lauantai 9. heinäkuuta 2016

Lisää roskiin...

Nytpä näitä tavaroita alkoi tahtomattani mennä roskiin...
Torstaina meikatessani huomasin ongelmia seuraavien tuotteiden kanssa:

Kyseessä olivat Avon Glimmerstick Diamonds Eye Liner, Twilight Sparkle sekä Seppälä The Brilliant Highlighting Eyeshadow Pen, 112 Sky Blue.
Glimmerstickiä laittaessani nyt ainakin parin viikon paussin jälkeen huomasin sen olevan jo vähän liian kuiva. Joutui nyt aivan liikaa painamaan, että väriä lähti irti, se painamisvoimakkuus ei varmasti ole hyväksi luomille :(. Onneksi kynää ei jäänyt jäljelle enää kuin tuo kuvassa näkyvä, ehkä 1,5cm pätkä!

Seppälän tapausta en montaa kertaa ehtinyt käyttää, kun tuolloin samana kertana huomasin luomiväri"massan" irronneen puikossa ja jämähtäneen korkkiin kiinni... Kauan sain ravistella, että irtosi takaisin hylsyyn ja siinähän kävi noin sotkuisesti... En jaksa alkaa vekslaamaan tuon rikkinäisen terän kanssa ja kun hinta oli 4e/3 kynää... Jää mulle ne kaksi vielä käytettäviksi :p.

Tässä sitten sävyt luomilla, ylempi on Avon ja alemmassa oon Avonin päälle töpötellyt tuota Seppälän kynää. Halpuudestaan huolimatta Seppälän kynää käyttäessäni puuteristen värien alle, se pysyi kivasti paikallaan, eikä lähtenyt pakkautumaan isommin mihinkään.
Avonin kynä lähti varsinkin tuon töpöttelyn jälkeen liikkumaan alta, voi olla että painoin liikaa...
Mutta sävyistä tykkäsin! Avonin kynän voisin ostaa uudelleen, mutta Seppälää en varmaankaan, on mulla pari sinistä voidemaista ennestään käytössä, niin käytän niitä, kunnes jotain houkutuksia taas ilmaantuu eteen :D.

Tämän enempää en saa irti itsestäni... Viime yönä oltiin Jalometallin (siellä ei siis oltu) jatkoilla Hevimestassa, kun halusin taas nähdä Sentencedin cover-bändin Forever Onen ja lisäksi soitti ensin King Diamond cover-bändi Conspiracy.
Jälkimmäinenkin oli ihan jees, vaikken ole King Diamondia koskaan kuunnellut.
Oltiin kotona vasta 3 jälkeen ja pääsin meikit pestyäni nukkumaan vasta 4 aikaan... Herätyskello soi klo 7.10 Siirin lääkitsemisen takia, mutta onneksi sain nukkua vielä 7.30-10.30 välin.
Nyt kuitenkin alkaa väsyttää niin, että simahdan varmaan ennätysnopeaa sänkyyn päästessäni!
Tänään olisi ollut vielä Mokomalla keikka samaisissa jatkobileissä, mutta ei vaan valitettavasti kykene... Oon näköjään liian vanha bilettämään edes yhtä iltaa :D.
Jospa joku boksi-esittely tulisi viimein huomenna, kunhan saan tämän pöhnän päästäni pois :D.
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit