sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Kroppaa hemmoteltu

Nyt olisi vuorossa taas muutama loppunut, tällä kertaa kropalle tarkoitettuja.

Ensiksi tuote, josta ei jäänyt mitään jäljelle eli sehän oli Lush Mange Too Massage Bar hierontapala.
Tätä ei ole enää pitkään aikaan ollut myynnissä, sisällysluettelon olen aikoinaan ottanut muistiin Suomi-Lushin sivuilta.
Käytin tätä muutaman kerran kroppavoiteena, mutta kroppavoide-katastrofin takia siirtyi yökäsivoiteeksi, jossa menikin hetken aikaa käyttää.
Tykkäsin tästä, oli mukavan tuoksuinen ja vaikka ensin jäikin öljyisen tuntuiseksi iho, aamulla se oli mukavan pehmeä kuitenkin.
Vaikka tämä tulisi joskus myyntiin vielä, niin pakko hoitaa tuo vartalovoide-katastrofi ensin eli käyttää muita voiteita pois. Yksi hierontapala mulla on jäljellä (After 8:30), se pitää osittain kropalle käyttää kuitenkin.

Toinen vanhempi tuote oli tämä aikoinaan MN:ltä joululahjaksi saatu Greenland Papaya-Lemon Bath Oil kylpyöljy.
Nimestä huolimatta käytin tätä suihkussa "suihkugeelin" tapaan ja tämä oli kyllä laiskojen iltojen pelastaja, jos en suihkun jälkeen jaksanut kroppaa rasvata. Jätti siis jälkeensä kosteutetun, hieman öljyisen ihon, jota taas jotkut saattavat inhota suihkun jälkeen. Tuoksu oli myös todella paljon minun mieleen, vaikkakin ei tuo papaya ehkä enää nykyään suosikiksi yllä. Sitruuna olikin onneksi vallitseva tuoksu tässä.
Voisin ostaa kokeiluun muitakin tuoksuja, mutta in-shower-suihkareitakin löytyy vielä kaapista laiskoille illoille.

Viimeinen tuote tällä erää ja myöskin hyvin vanha tapaus on tämä 30ml Dermosil Chocolate Winter Balm monikäyttövoide.
En nyt yhtään muista, mikä vuosi tämä oli joulu-tuotteena yhdessä suklaakuorinnan ja -naamion kanssa. Ei varmaankaan ole tainnut olla tämän blogin olemassaolon aikana (en nyt jaksa alkaa selaamaan sen tarkemmin blogia läpi).
Olen käyttänyt tätä pari kertaa alussa kasvoille yövoiteena, mutta oli sen verran rasvaista, ettei mulle sopinut siihen. Sitten käytin tätä lähinnä huulille ja käsille, missä pelasi huomattavasti paremmin. Nyt loppuvaiheessa käytin sitten jalkavoiteena ja kosteutti kyllä kivasti sekä jätti jalat suht pehmeiksi.
Tuoksu oli ihanan valkosuklainen, tykkäsin!
Oli kiva kokeilla, mutta monikäyttövoiteitakin löytyy nyt varastosta, etten todennäköisesti ostaisi tätä uudelleen, jos tulisi myyntiin, olen nyt nähnyt ja kokenut tämän :).

Oli kyllä virkistävää saada taas muutama, vuosia vanha tuote käytettyä pois!! Todella puhdistavaa :D.
Katsotaan, ehdinkö huomenna kirjoittelemaan, kun täytyy taas töissä tehdä pidempi päivä.
Labrahommia tiedossa ja lisäksi saatetaan ehtiä lähettää lehteen meijän ensimmäinen juttu!!! Vähän jännittää, mutta odotan sitä kyllä innolla, tuohon on tehty hommia viimeiset 4 vuotta, niin onkin jo tämän aika viimein :p. Sitten se toki tulee bumerangina takaisin, mutta saa sitten seuraavaan lehteen alkaa muokkaamaan sitä. Jos kuitenkin muutamaksi päivää saa sen pois käsistä!
Mutta palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit