maanantai 25. heinäkuuta 2016

Kummitäti-saippuaa ja kevät-syksyistä meikkiä

Heissan!
Oli tarkoitus taas eilen kirjoitella seuraavan loppuneen lyhyt esittely plus toissapäiväinen meikki, mutta käytiinkin veljeni ja hänen kihlattunsa luona kyläilemässä ja siellä ilta-auringossa istuen vierähtikin muuan tunti :).
Mennään siis pidemmittä puheitta asiaan:

Eli tuttua ja turvallista palasaippuaa taas sain kulutettua, nyt oli vuorossa Lush Godmother Soap, joka olikin jälleen vanhempi tapaus.
En nyt muistanut tehdä inci-listasta parempaa kuvaa, mutta tässä postauksessa se näkyy jotenkuten.
Tätä sanottiin aikanaan muistaakseni Rockstar-saippuan isosiskoksi, joten makeutta tässäkin oli havaittavissa, mutta se ei ollut sellaista karkkimakeaa, vaan enemmän sinne hedelmäisempään ja aikuismaisempaan suuntaan.
Mutta koska tämä oli venynyt 1-2 vuotta kaapissa, niin tuoksu oli jälleen melko tehokkaasti ehtinyt haihtua ja käsiä piti nuuhkia lähellä nenää, että sen erotti.
Muuten tämä oli samanlainen kuin muutkin Lushin palasaippuat eli pesi hyvin ja kuivatti toki käsiä suurissa määrin pestessä. Tuoksu oli tuoreempana toki ihan jees, mutta en tiedä oliko se myski, joka teki siitä kuitenkin itselleni sellaisen ei-niin-huipun.
Tätä ei muistaakseni ole enää myynnissä, eikä mulla hirmu ikävä tätä tule, vaikka olikin kiva kokeilla tämä yksi palanen :).

Olen ottanut seuraavaksi käyttöön tämän Flow Kosmetiikan Piparmittu-saippuan, jonka tilasin muistaakseni Cosmeryalta jo jokin aika sitten.
Olen tosin eilen ja toissapäivänä silpunnut kuppeihin niitä mun jämäsaippuoita, että saan saan sulattaa ne jälleen yhdeksi köntiksi (tai siis kermaiset ja läpikuultavat omikseen) :p. Eli kunhan saan nuo tehtyä ehkä huomenna, niin otan nekin sitten käyttöön tämän kanssa :).

Mutta sitten jälleen uuteen meikkiin, jonka tein toissapäivänä.
Rajaukset:
* Sisänurkka: Avon Color Trend Eyeliner, Anchormate
* Ulkonurkka: Avon Always On Point Eyeliner, Molten Rose
Voidemaiset:
* Sisänurkka: Avon Big Colour Eye Pencil, Mint Breeze
*  Ulkonurkka: Oriflame Sun-sational Eye & Cheek Shimmer, Burnished Pink
Luomivärit:
* Kulmaluut: Oriflame Giordani Gold Eye Silk, Opal
* Sisänurkka: Lumene Arctic Duet Mineral Eye Shadow, 2 Kevät Kuiskaa / Breath of Spring (mennyt rikki, niin purkitettu)
* Ulkonurkka: ColourPop Supershock Shadow, Weenie

Tällainen siitä tuli sitten.
Jollain tavoin keväinen ja syksyinen meikki yhtä aikaa, tai siis sävyistä tulee mieleen :D.
Tykkäsin tästä yhdistelmästä ja varsinkin tuosta keskiosan häivytys-yhdistelmästä sen verran, että eilisen meikin tein myös näillä.
Laitoin kuitenkin Weenien koko luomelle ja sen päälle töpöttelin Lumenen rikkoutunutta vihertävänkultaista sävyä, tuli hauskan näköinen (en tästä ehtinyt ottaa kuvaa) :).
On tämä lomalla olo kivaa, kun on ajan kanssa saanut meikeillä leikkiä! Tänään tein vaan yhden sävyn meikin NARSin mono-luomarilla, kun piti ehtiä käydä äidin luona kylässä, niin en tällä kertaa ottanut siitä kuvaa :).

Niiiin ja taas todistusaineistoa toissapäivältä!
Weeniessäkin pilkottaa pannu :D. Ja itseasiassa eilisen jälkeen vielä vähän enemmänkin!
Nämä pannun paistamisethan sitten tietysti oikeuttivat tekemään tänään pitkästä aikaa tilauksen BeautyBayhin, josta tuli naputettua ostoskoriin muutama Makeup Geek-monoluomari... ja vähän muutakin...
Annetaan siis mennä tämä kuukausi kunnolla plussalle, kun siihen se menee kuitenkin :p. Tosin voi olla, että ne tulee vasta ensi kuussa, mikä kyllä passaa mulle mainiosti :D.
Tilaus- sekä diilaus-postausta on siis tuloillaan ennemmin tai myöhemmin :p.

Mutta palaillaan vielä loppuneiden pariin seuraavalla kerralla!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Uuuh, ostoksia odotellessa ;)

  On kyllä aina yhtä hienoa saada luomiväreissä pannut näkyviin, niitä kun ei yleensä ihan vähää siinä pannussa ole :D ColourPopin tuotteet kiinnostaa, mutta en innostu Shipitosta ja toimituskulut on hurjat kansainvälisellä puolella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itekin odotan innolla nuita :D.

   Pannuttelu on huippua! Meikkituotteissa varsinkin :D.
   Mulla käynyt tuuri, kun Kvartsiharakka-Johis on tilannu Shipiton kautta, niin oon sitten lyöttäytyny kimppaan, helposti myös saa tavarat, kun samalla paikkakunnalla asutaan ^_^.
   Mutta itsekin yllätyin kuinka hurjat ne kansainväliset postarit oli :O. Pitäisi kyllä useampi ihminen tulla kimppaan jakamaan postikulut!
   Halvemmalla saa tosiaan Shipiton kautta ja vaikka pitäisi verot maksaa tullin kautta...

   Poista

Suositut tekstit