tiistai 27. syyskuuta 2016

Avon 13.jakso 2016 tilaus

Heipsböö!
Hemmetti, olisi pitänyt pari päivää myöhemmin tehdä Avonin tilaus viime viikolla, niin paketti olisi vasta loppuviikosta tullut ja olisin saanut tavarat ja maksun laittaa lokakuulle :D. Noh, aina ei voi voittaa, joten tässäpä tulisi tilauksen sisältöä sitten!

Tuttuun tapaan, tässä on kuvaa koko paketin sisällöstä.
Pienehkö tilaus oli jälleen, mutta kiitos äitini sekä rakkaan R:n ja hänen varastojen täydennyksen, sain pienet alet tilauksesta kuitenkin (toki omakin tilaus vaikutti asiaan...) :D.

Tuli vain yllätys vastaan pakettia purkaessa :(.
Jotain oli vuotanut tuonne nurkkaan, mutten saanut selville, mikä sinne oli vuotanut... Yhden intiimipesupullon pumppu oli hieman auennut, mutta silti tuo vuotaneen nesteen väri mietityttää, kun intiimipesu oli kuitenkin kirkasta...
Noh, onneksi pullot eivät olleet pahasti sotkeutuneet, puhdistuivat helposti :).

Tällaisia juttuja sitten itse repsahdin tilaamaan!
Sieltä löytyi:
* Kirkastavat kasvovesi-laput
* Big Colour luomivärikynä, Lavender
* Muotoilusivellin
* Luxe poskipuna, Couture Rose
Oli nyt jälleen aika lailla sitä "mänytvaantahdon"-meininkiä, mutta toisaalta: koska heivasin sen violetin voidemaisen luomivärin pois ja tuo hyväksi havaitun sarjan violetin sävyinen kynä oli tarjouksessa, niin miksi ei?
Clearskin Professional-lappuja olen jo pitkään miettinyt ja nyt ne päätin viimein pienellä alella tilata kokeiluun.

Poskipuna sitten lähti tilaukseen, koska hinta oli vaan 4,95e. Ja jos olette katsoneet tänään Instagramissa mun tiliä (anzuanssu85), niin saatoitte huomata hieman surullisen jutun, jota tämä poskipuna tulikin sopivasti paikkaamaan. Lipsahti siis taas vaihteeksi seuraava purkki kädestä lavuaariin eli Paesen poskipuna, joka oli jo rikkoutunut, mutta olen jauhetta pystynyt käyttämään hyödyksi. Nyt ei vaan kansi ollut paikallaan, niin sisältöhän levisi lopullisesti...
Vähän sinne purkkiin vielä jäi muutamaksi kertaa käytettävää, joten se on siis lokakuun juttuja :).

Tällaisia koottuja selityksiä tällä kertaa :D.
Päätin myös tässä, että taidan käydä siellä Sokkarin 3+1 Päivillä vasta sunnuntaina, yritän nyt lokakuun puolelle malttaa seuraavat plussat, vaikkakin löysin sieltä myös yllättäen vaate-vaihtoehtojakin katsottavaksi! Saa sitten nähdä, onko sunnuntaina enää juurikaan tavaraa jäljellä, mutta ehkä siellä on vähän rauhallisempaa katsella. Kuten sanottua, täällä on ensimmäiset 3+1 Päivät nyt, niin saattaa olla ehkä ryysistä :p. Katsotaan, miten siis käy!

Vaan palaillaan taas loppuneiden kanssa asiaan! Nyt täytyy jälleen suihkun puolelle lähteä kuluttamaan pulloja :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Hyvin maltillinen tilaus, eihän tuota kukaan edes huomaa jos sen jonnekin ujuttaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, joo pikkuriikkinen tilaushan tuo oli ;D.
   Voipahan sitten Sokoksella villiintyä ;D.

   Poista

Suositut tekstit