torstai 30. kesäkuuta 2016

Rasvoja ja yksi joukkoon kuulumaton

No niin, toiseksi viimeistä loppuneiden satsia sitten viedään tälle kuulle :D.
Pidemmittä puheitta mennään asiaan ja aloitetaan tuolla joukkoon kuulumattomalla tuotteella...

...joka oli 50ml minikokoinen Dermosil Structure & Volume Hair Spray hiuslakka ja tämä tuli viime Elokuun Livboxista.
Olen tätä hiuslakkaa käyttänyt itse ostamani pullon jo viime Lokakuussa ja eipä mulla ole isommin lisättävää tuohon aiempaan tekstiin. Ihan ok lakka, mutta ei tosiaan saanut haukkomaan henkeä, enkä näin ollen aio itse enää ostaa uudelleen. On tämä jo nähty :).

Sitten niitä rasvoja!
Sain kuin sainkin jälleen yhden kropparasvan pois kaapista ja se oli tämä 2013 Turkista ostamani 150ml Fruttini Lime Mint Cooling Body Sorbet Foam.
Onneksi tämä osui nyt kesälle käyttöön (vaikkakin täällä päin Suomea helteet ovat antaneet odotuttaa itseään), sillä tämä todellakin viilensi levitysvaiheessa ihoa :D.
Koostumus tällä oli tosiaan vaahtomainen, mutta koska tämä oli painepakkauksessa, tässä oli incissä ensimmäisenä nopeasti haihtuvia ainesosia. Vaahto siis hävisi muutamassa sekunnissa ja jäljelle jäi nopeasti imeytyvä ja läpinäkyvä... hmmm.. miksihän mä sitä sanoisin, kun se ei ollut vettä eikä voidetta eikä geeliä.... Tämä oli siis hyvin omituinen tuote, en osaa paremmin kuvailla :D.
Tuon takia tämä ei ihan hirveästi kosteuttanut ihoa, mutta se jäi kuitenkin suht pehmeän tuntuiseksi. Oli siis todellakin kesäksi tarkoitettu tuote... Ja kuumille keleille erityisesti :p.
Tuoksu ei miellyttänyt, mutta luulen syynä olevan ne haihtuvat painekaasut, jotka tunkivat läpi. Jotain sitruksista olin kuitenkin havaitsevinani tässä.
Kaiken kaikkiaan petyin tähän aika paljon :/.
En tiedä, onko näitä enää myynnissä, vai ovatko täysin uusineet merkin, mutta tätä tuotetta en aio enää uudelleen ostaa.

Nyt päätin, että käytän seuraavaksi Lushia ja Victoria's Secretiä kropalle tämän loppukesän ajan ja tuo Avonin kaakaovoi toimii toistaiseksi jalkavoiteena, kunnes muu kroppa alkaa syksyn myötä kuivumaan ja vaatimaan enemmän kosteutusta :).

Loppuun kului myös tämä Marisalta yllätyksenä saatu 20ml minikokoinen Florena Olive Oil Hand Cream käsivoide.
Huomaa kyllä, että näin kesäaikaan tarvitsen tosi paljon vähemmän käsirasvaa, kun kuluvat todella hitaasti, eikä mun tarvitse laittaa kerrallaan kovin paljoa.
Tämä vaan oli jälleen juuri niitä käsirasvoja, jotka tekee pehmeän tuntuisiksi kädet, mutta eivät kosteuta kuitenkaan kunnolla :/. Kynsinauhat jäivät tämän kanssa edelleen tosi koviksi ja itse haluaisin, että käsirasva jo saisi pehmitettyä niitä vähäsen.
Tuoksu oli mielestäni aika neutraali, ei jäänyt mieleen.
Tehojen takia tätä ei jää ikävä, joten ei tarvitse pyytää diilaamaan täysikokoista tuubia ulkomailta :D.

Viimeisenä tällä erää on tämä Oriflame Tender Care Protecting Balm, Golden Edition klassikko-monikäyttörasva, jota itse käytin suurimmaksi osaksi huulirasvana ja kynsinauhoille ennen nukkumaan menoa (tämä oli yöpöydällä käytössä).
Viimeisinä päivinä käytin tätä sitten vielä toiseen kainalooni tatuointirasvan kanssa (sainpa sillekin vähän käyttöä taas!), koska siinä helotti punainen ärtynyt juova, jonka takia en ole sitä kainaloa pystynyt ajelemaan tai laittamaan kunnolla edes dödöä (onneksi täällä ei ole helle-ilmoja näkynyt, niin oon voinut pidempi hihaisissa paidoissa kulkea :p)... Alkoi onneksi rauhoittua, niin voin kohta kokeilla kainalon ajelua :p.
Oon ottanut tämän käyttöön jo jokunen vuosi sitten, kun edellinen loppui, joten näköjään aikaa näihin menee tahtomattani runsaasti :p.

Mä vaan tykkään tästä rasvasta, koska tämä toimii siinä missä haluan sitä käyttää, joten seuraava purkki lähti jälleen varastosta käyttöön, tällä kertaa karamellin/toffeen tuoksuisena :D. Nyt mulla onkin enää näitä tuoksullisia versioita jäljellä :p.
Parasta ennen-päiväkin on jo aikoja sitten mennyt, mutta koska ei haissut pahalle, niin kyllähän mä tämän käytän, hyvin toimi tuo kultapurkkikin :'D.
Toivottavasti saisin kuitenkin tämän käytettyä vähän nopeammin kuin nuo aiemmat :).

Tällaista siis tälle tällä erää, huomenna tulee sitten viimeinen satsi, kun saan tänään viimeisen purkin loppumaan. Nytpä siis lähden suihkun puolelle sen kuluttamaan, joten palataan asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Tenderit on miulla vielä kokonaan kokeilematta, vaikka kolme niitä taitaa olla :D Mustaherukka, kirsikka ja oiskohan tuo karamelli. Tuo pakkaus ei kyllä ole käytännöllisin :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, mulla löytyy noiden lisäksi vielä vanilja, suklaa, manteli, kookos ja hunaja :'D Vähän överiksi ehkä menny :p...
      Joo, tuo pakkaus on kyllä vähän tympeä, siksi käytänkin vain kotona.
      Puikkonakin löytyy kyllä huulivoide, sitä voin kodin ulkopuolellakin käyttää :D.

      Poista
  2. Multa löytyy Tendereistä karamelli, vanilja, kirsikka ja hunaja. Kookoksen olen käyttänyt loppuun ja toisen kappaleen sitä annoin poikaystävälle :D Käytän yöhuulirasvana ja joskus myös kuiviin kohtiin, tykkään kovasti. Karamelli on käytössä tällä hetkellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, huippua että sieltä löytyy muitakin Tender-hulluja ^_^ !!
      Hyvää ainetta kyllä on!

      Poista

Suositut tekstit