maanantai 29. elokuuta 2016

Marja- ja hedelmäterapiaa niin hiuksille kuin kasvoillekin

Voi kiesus, miten vaikea on otsikoita keksiä näille sekalaisten tuotteiden postauksille!! Tässä olisi yksi syy lisää yrittää vähän ahkerammin saada postauksia tehtyä yksittäisistä tuotteista :D.
Noh, ei kait siinä, jatketaan näiden seuraavien loppuneiden kanssa!

Taas on Livbox-tuotteita kulutettu, vihdoin nämä Joulukuussa 2013 Livboxista tulleet Goldwell Straight Style Sign-pullot, 30ml Hot Form 3 Styling Lotion ja 20ml Sleek Perfection Thermal Spray Serum hiusten muotoiluaineet loppuivat.
En oikeasti osaa sanoa näistä juuta enkä jaata, koska en tosiaan juuri ollenkaan föönaa, kiharra tai suorista hiuksiani. Käytin nämä vain väkipakolla pois suihkien pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin. Sen muistan, että haju ei ollut näissä kovin miellyttävä omaan nenääni, joten olen iloinen, että loppuivat. Sanomattakin selvää, etten osta täysikokoisia, koska ovat turhia minulle :).

Tämä Helmikuussa 2015 Livboxista tullut 50ml Garnier Fructis Density Lengths Plumper Leave-in Serum hiuksiin jätettävä hoito kuuluu myös aika lailla samaan kategoriaan edellisten kanssa. Tätäkin käyttäessä pitäisi varmaan hiuksia föönata, että saisi tuuheutusta esiin. Sen takia olenkin nykyään pyrkinyt olemaan ostamatta tällaisia tuuhentavia hiuksiin jätettäviä, koska ei mun käytöllä ilman fööniä tulosta näy :D. Tuuheuttavien ominaisuuksien takia tämä ei myöskään ollut kovin hyvä silottamaan, johon yritin enemmän keskittyä, huonolla menestyksellä tietysti.
Pitää siis tehdä tuuheutukset tarvittaessa suolasuihkeella, hiuspuutereilla ja tupeerauksella :).

Myöskään tämä Avon Naturals Hair Care Grapefruit & Passion Fruit Treatment Mask hiusnaamio ei toiminut niin hyvin mun nykyisissä hiuksissa kuin olisin halunnut. Yleensä nämä Naturals-naamiot ovat hyvin saaneet silotettua mun hiukset, mutta nyt jäi kyllä takkuja, vaikka runsaammalla kädellä yritin annostella. Todennäköisesti mun hiukset ovat tällä hetkellä liian pitkät (puoleen selkään) ja olen huomannut, että ne myös takkuuntuu aiempaa herkemmin.
En siis nykyisillä hiuksilla osta tätä uudelleen, mutta uskon että lyhyemmillä hiuksilla tämä pelittäisi oikein kivasti!

Tämä 15ml minikokoinen Neutrogena Visibly Clear Correct & Perfect Complexion Scrub kasvokuorinta tuli tässä kuussa Livboxista, mutta tämä tuubi on aiemmin Sokokselta kaupanpäälliseksi saatu versio.
Vähän varautuneena tätä kokeilin, sillä aattelin aiemman kokemuksen (eri kuorinta) perusteella, ettei tämäkään kuori minkään vertaa.
No omaan raapivaan makuuni tämä kyllä olisi voinut kuoria vieläkin enemmän, mutta yllätyin kyllä positiivisesti! Ei tämä todellakaan mikään huono tapaus ollut, oon huonompiakin käyttänyt :D. Herkemmälle iholle tämänkin kuorivuus olisi varmasti liikaa, joten runsaasti vettä saa silloin käyttää tämän kanssa.
Käytän kyllä hyvillä mielin pois tuon Livboxista tulleen tuubin, mutta en täysikokoisena aio tätä ostaa, koska omaan makuuni kuorivampiakin löytyy, jopa omasta hyllystä :).

