tiistai 6. syyskuuta 2016

Urban Decay Moondust Eyeshadow Palette

Noooh, kuten voitte otsikosta päätellä, niin MÄ SAIN SEN :D !!
Eilen menin töiden jälkeen pelon sekaisin tuntein Sokokselle, mutta pelko oli turha; paletteja oli jäljellä suurehko määrä vielä ^_^. Sain samalla diilattua rakkaalle Katrille myös paletin, tosin nyt saa jännätä saako Katri sen ehjänä itselleen! Toivotaan parasta!
Mikä myös oli hyvä, niin mihinkään muuhun en retkahtanut, en tosin edes katsellut :D.

Mutta niin, tämä paletti on upea jo pahvipakkauksesta lähtien <3. Kuva on otettu salamalla, siitä nuo sateenkaaren sävyt :D. Aivan ihana <3.

Tässä kuvaa pahvipakkauksen takaa. Tuo piti yrittää ottaa ilman salamaa, kun sateenkaaren sävyt tuli tuonnekin salaman kanssa :D.

Paletin pakkaus on aivan ihana myös <3. Moondust-teksti on peilimäinen ja itse pakkaus (kovaa muovia) on sellainen hieman sulaneen sokerin tuntuinen. Urban Decay-teksti on mustalla kohokuviolla.

Ja sitten ne sävyt, salamalla ja ilman <3. Aivan ihanan kimaltava ja hohtava ja glitterinen ja värikäs ja kaunis ja metallinen ja moniulotteinen jajajajaja... Aivan ihana <3.
Muista blogeista löytyy varmasti hyvät sävykuvat iholla, itselläni on hankala ottaa sellaisia kuvia ja kun oikeassa kädessäni on just siinä parhaimmassa "swatchaus-kohdassa" leikkausarpi, niin kovin paljoa ei mun ottamat kuvat hyödytä...
Mutta otin aamulla pikakuvat, kun tein meikin parilla sävyllä!!

UDPP on tietysti pohjustajana ja sitten voidemaisinä sävyinä pohjalla on kulmaluulla Avonin tuttu Big Colour-kynä sävyssä Flipping Out Pink ja kokoluomella NYXin jumbo-kynä sävyssä Milk. Kulmaluulle laitoin sitten Livboxista tullutta Bella Pierren Champagne-irtoväriä.
Laitoin irtopuuteria silmien alle, koska ajattelin, että nuo luomivärit (Specter ja Galaxy) varisee tosi paljon glitterin takia. Luulin väärin! Joo, pikkuisen ne varisi, mutta ei juuri sen enempää kuin muutkaan luomivärit, vaikka levitin littanalla siveltimellä ne (ohjeena tuossa pakkauksessa oli levittää ne sormin, mutta itse en oikein osaa sitä :p)!
Tuossa näette myös pigmenttisyyden eli hyvin peittävät tuon Milkin valkeuden!
Pikkuisen on näköjään tuonne ulkonurkkaan jäänyt, mutta se menköön mun rajallisen näkökyvyn piikkiin :).

Viimeisenä vielä kaikki meikit naamassa.
En mä osaa muuta sanoa tuosta kuin että paletti on taattua Urban Decay-laatua tällä kokeilulla <3.
En malta odottaa, että pääsen tekemään lisää meikkejä ja myös yhdistämään omistamani Moondust-monosävyt (Solstice ja Scorpio) näihin <3.
Täällä ollaan siis materialismionnen huumassa jälleen :D.
Onko kukaan muu hankkinut tätä kaunistusta ja mitä olette tykänneet??

Materiahuuman lisäksi saan jännätä myös, miten Mr.Insinöörille käy, hänellä kun oli tänään työhaastattelu siellä Vaasassa!
Vaikutti kuulemma tosi mielenkiintoiselta paikalta ja työltä, ainut vaan (sen lisäksi, että se on Vaasassa), että siinä joutuu myös mahdollisesti matkustamaan ympäri maailman, kun se olikin huoltopuolella eikä suunnitteluhommaa, niin kuin aluksi kuvittelin... Mutta sanoin mä sille, että kyllä sen pitää ottaa paikka vastaan, jos sen sattuu saamaan! Kuulosti kyllä niin mielenkiintoiselta mahdollisuudelta, ettei sitä todellakaan kannata jättää käyttämättä!
Eletään siis todella jänniä aikoja!!

Vaan palaillaan seuraavaksi sitten loppuneiden pariin, niitä onkin ehtinyt mukava määrä jo kertyä tuonne mun kansioon :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Vielä ei oo tullu saapumisviestiä kännyyn mut seurannan mukaan olis paletti kyllä jo täällä, ÄÄÄÄ EN MALTA ODOTTAA!! :D Ihana meikki ja ihana sinä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nyt on sullekin paletti tullut :D.
   Tää on kyllä niin ♥♥♥

   Poista

Suositut tekstit