tiistai 2. elokuuta 2016

Heinäkuun viimeiset pienet

Nytpä sitten tulisi viimeiset miinukset Heinäkuulta!

Ensiksi lyhyesti pari luovutusta.
Annoin nämä mun äidille, kun oli meillä kissavahtina käymässä :).
Vaseline Intensive Care Spray Moisturiser vartalovoidesuihke tuli viime vuoden lokakuun Livboxista. En kokeillut tuota, mutta olen äidiltäni aikaisemmin testannut, kun hän oli saanut samaisen pullon ilmaiseksi jostain.
Äitini tykästyi tuohon tosi paljon, koska levittyy ja imeytyy nopeasti ihoon ja kosteutti kuitenkin hyvin.
Minunkin mielestä on tosi kätevä tuo suihkesysteemi ja oli tosiaan kosteuttava. Päätin antaa tuon nyt äitille, kun hän siitä tykkää ja tunnetusti itseltäni kroppavoiteita löytyy ihan riittämiin :D. Jäi mulle vielä kesäkuussa tullut Aloe Vera-versio tuosta, katsotaan pääsenkö sen käyttämään aikanaan :p.
Lemon Juice & Glycerine Hoitovoide Kantapäille tuli nyt Heinäkuun Livboxista.
Testasin tätä kerran ja levitin normaalisti koko jalkapohjiin, kosteuttavalta vaikutti. Äitillä oli käymässä jalkavoiteet vähiin, niin sanoin, että saa minulta tuubin käyttöön. Päätin sitten tuon antaa, kun hänellä kantapäät ovat melko runsaasti kosteutta vaativat. Ja kun jalkavoiteitakin löytyy muuan tapaus, niin parempi niistä antaa käyttöön :D.
Katsotaan, jos joskus varastot ovat siinä tilanteessa, että voin hyvillä mielin ostaa jotain, että ostanko näitä sitten :p.

Hajuvettäkin pullollinen käytetty!! Kyseessä oli 50ml Avon Secret Fantacy Star Eau de Toilette, jonka käytin nyt vessatuoksuna.
Tämä on kukkais-hedelmäinen hajuvesi, jossa on Fragrantican mukaan ensituoksuna Mandariini ja Luumu, sydäntuoksuina Jasmiini ja Pioni ja pohjatuoksuna Santelipuu.
Alkuun tämä tuoksui kivalle, mutta sitten se vaan alkoi jotenkin tympäistä, todennäköisesti tuo kukkainen sydäntuoksu ei vaan miellyttänyt loppupeleissä...
Se myös ärsytti, etten saanut tuota tyhjäksi asti, koska pullosta ei nähnyt läpi juurikaan, että miten päin se suihkeputki on tuolla. Viimeisellä kerralla varmaan 5 minuuttia pyörittelin, enkä saanut ulos tulemaan mitään, vaikka valoa vasten katsoin, että tavaraa oli vielä reippaasti jäljellä.
Noh, saa mun puolesta olla nyt loppu :p. Eikä jää ikävä.

Sain myös yhden tuoksunäytteen käytettyä, joka oli 0.5ml Avon Scent Essence Passion Fruit Eau de Toilette. Ja mitä tästä tykkäsin?

No tykkäsin sen verran, että tilasin ainoana tuotteena itselleni Avonin 10.jaksosta kyseisen tuoksun 30ml täysikokoisena :D.
Katsotaan, tykkäänkö tästä ihan kunnon käytössä, vielä en ole kunnolla testannut tätä täyttä kokoa.
Ja tämän täyden koon laitan Elokuun plussiin, koska en ehtinyt viikonloppuna tätä juurikaan tutkailla ja maksoin Avonin laskunkin vasta nyt elokuussa :D.

Sitten sain aloitettua hieman tätä mun näytepussien käyttöurakkaakin! Kerron parilla sanalla muutamasta mieleen jääneestä tuotteesta.

- Sisley Essential Skin Care Lotion: Tämä tuli jonkun Stockan mainoksen välissä ja oli käsittääkseni hoitovesi. Käyttäytyi samalla lailla kuin omistamani Sensain tai TBS:n hoitovedet. Ja kyllähän tämä tuntui kivalle ja kosteuttavalle! Olisi kiva ostaa kokeiluun, vaan hinta saattaa olla "hieman" suolainen... Googlailin vähän ja esim. Strawberry.netissä oli 149e/150ml... Perhana, kun pitää olla kallis maku :D.

- Mossa Youth Defence Cleansing Creme-Mousse: Kasvojen puhdistusaine, joka tuli Heinäkuun Jolie-boxista. Oli niin kiva kuin ajattelinkin, sopi hyvin myös kaksoispuhdistuksen toiseksi vaiheeksi! Taidan varmaan ostaa täysikokoisen pullon seuraavilta ale-päiviltä, missä tätä myynnissä huomaan!

- John Masters Organics Spearmint & Meadowsweet Scalp Stimulating Shampoo: Tuli myös Heinäkuun Jolie-boxista. Riitti 2-3 kokeiluun ja vaikutti kivalta sekä tuoksui ihan hyvältä. Voisin ostaa pullon vielä kunnolla kokeiluun, että auttaako päänahkani ongelmiin pidemmällä käytöllä.

- The Body Shop Drops of Youth Bouncy Sleeping Mask: Yönaamio eli mielestäni yövoide :p. Tuntui kivalle ja kosteutti, mutta kasvot eivät kuitenkaan tihkuneet rasvaa aamulla. Voisin ostaa täysikokoisen purkin!

The Body Shop Oils of Life Intensely Revitalising Sleeping Cream: Yövoide, tuntui myös oikein kivalta levittäessä, imeytyi hyvin ja kasvot olivat kivan näköiset aamulla. Olen muutenkin tykännyt tästä sarjasta (hoitovesi ja kasvoöljy löytyy), joten voisin tätäkin joskus ostaa kokeiluun!

- The Body Shop Tea Tree Pore Minimiser: Käytin pohjustajana kasvomeikille ja tuntui tosi hyvältä. Meikki levittyi myös kivasti tämän päälle. Ei tuntunut ihan täysin samalla lailla silikoniselta, miltä yleensä pohjustajat tuntuu, mutta piti otsan suhteellisen mattana koko päivän, ei alkanut kiiltää pahasti edes loppupäivästä. Voisin ostaa täysikokoisen tuubin, kunhan saan entiset pohjustajat käytettyä :).

Tässäpä oli viimeiset Heinäkuun tuotteet. Noita näytepussukoita en ole laskenut listoihin mukaan :).
Huomenna sitten vihdoin yhteenveto ja sen jälkeen päästään elokuuhun kunnolla käsiksi :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Mie en ole tuollaista Avonin Fantasy -tuoksua nähnytkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli silloin aikanaan myynnissä :D.
   Alkuperäinen oli punapulloinen Secret Fantasy, joka mulla löytyy 15ml minisuihkeena ja sitten tuon Star-tuoksun jälkeen tuli vielä sinipulloinen Secret Fantasy Midnight, jota olen mielestäni välillä nähnyt ale-sivuilla edelleen... :)

   Poista

Suositut tekstit