Sitten on kulutettu taas yksi kasvoputsari, vuorossa oli 150ml Dermosil Berry Therapy Lingonberry Facial Cleansing Oil kasvojen puhdistusöljy.
En taaskaan muistanut kasvovesi-lappua kuvata, mutta kyllä siihen jäi vielä mähmää. Pitäisi ilmeisesti työstää kasvoilla vieläkin enemmän kuin mitä ehkä olen tehnyt, tosin epäilen, että lopputulokseen vaikuttaa hyvin paljon myös käyttämäni meikkipohjakin. Tuntuu, että jotkut meikkivoiteet jämähtää tiukemmin naamalle :p. Tai sitten pitää käyttää kasvosientä apuna...
Huomasin kyllä senkin, että tavaraa jäi ihoon, vaikka olisin kaksoispuhdistuksen jälkeen käyttänyt vielä kuorintaa ja naamiotakin!? On tämä hankalaa kyllä :/... Tai sitten en vain osaa yhtään puhdistaa kasvojani :p.
Silmämeikin puhdisti kohtuudella, silmiin joutuessaan tosin karvasteli jonkin verran.
En oikein tiedä, tulenko ostamaan enää uudelleen, testattavia puhdistusöljyjä varmasti riittää maailmassa :).
Nyt käyttöön lähtee seuraavaksi Sephoran vastaava.

Viimeisenä tällä erää sitten 30ml Mossa Vitamin Oil Cocktail Facial Oil kasvoöljy.
Kuten kuvasta näkyy, tälle kävi eräs ilta pieni äksidentti...
Olin ottamassa peilikaapista, niin lipsahti kädestä lavuaariin...
Olin onneksi jo pikkuisen yli puolet tästä käyttänyt silloin ja jäljellä olevasta määrästä pulloon jäi noin puolet (eli 1/4 osa), josta riitti iloa vielä pitkäksi aikaa.
Käytin tätä ensin niin, että kasvovoiteen sekaan sekoitin aamuisin 1-2 tippaa ja iltaisin 3-5 tippaa. Nyt loppuvaiheessa laitoin ensin suoraan kasvoille muutamia tippoja ja sen päälle kasvovoiteen.
Tuoksu oli aluksi melko voimakas, mutta itse totuin siihen nopeasti, oli kivan marjainen/hedelmäinen.
Ei tehnyt liian rasvaiseksi ihoa, vaan kosteutti sopivasti. Nenäkään ei ole nyt samalla lailla hilseillyt irti, kun olen yrittänyt aktiivisesti käyttää seerumeja ja öljyjä. Toki olen pessyt vähän tujuimmilla aineilla kasvoja kesän, joten sekin on voinut vähän ihoa kuivattaa ja näin ollen iho on ottanut hyvillä mielin öljyt vastaan.
Voisin kyllä ostaa tätä uudelleenkin, oli vielä melko halpakin (olikohan noin 16e hullareilla)! Nyt vaan löytyy varastosta monta seerumia ja öljyä ennestään, että ne täytyy kyllä kuluttaa pois ensin. Mutta hyvä kokemus oli!

Puuuuhhh, enkö mä osaa lyhyemmin ja ytimekkäämmin kirjoittaa koskaan...
Noh, nyt suihkuun, jospa saan taas jotain tuubia ja purnukkaa vähemmäksi :p.
Palataan taas asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Voi Mossa raukkaa, veikkaan että itselläni kävisi samoin noiden lasipullojen kanssa :D

    Miekin oon huomannut sen, kun hiukset lyhenee niin tietyistä hiusnaamioista saa tehot irti paremmin, pitkissä sai melkein sen puoli purkillista käyttää :')

    LivBoxista tuli mieleen, niin tilasin ensi kuun bloggaajaboxin ja sain kylkiäisenä heinäkuun laatikon ja voin nyt jälkikäteen sanoa, että olipa aika mälsä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, raukka joutui nyt kärsimään, kun olin liikaa tunkenut pulloja peilikaappiin :p. Tässä tosiaan syy, miksen mielelläni lasipulloja/purkkeja haluaisi käyttää :D. Toki onnistun mä milloin mitäkin rikkomaan muutenkin :D.

      Oooo, hauskaa että sait kuitenkin kylkiäisenä sen. Olihan se vähän blaah kieltämättä..

      Poista

Suositut tekstit