keskiviikko 31. elokuuta 2016

Viimeiseksi vähän roskis-kamaa

Nyt vimeiset loppuneet tälle kuulle ennen yhteenvetoa :).
Suoraan asiaan siis!

Aloitetaan otsikon roskakori-kamoilla...
Aioin ottaa kotikäyttöön vähäksi aikaa tämän Avon Ultra Colour Lip Crayon huulipunan sävyssä Risqué Rose.
Tämä ei vaan tuntunut huulilla yhtään kivalta... Glitteriä oli paljon ja ne tuntuivat huulilla tympeältä ja ne olivat heti pitkin naamaa myös. Lisäksi itse huulipunan koostumus oli sellainen tahmaisen mutta samaan aikaan myös kuivattavan oloinen...
Turhaan siis pidän tätä tuolla laatikossa, kun oli niin epämiellyttävä :/. Sävy itsessään olisi ollut kiva ja pidin kierre-mekanismista!
Onneksi sain tämän aikoinaan ilmaiseksi, kun Avonilla oli vielä nykyisen piste ohjelman sijaan uutuustuotteita tietyn suuruisen tilauksen mukana.

Noh, tämän Yves Rocher Luminelle Mono Eyeshadow (sävy Beige Nacré) luomivärin kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
Yritin väkivalloin irrottaa pannua, koska pakkaus oli mennyt rikki. Lopputuloksena rikki mennyt luomiväri...
Sain tämän jo monia vuosia sitten rakkaalta R:ltä, kun hänellä oli näitä kaksin kappalein. Tämä oli tosi kiva sävy kulmaluulle ja tykkäsin kyllä tästä, mutta omistan muitakin samantyyppisiä sävyjä, niin en jaksanut alkaa uudelleen korjaamaan enää, varsinkin kun on jo melko vanha tapaus. Päätin siis, että on aika laittaa pois tämäkin.

Myös tämän 10ml Ziaja Natural Olive Lip Balm huulivoiteen olen saanut ilmaiseksi kaupan pälle, kun tein joskus aikanaan tilauksen Eve-nimiseen nettikauppaan (ei ole enää olemassa).
Käytin tätä hampaiden pesun jälkeen ja säilytin vessan peilikaapissa. Tästä kuitenkin tuli ulos monesti pelkkää nestettä, mikä hieman epäilytti ja nyt noin puolet käytettyäni päätin, että pakko tämä on laittaa pois, luonnonkosmetiikkaa kun on kuitenkin. Ei ollut kovin kosteuttava tapaus, puolessa tunnissa oli hävinnyt huulilta.
Ei tule siis ikävä.

Nyt on lähtenyt seuraavaksi käyttöön vessaan, myöskin kaupan tekijäiseksi saatu, Oriflamen hieman sävyttävä huulivoide. Tämä on melko pieni tapaus, joten on varmaan suhteellisen nopeasti käytetty.

Tämä 8ml minikokoinen Clarins Skin Perfecting BB Cream sävyssä 02 Medium on käytetty loppuun asti.
Vanha tapaus on tämäkin, tullut Kesäkuussa 2013 Livboxista...
Ja syy hitaaseen käyttöön on varmaan selkeä:

Ihan liian tumma sävy. En käyttänyt tätä kertaakaan yksinään, vaan sekoittelin vaaleampiin meikkivoiteisiin ja nyt viime aikoina TBS:n sävyn vaalentajaan.
En siis osaa sanoa mitään tästä, mitä olisi yksinään tehnyt. Pakkautui mun juonteisiin, niin kuin 99% omistamistani meikkivoiteista.
Tuskin tulen ostamaan koskaan täysikokoista. Muutenkin meikkivoiteiden suhteen on Livbox pitänyt turhan hyvin huolen, ettei itse tarvisi koskaan ostaa niitä :p.

Sitten päätin että tämä 4,5ml minikokoinen Too Faced Better Than Sex Mascara on tullut tiensä päähän, kun alkoi selvästi kuivua ja paakuttamaan ripsiä.
Tämäkin on tullut ilmaiseksi, Marisa taisi jollain diilaus-reissulla saada tämän kaupan päälle, niin antoi mulle :).

Tässä on kuva ripsistä ilman mitään (tarkennus ei näköjään onnistunut), toisessa ripsessä 1 kerros, molemmissa 1 kerros ja viimeisessä 2 kerrosta molemmissa. Tämä oli 3.käyttökerralla.
Kyllä tällä sai kivat ripset aikaan, mutta aika nopeasti tämä alkoi varisemaan ja lisäksi sain harjalla välillä sutattua luomia ihan kunnolla.
En tiedä olisiko parempi käyttää täysikokoista tapausta, ehkä voisi yhden kerran kokeilla joskus, kunhan saan varastoista ripsareita vähemmäksi.

Nyt on ollut käytössä nämä. 4ml mini Guerlain, joka tuli puuterihelmien mukana kaupan päälle sekä nyt elokuun Livboxista tullut vedenkestävä ripsari sadepäiville.
Guerlainista tulee syyskuussa varmasti juttua...

Ja viimeisenä muutama tilastojen ulkopuolinen näytepussi.
Misellivesiä en aio itse enää ostaa, joten ei tule Dermosilin versiotakaan ostettua.
Biothermin voide vaikutti kivalta 2 kokeilun (yö- ja päivävoiteena) perusteella yleensä hyvin sopineet mun iholle! Toinen samanlainen pussi odottaa vielä käyttöä.
Elokuun Jolie-boksista tullut Naturativ Cranberry Lemon Revitalising Hand Balm käsivoide vaikutti myös kokeilun arvoiselta. Reipas sitruunainen tuoksu oli, mutta tykkäsin kyllä siitä.

Tässäpä oli Elokuun viimeiset!
Nyt on pakko lähteä lattialle makaamaan, huimauskohtaus yrittää iskeä päälle taas (milloinhan sitä saisi revittyä itsensä taas jumppaan, kun ei tänäänkään onnistunut...). En lue nyt läpi tätä, joten pahoittelut kirjoitusvirheistä!!
Palataan asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit