perjantai 1. heinäkuuta 2016

Nyt on vähän suihkugeelejä urakoitu!

Nyt tulisi sitten viimeiset kesäkuun loppuneet esittelyyn ja tässä tulee pelkästään suihkugeelejä!!
Ahdistuin ihan kunnolla tuossa kesäkuun alussa, kun katselin suihkugeeli-hyllyäni, että ei hemmetti, mun on pakko saada tähän hommaan jotain järkeä :D. Niinpä siirtelin ylemmälle hyllylle käsisaippua-käyttöön minikokoja sekä vanhimpia normaalikokoja/jättikokoja ja sainkin jo muutaman tyhjennettyä tuossa käytössä!
Varoitus, tästä saattaa tulla vähän yksitoikkoista tekstiä nyt, kun hirveän monisanaisesti en osaa suihkugeelejä kuvailla :D. Yhteisesti näistä voin sanoa, että pesutehot ja kuivattavuus oli kaikissa suurin piirtein samaa luokkaa eli puhdistivat hyvin ja runsaalla käytöllä kuivattivat jonkin verran.

Tämän Biodellyltä kokeiluun tilaamani 30ml minikokoisen John Masters Organics Blood Orange & Vanilla Body Wash suihkarin käytin käsisaippuana töissä ja otin pullon sitten jatkokäyttöön siihen, kun oli sopivan kokoinen taskuun :).
Muistaakseni oranssihtavan värinen geeli oli vähän hidasliikkeisempää, ei siis ollut hirmu juoksevaa.
Tuoksu oli selvästi veriappelsiininen, mutta vanilja olisi saanut tuoksua enemmän ja pehmentää sitä kirpeyttä, siksi otin tämän käsisaippuaksi.
En siis aio ostaa täysikokoista, melko hintavaakin oli (tämä mini maksoi 6e).

Kotona ensimmäisenä täyttöpumppupullon täytin tällä 75ml minikokoisella Dermosil Vitamin E Shower Gel suihkugeelillä, joka oli settinä myynnissä tällaisessa erikoisemmassa pullossa joulunaikaan.
Pinkkiä, melko juoksevaa geeliä koostumukseltaan ja tuoksu on se omanlaisensa makea, ehkä kukkainenkin?
Tämä on vaan sellainen rajatapaus-tuoksu, että jonkin aikaa pidän siitä, mutta jossain vaiheessa aina lopulta kyllästyn :/. Tuohon perustuen päätinkin siirtää tämän suoraan käsisaippuaksi, koska kaapissa riittää runsaasti pulloja, joihin olen rakastunut.
Ehkä jos ei varastot olisi näin runsaat, niin olisin voinut käyttää ihan suihkussa pois koko pullon.
En ainakaan tällä hetkellä aio ostaa tätä normaalia pulloa.

Sitten kun Dermosil loppui, niin täyttöön lähti tämä 60ml minikokoinen The Body Shop Moringa Shower Gel, jonka muistaakseni sain TBS:n joulukalenterista.
Pirtsakan kellertävää, suht juoksevaa geeliä oli koostumukseltaan, mutta tuoksu oli juurikin sellainen voimakas, lähes migreeniä aiheuttavan kukkainen. Tästä en tykännyt yhtään ja tiukkaa teki käsisaippuanakin käyttää.
Malliesimerkki kukkaistuoksusta, josta en pidä ollenkaan :D.
En siis aio ostaa enää mitään tämän sarjan tuotetta!

Seuraavaksi lähti täyttöön tämä vähän vanhempi 50ml minikokoinen Yves Rocher Les Plaisirs Nature Yellow Peach Shower Gel suihkari.
Koostumus vaaleanoranssia ja melko juoksevaa.
Kuvittelin tätä mehukkaan persikkaiseksi tuoksuksi, mutta tässä olikin myös jokin kukkainen vivahde, joka latisti innostukseni ja siirsin sen takia käsisaippuaksi.
Enemmän tykkäsin tästä kuin tuosta Moringasta, mutta pienoinen pettymys oli valitettavasti.
En ostaisi uudelleen, enkä tosin ole nyt hetkeen katsonut YR:n sivuja, että onko näitä ainakaan tässä muodossa enää myynnissä...

Heti perään käytin sitten myös 50ml minikokoisen Yves Rocher Les Plaisirs Nature Blackberry Shower Gel suihkugeelin, joka oli violetin punertavaa väriltään.
Pullosta kun tuoksuttelin, niin en jotenkin tykännytkään tästä, vaikka karhunvatukasta yleensä tykkään! Siksi tyhjensinkin tämän käsisaippuaksi, mutta kun huuhtelin tämän suihkun puolella, niin tästä tulikin siinä esiin se makeus, mitä odotinkin ja harmittelin raskaasti päätöstäni :D.
Eli voisinpa vaikka uudelleen ostaa tätä, mutta täytyy nyt nuo varastot saada ensin pienemmiksi :).

Tämä 100g minikokoinen Lush Lord of Misrule Shower Cream suihkuvoide teki poikkeuksen tässä sarjassa, sillä tämän käytin täysin suihkun puolella :p.
Koostumukseltaan tosi juoksevaa, ihanan smaragdinvihreää ja kermaisempaa geeliä.
Tuoksu oli todella mielenkiintoinen! Makeutta oli havaittavissa (vaniljaa), mutta ilmeisesti tuo mustapippuri puski sieltä läpi, joka jakoi mielipidettäni joka käyttökerralla eri suuntaan :D.
Ehkä loppupelissä päädyin siihen, ettei tätä tule ikävä, enkä varmaan osta enää. Mutta oli kyllä todella mielenkiintoinen tapaus ja voin kyllä suositella kokeilemaan yhden pikkupullon, jos mielenkiintoa riittää!

Toinen, jonka käytin suihkun puolella (viimeisiä 2cm lukuunottamatta), oli tämä Cosmeryalta aikoinaan tilaamani 237ml Deep Steep Brown Sugar Vanilla Body Wash.
Koostumukseltaan oli vaalean rusehtavaa ja todella juoksevaa geeliä, siitä pikkuinen miinus.
Mutta tuoksuhan oli sitten, mitäpä muutakaan kuin sokerisen makeahkoa, ei kuitenkaan yllättäen ollut niin makeaa kuin olisi luullut!
Tästä kyllä tykkäsin ja voisin ostaa varastojen huvettua lisääkin. Kiva oli testata!

Viimeisenä tuossa muutama päivä takaperin täytin pumppupullon sitten tällä 125ml Avon Ultra Sexy Body Nectar Shower Gel suihkarilla (ja saapa taas nähdä millä hakusanoilla tänne päädytään...).
Koostumukseltaan tämä erosi noista muista selvästi, sillä se oli helmiäismäistä ja todella "jankkia", oli pakko laittaa pumppupulloon vettä vähän, että sieltä saa jotain tulemaan ulos :D.
Tuoksussa ei ollut sinällään vikaa, kun oli sellainen hyvällä tavalla kukkaisen makea. Kun kuitenkin ahdistuksessani pähkäilin siinä suihkugeelien edessä mitä teen, niin päätin siirtää tämän sitten käsisaippuaksi, koska tuoksultaan tämä meni siihen "ihan kiva"/OK-kategoriaan ja kuten tiedätte, niin ne nyt valitettavasti menee mun varastoilla aina käsisaippua-käyttöön...
Jos joskus tokenen tästä suihkari-hulluudestani ja varastot pienenevät radikaalisti, niin voisin ostaa tätä uudelleen, jos sattuisi olemaan vielä myynnissä.

Tässäpä nämä viimein olivat :D.
Osaatteko jo päätellä näiden myötä, miten kesäkuu menikään??
Noh, huomenna sitten on yhteenvedon aika, jolloin totuus selviää :)!
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

3 kommenttia:

 1. Taitaa tulla aika hyvät miinukset! ;) Iteki laskin just vähän aikaa sitte oman kesäkuun saldon ni -30 tuotetta! :D Tosin mukana 6 poisheitettyä/-annettua ja muutama kertakäyttönaamio jne. Mut myös isoja ja ikuisuustuotteita. :)

  Sillon ku aloin ite tehokäyttää suihkareita käsisaippuoina pari (?) vuotta sitten, ni kyllä lähti kulumaan. :) Ihan loistoidea, niistä saa niin helposti loppuneita tuotteita. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin kirjottaa et niistä saa varastot pienemmiksi mut ei... :P Joku logiikka antaa mun ostaa niitä suihkareita koko ajan lisää kun kulutankin niitä koko ajan? Vaikka ei "ihan" vielä oo balanssissa... :P :'D

   Poista
  2. Joo, miinustahan sieltä tuli, mutta ei kyllä lähellekään sun saldoa :D. Vähänkö oot saanu purkkeja hupenemaan!!!
   Joo, samaa saippuaa ne käsisaippuatkin on, niin ihan hyvin voi suihkugeelejäkin holvata siinä samalla :).

   Ja kyllä, tuo on se perus, että heti kun oot saanu varastoja oikeesti pienennettyä ja oot niin hemmetin ylpeä siitä, niin heti seuraavassa hetkessä tulee kaiken maailman ihanuuksia ja uutuuksia, joita on vaan ihan pakko päästä testaamaan :D :D.
   Tää on ihan kauheeta :D.

   Poista

Suositut tekstit