keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Taas, kun jotain loppu, niin repsahduksia sattuu...

Tätä tämä kosmetiikkanarkkarin elämä on :D.
Eli tuon pienen postaustauon aikana tuli tehtyä parit tilaukset ja käytyä shoppailemassa...

Viime lauantaina kävin kaupungilla parin kaverin kanssa shoppailemassa ja syömässä.
Tuli ostettua parit peruspaidat ja kosmetiikka-puolella repsahdin näihin...
Stockan Seppälässä oli kosmetiikat "ota 3, maksa 2"-tarjouksessa ja lisäksi muutenkin hinnat oli naurettavan halpoja. Siksipä mukaan tarttui 3kpl The Brilliant Highlighting Eyeshadow Pen luomivärikyniä sävyissä 772 Light Gold, 11 Sky Blue ja 925 Light Lilac.
Hintaa noille jäi yhteensä 4e eli ei ole iso menetys, jos eivät toimisikaan :D. Violettia ja sinistä olen jo käyttänytkin, mutta vielä pitää lisää testailla eri luomivärien kanssa, miten toimivat pohjalla pidemmän päälle. Kohtuu hyviä ovat kuitenkin!
Sitten mentiin Rotuaarin The Body Shopiin, kun oli Happy Hour-aika eli "ota 3, maksa 2"-tarjous löytyi myös sieltä. Lisäksi löytyi poistonurkkaus, jossa oli tuotteita -50% alessa ja tuo Happy Hour-tarjous koski niitäkin! Mukaan tarttuikin sitten 3 joulunajan kroppakuorintaa:
Glazed Apple, Frosted Plum ja Frosted Cranberry. Hintaa jäi yhteensä 20e :D.
Erittäin kivat löydöt olivat kaiken kaikkiaan :p.

Noh, sitten viikonloppuna tuli tehtyä tilaus ensimmäistä kertaa Biodellylle... Syynä oli tämä Glitz&Glam-Minnan postaus :D.
Ja saattoi tilaukseen lähteä mukaan vähän muutakin...

Eli tältähän se koko tilaus sitten näytti :D.
Ei nyt kovin paha, mutta repsahtelujahan nuo oli :p.

Pääpirulainen on siis tässä kuvassa eli Flow Kosmetiikan Sugar-Chocolate Face Peeling Cream kasvokuorinta.
Toinen, mitä olen jonkin aikaa kytännyt, oli tuo Strawberry Milk Facial Mask kasvonaamiojauhe.
Naamio on vain usein ollut loppu, kun olen sitä jostain katsellut, vaan nyt kävi tuuri :).
Sitten otin vielä kokeiluun tuon näytekokoisen Peppermint Himalayan Salt Scrub vartalokuorinnan.

Repsahdin myös tähän Lily Lolo Mineral Concealer peiteaineeseen sävyssä Barely Beige ja Concealer Brush peiteainesiveltimeen. Katsotaan, toimiiko silmienalusille millä tavalla :D.

Sitten otin kokeiluun vielä näyte- ja minikokoisina 0,7g Uoga Uoga Natural Foundation Powder mineraalimeikkipuuterin sävyssä 633 Petals Of Sakura ja 30ml John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Body Wash suihkugeelin sekä täysikokoisen 250g Nurme Grapefruit Sugar Scrub kroppakuorinnan.
Mukana oli vielä parit näytteet:
Mossa kasvovoide ja kasvoöljy sekä Madara sävyttävä voide.

Tällaisia siis tällä erää, oliko tuttuja tuotteita??
Olen tosiaan vielä yhden tilauksen tehnyt, joka on tietysti Avonin. Tähän postaukseen se ei vielä ehtinyt, mutta jospa se olisi huomenna tullut haettavaksi :).
Eli plussailua on siis täällä päässä myös ollut vähentelyjen lisäksi, jännäksi menee, kun kuukausi vaihtuu :p.
Vaan nyt lopettelen tämän, kun oon kirjoittanut tässä jo 7 asti, samalla tv:tä tuijottaen :D.
Seuraavana siis taas loppuvia luvassa ja varmaan se Avonin tilaus!
Miumoi <3

8 kommenttia:

  1. Oho, onpas ollut hyvät tarjoukset TBS:llä :P

    Tuo kasvonaamiojauheet vaikuttaa kivoilta, joskus pitäisi itsekin kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kerrankin osuin hyvään aikaan ja löysin jotain kivaa :D. Harmi vaan että se meikkivoiteen vaalea sävymikseri on liikkeistäkin loppu niin en voinut sitä ostaa edelleenkään :/.

      Nuo kasvonaamiojauheet on aina ollut kiinnostavia, kiva päästä taas uutta testaamaan!

      Poista
  2. heeeii siitä Lily Lolo peiteaineesta haluan sit kuulla lisää!! :D Kauhee vaikee löytää kunnon peiteaine silmänalusille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin tämän sun kommentin eilen ja tänä aamuna kuvailin pärstää eli juttua tulossa jossain vaiheessa, kuvat odottaa jo muokattuna kansiossa :D.

      Poista
  3. Jossain sinun postauksessa oli kuvaa suihkunurkkauksesta niin haluaisinkin kysyä, että mistä olet löytänyt muovisen suihkuhyllykön? :D En netistä selaamalla löytänyt yhtään, mutta tarvetta olisi jos sellaisia myydään vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tarkoitat niitä lattialla olevia kahta hyllykköä, niin ne on ikivanhoja! Toinen on mun ja toinen miehen. Itse sain omani, kun muutin pois kotoa ja jos en aivan väärin muista, niin se taisi olla meillä jo kotona ennestään...
      Ei siis valitettavasti ole aavistustakaan mistä ovat, mutta jos uskaltaisin veikata, niin ovat aikanaan ehkä jostain halppis-kaupasta (Tokmanni, Halpahalli, Jysk ym..) tai sitten tyyliin Prisma/Anttila kaupoista ostettu...
      En tosiaan tämän paremmin osaa auttaa, kun tuosta omilleen muutostakin on jo 11 vuotta aikaa... :D

      Poista
  4. Oooh, ihania ostoksia!! :) Etenkin nuo Flow't... Itellä vaan heti pistää miettimään, että kasvokuorinta 120 ml?! Sehän kestää ihan tosi ikuisuuden! :D Hyvä että sait TBS:n alenkin hyödynnettyä. ;D Tosi edullisesti lähti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mä yllätyin tuosta kuorinnan koosta myös :D. Vaan halvaksi tulee ja yhden kokeilun perusteella oikein kiva oli. Se on vaan kermaisempi koostumukseltaan, niin kosteuttaa ihoa myös, menee ehkä naamiostakin!
      Ja joo, onneksi kerrankin pääsin tuon alen hyödyntämään, vaikka oisin kyllä sen sävymikserin edelleen halunnut :p. Toivottavasti saavat pian lisää varastoon :).

      Poista

Suositut tekstit