torstai 21. heinäkuuta 2016

Mattaa puuteria ja ensimmäinen lomameikki

Heipsan!
Nyt se olisi sitten loma alkanut ja tänään on ollut siis ensimmäinen lomapäivä.
Aika tosin vierähti torkkuessa ja sitten meikin teossa. Vähänkö oli mahtavaa vaan rauhassa istua parvekkeella auringonpaisteessa ja käydä läpi luomiväripaletteja, millä tekisin tämän päivän silmämeikin :D.
Ennen tuota silmämeikkiä esittelen nyt yhden loppuneen:

Tässä Oriflame The One Matte Velvet Powder, Nude Porcelain (8g) kivipuuterissa oli vielä reunoilla jäljellä tavaraa, mutta päätin murskata ja kipata ne mun irtopuuteri-jämärasiaan. Tästä rasiasta töpöttelen puuteria sitten silmien alle tehdessäni silmämeikkejä, ettei varisseet luomivärit jää poskiin isommissa määrin :).
Tästä nyt ei sen kummempaa kuvaa ole kasvoilla, mutta esimerkiksi tässä postauksessa olen tätä käyttänyt.
Sävy oli sopivan vaalea, mikä oli hyvä, koska omistan niin paljon niitä Livboxista tulleita liian tummia meikkivoiteita. Puuterillakin on hyvä yrittää vähän niitä vaalentaa, vaikka nythän mulla on se TBS:n vaalea sävymikseri.
Nimestäkin voi päätellä, että mattapintaa lupaili ja kyllä tämä sen teki, toki nyt kesällä otsa ei valitettavasti kauaa kiillottomana säily, mutta ei se aivan rasvaa tihkuvakaan kuitenkaan ollut.
Hyvä peruspuuteri oli! En tosin tiedä, aionko ostaa vielä joskus uudestaan, ehkä jos osuu hyvä tarjous eteen :). Tästä maksoin muistaakseni 8,90e tarjouksessa.

Nyt on käyttöön lähtenyt tämä kevään Sokoksen 3+1 päiviltä tilaamani Shiseidon väritön kivipuuteri. Pitäähän näitä kalliimpiakin päästä välillä kokeilemaan :D.

Mutta nyt siihen tämänpäiväiseen silmämeikkiin! Pitkään pohdin tosiaan parvekkeella, minkälaisen meikin teen, mutta halusin kuitenkin käyttää piiiitkästä aikaa Avonin palettejani siihen :).

Tällaiseen settiin sitten päädyin! Pohjustajana tuttu ja turvallinen UDPP.
Rajaukset:
* Sisänurkka: Avon Glimmerstick Diamonds Eye Liner, Golden Diamond
* Ulkonurkka (alle): Oriflame Visions Eyeliner Duo, Atmosphere
* Ulkonurkka (päälle): Avon Glimmerstick Diamonds Eye Liner, Brightest Blue
* Sisärajaus: Avon Little Red Dress Glimmerstick Eye Liner, Blackest Black
* Päälle: Lumene True Mystic Precise Tip Eyeliner, 01 Mystic Black (ei kuvassa)
Voidemaiset:
* Sisänurkka: Avon Color Trend Eye Liner, Rich in Gold
* Ulkonurkka: RMS Beauty Eye Polish, Inspire
Avon True Colour Eye Shadow Quartet-paletit:
* Awakening: Keltainen (sisänurkka), Vedensininen (ulkonurkka)
* Attraction: Vaalea (kulmaluut), Tummansininen (ulommaisin nurkka)

Ja tässä sitten lopputulos.
Jälleen kerran silmien räpsäisy väärään aikaan Lumenen rajauksen kanssa pilasi oikean silmän :p.
Mutta värimaailmasta tulikin tosi kiva fiilis!!!
Myös tuosta keskiosan häivytys-vihreästä tuli tosi hieno, kunnon lomameikki tästä kyllä tuli :D.
Outoa tosin oli itselleni, kun tuo Awakening-paletin värit olivat mattavärejä, niin ei tullut hohtoa nyt yhtään, enkä ole kovin tottunut siihen :D.
Laitoin ensin kulmaluulle tuota Awakening-paletin vaaleaa, mutta se oli pelkkää glitterin varisemista (en muistanut kulmaluulle laittaa mitään voidemaista pitoa), niin piti käyttää Attraction-paletin vaaleaa, joka pelitti paremmin.

Oli kyllä hauskaa käyttää näitä pitkästä aikaa! Katsotaan mitä keksin huomenna, täytyy nyt käyttää näitä vähemmän käytettyjä paletteja, kun viime aikoina olen aina enemmän ja vähemmän tarttunut Urban Decay- tai Too Faced-paletteihini :).
Jospa nyt loman aikana saisin varastossa olevia meikkikuviakin enemmän julkaistua (toivossa on hyvä elää...) sekä tietysti noita loppuneitakin :p. Tosin nyt on kyllä niin kivat kelitkin viimein ulkona, että koneella istuminen ei isosti houkuta... Mutta katsotaan, miten tämä loma lähtee etenemään, on tässä 2,5 viikkoa aikaa :).
Palaillaanpa siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit