keskiviikko 17. elokuuta 2016

Kropan Hoitoa

Heissan!
Nyt kun oon saanut viimein ne eleven-nettikaupan toivelistat tehtyä, niin voin viimein muuhunkin keskittyä :D. Tilaus vaan pitäisi jossain vaiheessa tehdä...
Mutta nyt, vihdoin ja viimein, parit loppuneiden esittelyt!

Aloitetaan tällä eli sain käytettyä 100g Lush Sugar Scrub kroppakuorinnan ja koska siitähän ei jäänyt mitään jäljelle, niin piti sitten Suomi-Lushin sivuilta muokata edes inci-lista (tai tuo on jo aikaa sitten muokattu, silloin kun sain kuorinnan) :D.
Oli siis täyttä sokeria oleva kuorinta, mutta en käyttänyt tätä suoraan kropalle, vaan laitoin tämän tyhjään purkkiin ja päälle pikkuisen vettä.
Veden laitossa pitää tosiaan olla varovainen, ettei liikaa laita, muuten tuo varmasti sulaa todella nopeasti!
Laitoin aina vähän kerrallaan ja kun sain pehmenemään sen verran, että sai sormiin mössöä kaavittua, niin se oli hyvä ja kuorintatehoakin oli hyvin. Tässä pystyy siis hyvin säätelemään veden avulla, kuinka karkean kuorinnan haluaa.
Tuoksu ei ollut kovin voimakas tai erikoinen, ihan jees. Työläämpiähän nämä on käyttää kuin purkissa olevia, joten tätä en varmaan uudelleen osta, kun on nyt tullut testattua. Erilaisia toki voin ostaa kokeiluun :).

Sitten loppui myös tämä ensimmäisestä, kesäkuun Jolie-boksista tullut  150ml Marine Crystals Revitalising Body Scrub kuorinta.
Hieman varauksella suhtauduin tähän, mutta sainkin yllättyä todella positiivisesti!
En muistanut kuvata inciä, enkä näin äkkiseltään montaa ainesosaa tuosta tunnista, mutta koostumus (milloinhan sitä näitäkin kuvia muistaisi ottaa...) oli sellaista valkeaa, vähän läpikuultavaa geeliä, jossa oli paljon pienempiä valkoisia ja vähän isompia tummia rakeita.
Edit. Olisinhan voinut lukea paketin lappusesta, että sisältää suolakiteitä ja unikonsiemeniä :p.
Ja tämähän kuori oikein loistavasti, tyydytti hyvin minun raapivuutta haluavaa mieltä :D. Iho jäi pehmeäksi, mutta piti käyttää voidetta suihkun jälkeen, ei siis sillä tavalla kosteuttanut ihoa, vaikka poispestessä iho liukkaalta tuntuikin ensin.
Tuoksu nyt oli sellainen aika yrttinen, mikä nyt vähän nyrpistytti nenää, mutta kyllä mä ehkä voisin tarjouksesta tätä ostaa satunnaiseen käyttöön. Aktiiviseen käyttöön tulee liian kalliiksi, kun ei tästä 150ml tuubista moneen käyttökertaan riitä mulla.

Katastrofia taas hieman helpotettu, kun jälleen yksi purkki, tällä kertaa Lush Vanilla Dee-lite Body Lotion kroppavoidetta kohtasi loppunsa.
Tästä mä kuvittelin, että tämä on tosi kosteuttavaa voidetta, vaan jälleen sain yllättyä! Melko juoksevaa oli koostumukseltaan ja imeytyi tosi nopeasti ihoon, mutta silti kroppa jäi odottamaan kosteuttavampaa tunnetta. Talvella tämä tuskin olisi mihinkään riittänyt, joten hyvä, että tuli käytettyä näin kesäaikaan!

Tuoksuhan tässä oli kyllä aivan taivaallisen ihana, siitä ei ole yhtään pahaa sanottavaa <3. Vanilja oli kyllä selvästi tunnistettavissa ^_^.
Tämä menee siis kesävoiteena ja sellaiselle, joilla ei iho suuremmin kuivu, mutta haluaa vähän jotain hemmottelua. Jalkavoiteeksi (kokeilin :p) ei myöskään riittänyt lähellekään kosteustehot.
En varmaankaan osta uudelleen, tai kesäksi ehkä. Tosin moneen vuoteen ei kyllä voiteista tarvisi haaveilla...

Onneksi siis jälleen sain seuraavan voiteen jonosta käyttöön.
Tosiaan vuosi laahataan edelleen jäljessä, mutta hyvin tuotakin on pystynyt käyttämään :).
Lisäksi on myös aiemmin täällä näkyneet Victoria's Secretin rasva satunnaisessa käytössä ja Avonin kaakaovoi-rasva jaloille, jaloille tosin nyt ollut kokeilussa monikäyttövoiteitakin, kiitos jalkapohjan paranevan rakon :p.
Ehkä nuo rasvat tuosta pikku hiljaa vähenisi.

Tällaisia tällä erää!
Jumpassa en ole jaksanut vielä lähtä käymään, tänään olisi kyllä ollut kaunis ilma käydä, kun yleensä sadellut vettä.
Mr.Insinööri on viihtynyt töissä, onhan tuo ollut outoa, kun illalla vasta lähempänä puoli 11 tullut tällä viikolla kotiin. Ensi viikko on taas helpompi omalta kannalta, kun on mahdollisuus suoraan töistä käydä jumpassa :). Miestä tuskin isosti houkuttaa ennen klo 5 herätä :p.
Sain itsekin jälleen tänään harrastaa pohdiskelua, kun tuli houkutteleva työilmoitus postituslistalle. Tänne päin Suomea sellaisia tulee ehkä kerran 5 vuodessa (siltä ainakin tuntuu), niin houkuttaisi hakea...
Oon tässä nyt "entä jos"sitellut ja "mitä jos"sitellut, mutta eipä sitä päätöksiä tarvitse vielä tehdä. Ainahan sinne hakemuksen voi laittaa ja todennäköisesti "muutama" muukin sinne on varmasti hakemassa, kun harvinainen tilaisuus tällä alalla varmasti tuo on, joten mahdollisuudet on melko pienet :p!
En tiedä, miksi tuo tuntuu nyt jotenkin suuremmalta, kun aiemmin keväälläkin laitoin yhteen paikkaan hakemuksen vetämään (johon olin todennäköisesti ylikoulutettu, eikä sieltä kuulunut mitään) :D.
Vaan jatketaan taas kosmetiikan parissa myöhemmin, nyt yritän rauhoitella itseäni ja katsella vähän olympialaisia. Palaillaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit