pitäisi alkaa valmistautua työporukan pikkujouluihin :D. Käydään Istanbul-ravintolassa syömässä ja puhetta oli, että saatetaan lähtä sitten jatkamaan johonkin iltaa...
Katsotaan, kuinka väsynyt olen huomenna :D.
Viime yönä sain nukuttua 4h ennen kuin piti käydä kissat ruokkimassa ja Siiri lääkitsemässä 7 jälkeen ja sitten nukahdin 8 jälkeen ja heräsin ennen 11, kun Mr.Insinöörin kaveri soitti ja Mr.Insinööri lähti kotonaan käymään ja remontissa olleen uudemman auton hakemaan.
Nyt vaan täytyy alkaa miettiä kyyti-politiikkaa uudelleen, kun luulin Mr.Insinöörin lähtevän vasta huomenna ja pystyvän olemaan vielä tänään kuskina. Jospa ne taksit kulkisi... Ei nyt vesisateeseen kiinnosta lähtä polkemaan pyörällä ja tulemaan aamuyöstä takaisin...
Eli alanpa valmistautua iltaan :). Palaillaan huomenna asiaan taas seuraavien tuotteiden kanssa!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Oih, mitä ihmettä,minulleko tulossa paketti! :O Ihanaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, pikkuinen joululahja ^_^ ♥
      Täytyy nyt vaan toivoa, että posti kulkisi jotenkuten :D.

      Poista
  2. Mä tein Avonille tilauksen ja tilasin mm. nuo Senses spa -suihkarit, tosin pullot oli ne isommat jota en hoksannu ees tilausvaiheessa... Mutta niin, hitto kun niiden korkit on tiukat, toivottavasti löystyvät käytössä tai sitten mun täytyy lirutella ne sormiystävällisempiin purkkeihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tosi tiukat kyllä on korkit :/.
      Ite oon yleensä suihkun puolella jättäny kaikissa pulloissa aina vähän auki eli en oo napsauttanu täysin kiinni, kynnet tuntuu kärsivän lähes kaikkien suihkareiden kanssa, vaikkei ihan hirveen tiukalla olisikaan :D.

      Poista

Suositut tekstit