maanantai 1. elokuuta 2016

Hiuksille käytettyjä

Heissan!
Hengissä selvitty rokkaus-viikonlopusta, mutta kyllä vaan kroppa menee melko heikkoon happeen, kun 12h/pv siellä alueella hengaa, kävelee, seisoo ja rokkaa. Vaan oli kyllä jälleen tosi mukava Qstock! Monta bändiä tuli nähtyä livenä ensimmäisen kerran (Blind Channel, Maj Karma, Children of Bodom, Steve 'n' Seagulls, Anastacia, Opeth, The Prodigy), muutama vanha tuli nähtyä uudelleen (The Cardigans, Amorphis, Diablo, Cheek, Sonata Arctica), aurinko paistoi suurimman osan ajasta ja sadekuuroihin auttoi sadetakit. Jonottamaankaan ei juurikaan jouduttu, kun osuttiin paikalle aina sopivaan aikaan :D. Tuttuja nähtiin vain ihan muutama, ei siinä väen paljoudessa pahemmin ihmisiä hoksaa :p.
Kissatkin olivat loistavasti pärjänneet äitini kanssa ja äiti olikin vähän liian hyvin syöttänyt katteja täällä :p...
Tämän päivän olen yrittänyt saada nämä blogi-jutut ja kaikki listat järjestykseen, kun elokuuksi vaihtui sitten kuukausi. Tämä ja huominen postaus menee vielä heinäkuun jutuissa, mutta sitten päästään yhteenvetoon, ennustuksiin ja taitaapa se BeautyBay-tilauksenikin parhaillaan postissa odotella :).
On siis tälle viimeiselle lomaviikolle postattavaa!

Mutta nyt esittelyyn heinäkuussa loppuneet hiusjutut!
Ensimmäisenä loppui 150ml Oriflame Nature Secrets Elderflower & Apple Leave-in Treatment jätettävä hiustenhoitosuihke.
Taas jälleen sanottakoon, etten koskaan käytä yksin näitä tököttejä, vaan tungen niitä päähän useampaa samaan aikaan eli yksittäisten tuotteiden tehosta en juurikaan osaa sanoa.
Tässä oli ihan kiva tuoksu, omena oli tunnistettavissa. En tainnut kuiviin hiuksiin käyttää tätä kertaakaan, pyyhekuiviin yleensä laitoin.
Ei tämä mitenkään erikoisesti jäänyt mieleen hyvässä kuin pahassakaan, niin ei varmaan tule uudelleen hommattua.

Toisenkin jätettävän hoidon sain loppuun, kyseessä oli 100ml Avon Advance Techniques Strengthen & Protect Leave-in Treatment hoitovoide.
Tätä käytin nyt viimeisellä kerralla lähes yksin (laitoin myös hiusöljyä) ja kyllä tämä isoimmat takut taltutti.
Ei lähmännyt mun hiuksia, vaikka reippaammin laitoinkin. Tuoksu ei kovin miellyttänyt omaa nenääni, mutta pystyi tuota käyttämään ihan hyvin kuitenkin.
En muista, onko tätä vielä myynnissä, mutta en varmaan osta enää uudelleen, on tämä jo nähty eikä tämäkään isommin mieleen jäänyt.

Sitten loppui Oriflame Milk & Honey Gold Shampoo.
Oli kosteuttava shampoo ja tämä olikin mun hiuksille liian hoitava, varsinkin saman sarjan hoitoaineen kanssa käytettäessä. Vähän tuli lähmäisen oloiset hiukset :/.
En siis osta uudelleen, kun ei selvästikään sopinut.

Sain loppuun myös Oriflame Milk & Honey Gold Hair Mask hiusnaamion.
Tämä ei lähmännyt hiuksia, mutta vaikka laitoin tätä hiuksiin reippaammin, niin aina ei selvittänyt kaikkia takkuja shampoopesun jälkeen.
Nyt varsinkin kun hiukseni ovat suht pitkät, niin ne tuppaa takkuuntumaankin herkemmin.
Tämäkään ei tuon takia sovi nykyisille hiuksilleni, enkä aio ostaa siksi uudelleen.

Viimeisenä tässä joukossa on sitten 200ml Batiste Heavenly Volume Dry Shampoo kuivashampoo.
Nyt en muistanut ottaa ennen ja jälkeen-kuvia tämän käytössä, mutta ihan perus-Batiste-laatua oli, ehkä pidin kuitenkin enemmän XXL-versiosta, tämä ei niin paljoa mielestäni tuuheuttanut.
Sen myös huomasin, että jos oli _todella_ likaiset hiukset, niin häivytys oli lähes mahdotonta ja hiuksiin jäi selvästi tästä vaaleita hiukkasia. Kuivahoitoaineella sai vähän sitä tasoitettua.
En ehkä tätä osta lisää, mutta jotain muuta Batistea kyllä.

Tässäpä oli nämä nopeasti kirjoitettuna!
Jatkan sitten huomenna viimeisten loppuneiden kanssa, kun olen taas ainakin huomisiltaan asti yksikseni :). Nyt voisin alkaa kuvailemaan ennustus-purkkeja valmiiksi :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Miulla Batisten Original jättää hiuksiin valkoisia kohtia, mutta onneksi ne saa raivopöyhinnällä pois :D Cherry ei tätä tehnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kyllä yleensä onnistunut häivyttämään nuo, mutta nyt on ollut varmaan normaalia likaisemmat hiukset (shokkivärin takia yritän pidentää pesuväliä), niin ne hiukkaset on vaan tarrautuneet kunnolla kiinni :D.

      Poista

Suositut tekstit