torstai 28. heinäkuuta 2016

Kuorintasukat

Minun piti jo viime kesänä tehdä tämä postaus, mutta ajan puutteen takia se vaan venähti...
Vaan olen uudelleen käyttänyt nyt alkukuusta taas kuorintasukat, niin viimein tuli optimaalinen aika esitellä ne tarkemmin.

Viime kesänä käytin siis Dermosil Exfoliating Socks kuorintasukat ja nyt sain käytettyä Sokoksen 3+1-päiviltä tilaamani Footner Exfoliating Socks kuorintasukat.
Eroa en näiden välillä kovin paljoa huomannut, ainoastaan vaikutusaika oli eri; Dermosilillä 90min ja Footnerilla 60min (pidin tosin 70min, kun en heti ehtinyt huuhtelemaan jalkoja).

Myös itse sukat olivat aikalailla samantyyppiset, mielestäni Footnerin oli vähän kestävämmät, kun Dermosilin sukat hajosivat kävellessäni vessaan.
Dermosilit tuntuivat olevan myös kosteammat tai oli enemmän nähtävissä nestettä.

Dermosilit sain teipattua nilkkojen ympärille, mutta Footnerin varret jäivät liian lyhyiksi kiinnitykseen. Kosteutta sitovat sukat pitivät onneksi hyvin paikallaan ja nestettä ei tosiaan hirveästi ollut niissä, joten ilman teippaustakin selvisi.

Jalkakuvat ovat Dermosilin sukkien käytön jälkeen, en jaksanut nyt Footnerin tapauksessa alkaa uudelleen yksin venkoilemaan kuvia jaloista :D.
Tässä jalat heti sukkien pois ottamisen ja pesun jälkeen. Kantapäät ja pottuvarpaiden kohdat ovat mulla yleensä ne ongelma-alueet.
Kiristelivät myös käytön jälkeen melko paljon, mutta muistelen lukeneeni Footnerin ohjeista, ettei saisi jalkavoidetta käyttää ettei kuorinta-aineen teho "häviä". Käytinkin jalkavoidetta vasta sitten, kun nahkan irtoaminen alkoi.

Ja sehän alkoi 6 päivässä Dermosilin sukilla ja muistaakseni 5 päivässä Footnerin versioilla.
En ottanut kuvia siitä oikeasti kunnolla kuoriutumaan lähteneestä vaiheesta, sillä huomasin sen tapahtuvan, kun olin Piloxingiin menossa ja otin sukat pois :D.
Hyvin nopeasti laitoin sukat takaisin ja olin tunnin sukilla, vaikka yleensä Piloxingissa ollaan avojaloin :D.
Ohjeissa sanotaan, ettei nahkaa saa repiä itse irti, mutta itse olen molemmissa tapauksissa hyvin varovasti riekaleita irroitellut sen verran, mitä ilman väkivaltaa lähtee. Nahkaa lähti varsinkin suihkun tai saunan jälkeen parhaiten eli jalkoja liottamalla saa hyvin riekaleet irtoamaan.

Mä olen kyllä näistä kuorintasukista tykännyt ja kiva on aina kesän alussa tehdä tämä, kun alkaa sandaalikelit. Mulle on hyvin sopinut, eikä ole tullut mitään reaktioita. Facebookissahan kiersi joistain kuorintasukista kauhujuttuja...
Kun käyttää oikein eli jaloissa ei saa olla haavoja/tulehduksia, käyttää maksimissaan 3-4kk välein ja antaa ihon uusiutua rauhassa, niin isompia ongelmia ei varmasti pitäisi tulla. Eikä nämä tietenkään sovellu herkkäihoisille ja tietyille aineille allergisille.
Varastosta löytyy vielä 2kpl Dermosilin sukkia, joten talveksi ja ensi kesäksi on vielä ja aion varmasti uudelleen hankkia näitä molempia ja testata muitakin merkkejä.
Nyt vaan pitäisi jalkakylpyjä taas tehdä, vaan sekin jäänyt viime kuukausina täysin paitsioon :/. Onneksi sentään rasvaan jalat suihku-käyntien jälkeen, niin jotakin hoitoa jalat saavat :D.
Oletteko te testanneet kuorintasukkia ja mitä olette tykänneet? Vai sopiko teille ollenkaan ne?

Mulla olisi vielä kahteen postaukseen loppuneita esiteltävänä plus Avonin tilauskin odottaa hakemistaan lähikaupan pisteellä...
Huomenna vaan alkaa kuitenkin odotettu Qstock ja meidän pitää aamupäivästä hakea äitini meille katti-vahdiksi, sekä rannekkeet saada vaihdettua ja pitäisi olla ehkä kolmen aikaan jo alueella, niin voi jäädä seuraava postaus vasta sunnuntaille! Katsotaan kuitenkin, miten nuo aikataulut menee :).
Instagramiin tulee varmasti jotain kuvia, jos vaan yhteydet pelaa (tiliäni anzuanssu85 voi katsoa myös koneelta, vaikkei itsellänne olisikaan Instagramia :)).
Nyt vaan täytyy toivoa, ettei tulisi ukkoskuuroja, mitä alkuviikolla vielä ennusti, nyt tosin oli taas ennusteet eriksi muuttuneet, joten peukut pystyssä, että olisi poutaista :p.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

4 kommenttia:

 1. Tekis mieli testata kuorintasukkia, mutta ehkä odotan nyt syksyyn että pystyy sitten olla sukat jalassa kun alkaa kuoriutua, nyt liian kuuma sellaseen.. :D Hauskaa Qstockia! :)
  -meliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nuo on kyllä sellaiset, että kannattaa ajoittaa joko aivan alkukesään tai sitten syksyyn, sen verran nahkaa saattaa lähteä :D.
   Kiitos, oli kyllä huippu rokkaus-viikonloppu, vaikka vanhuus on selvästi tullut, kun kroppa ottaa osumaa näistä ;D.

   Poista
 2. Mä käytin muutama viikko sitten mun Footnerini. Ja laskin tosi tarkkaan semmosen ajankohdan ettei tarvii olla ilman sukkia ja lähinnä kotona, ja ettei tarvii seisoa tai kävellä pitkiä aikoja. Kyllä ne mulla jonkun verran kuori mut paljon vähemmän kun odotin, ei todellakaan tullu mitkään pehmeät jalat ja iho uusiutui vain muutamasta kohtaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, onpas jännä :o !!!
   Mutta kyllä kait tämäkin on aina yksilöllistä...
   Mulla kyllä irtosi nahka joka puolelta (niin pohjista kuin jalkapydältä ja varpaista), kantapäät tosi jäi kyllä edelleen hieman karheaksi, pitäisi muutenkin niitä hoitaa enemmän...

   Poista

Suositut tekstit