tiistai 23. elokuuta 2016

Avonin 11.jakson 2016 tilaus

Mennään jälleen sieltä, mistä aita on matalin :D.
Ei taas meinaa ehtiä ja jaksaa kaiken muun oheessa päivittää blogia. Viikonloppukin meni nopeaa, kun lauantai oltiin Ouluzonessa katsomassa Rallicross SM-osakilpailua (Mr.Insinööri sai sinne ilmaisliput ja kyllä se ihan hauskaa katsottavaa oli!) ja illalla iski inhottava vatsakipu, jota potiessa meni sitten yö ja sunnuntai, että selviän töihin.
Eilinen meni sitten diilaus-pakettia purkaessa (on se vaan niin huippua, kun Marisa on suostunut mun diileriksi <3) sekä työhakemusta/CV:tä päivittäessä. Lisäksi Mr.Insinöörillä on ollut nyt aamuvuoroviikko, jonka takia sillä soi herätyskello ennen klo 5 eli en itsekään enää kunnolla saa unta oman herätyskelloni soittoon klo 6 asti... Väsymystä siis myös ilmassa :p.
Mutta katsotaan, josko saisin taas ryhtiliikettä itsestäni esiin, kun alkaa näköjään päivät huveta ja esiteltäviä olisi muutamaan postaukseen :p.

Nyt aattelin kuitenkin esitellä pienen Avonin 11.jakson tilaukseni, johon retkahdin, kun tuli äidiltä ja veljeni kihlatulta pikkutilaukset mukaan...
Tältä näytti koko paketti.

Ja tällainen oli sitten oma tilaukseni. Tulipas otettua aika typerä kuva :p.
Noh, kuvastosta tilasin uuden Planet Spa-suihkuvaahdon ja Anew Clinical-sarjan yönaamion ja nettitarjouksessa oli tuo Anew Vitale-silmänympärysvoide.
Vaahdot nyt on mun heikkous, yönaamiota on monet kehuneet ja sy-voidetta löytyy enää ½-tuubi kaapista käytöstä (ihme kun Livboxista ei ole tullut pitkään aikaan nuita!!). Eipä nuo kummempiä selityksiä vaadi :p.
Katsotaan, pidänkö nyt 12.jakson paussia ja tilaan vasta 13.jaksosta :). Ehkä olisi paussi aiheellinen listoja katsoessa :p.

Lisää tunnustuksia ja plussia on siis diilaus-paketin myötä tulossa, kunhan kuvat ehdin muokata. Seuraavaksi saattaa tulla kuitenkin vähän loppuneita :).
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Arvaa tuleeko seuraavasta boksista nyt sitten sy-voide, kun menit sanoon ettei ookaan hetkeen tullu :D Maltillinen tilaus :)
    -meliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo, tuli kyllä tuo mieleeni :D.
      Mutta onneksi ei ole paha tilanne nuiden suhteen, niin ei sinällään haittaa, vaikka tulisikin ^_^.
      Joo, ihan hyvin maltoin tilauksen kanssa, nyt sitten seuraava tulee vasta syyskuun lopulla :D.

      Poista
  2. Mä en tykännyt tosta suihkuvaahdosta ollenkaan kun se ei toimi pesusienen kanssa ja sienettä en osaa peseytyä.
    Miten niin tapoihinsa urautunut :D
    Kelpo tuote varmaan muuten, hyvän tuoksuinenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aaah, voi harmi!
      Entäs jos käytät sen käsisaippuana? Siinähän se menisi hyvin :).
      Tosi kiva tuoksu oli kyllä tuossa!

      Poista
  3. Ooo onko Avonilta tullu suihkuvaahtoja?! :O *lähtee vaeltaa Avonin nettimaailmaan...* Ja mäki tosiaan mietin et seuraavaks tulee sy-voiteet varmaan sekä LivBoxista että Jolie-boksista. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo yksi tuollainen vaahto on Avonilla!! Oli kyllä kiva tapaus, kannattaa ostaa kokeiluun! :D
      Joo, voi tosiaan olla että nyt sieltä sitten tuleekin siitä sy-voiteita, kun meni sanomaan :D. Vaan onneksi ei oo niiden kanssa tosiaan paha varasto-tilanne, niin ei haittaisi niiden tulo ^_^.
      Jolie-boksissa ei varmaan nyt ainakaan taida tulla, pienten paljastusten perusteella (oli tullut sähköpostiin) !!

      Poista

Suositut tekstit