maanantai 19. syyskuuta 2016

Parit Pettymykset

Ja pettymysten täytteinen päivä oli eilenkin... Innolla olin alkamassa meikkaamaan aamupäivällä, vaan sitten alkoi taas korvissa tinnittää ja mikäs muukaan kuin huimauskohtaushan se sieltä sitten tuli jälleen -.-
Ei päästy mun äitinkään luona käymään, kun aattelin, että pitkästä aikaa pääsisi saunomaan :/. Nytkin korvat ovat edelleen tukkoiset, hartiat kipeät ja pää pöhnässä, mutta yritän nyt saada tämän lyhyen postauksen tehtyä. Vuorossa olisi käsille saippuaa.

Ensiksi sain käytettyä tämän 80g Flow Kosmetiikka Organic Peppermint Soap palasaippuan.
Ehti tämäkin olla kaapissa reilu vuoden päivät ja muuta suojaa ei ollut tuon paperin lisäksi, niin eihän tämä juurikaan enää tuoksunut :(. Läheltä kun nuuhki, niin huomasi piparmintun hennon tuoksun. Muuten oli ihan perus-palasaippua, ei ole pahaa sanottavaa. Runsaasti pestessä kuivatti, mutta niin mulla tekee kaikki saippuat.
Voisin joskus ostaa uudelleen, mutta en kyllä enää varastoi saippuoita niin paljoa, etten ehdi tuoksusta nauttia. Pitää siis varaston hupenemista odottaa...
Otan seuraavaksi käyttöön jämäpaloista tehdyt saippuat, kunhan saisin ne tehtyä tässä jossain vaiheessa...

Eilen sain sitten käytettyä pois tämän 300ml Oriflame Essense & Co. Lemon & Verbena Liquid Hand Soap nestemäisen käsisaippuan.
Minähän tilasin tämän aikanaan kiilto silmissä, että jos tämä olisi yhtä ihana kuin originaali L'Occitanen vastaava saippua...
Ja kilin marjat oli!! En kyllä muista, milloin viimeksi olisin ollut näin pettynyt kuin olin tämän kanssa! Todella tympeä tuoksu ainakin minun nenään, sitruuna tuoksui hyvin etäisesti tässä ja muuten oli sellainen tosi tunkkainen :(. En aio ostaa tätä enää uudelleen, käytän ennemmin senkin rahan L'Occitaneen!
Nyt olen ottanut käyttöön taas mun täyttöpumppupullon eli vähän suihkugeelejä taas käytetään vähemmäksi :). Voipi tosin olla, että mun on pakko ottaa käsisaippuaksi jossain vaiheessa kuitenkin se 500ml L'Occitane Verbena suihkugeeli-pumppupullo... Suihkareita on niin paljon nyt tuolla, että pakko ottaa osa tähän käyttöön, vaikka olisivatkin ihania :/.
Jospa sitä vielä joskus oppisi olemaan hamstraamatta, toivossa on hyvä elää...

Mutta tällaista siis tänne!
Huomenna yritetään käydä siellä äitini luona, joten en varmaan ehdi kirjoitella. Katsotaan, jos keskiviikkona jälleen pääsen koneen ääreen :).
Miumoi <3

9 kommenttia:

 1. Mulla kans kiilui silmät kun näin Oriflamelle tulleen myyntiin verbena-juttuja, ajattelin että olisivat yhtä hurmaavia kuin L'Occitanen. Onneksi mun on vaikea saada tilattua Oriflamen tuotteita (ja jostain kun aikoinaan katsoin, olivat mun makuun kalliitakin) joten hyvä ettei tullu hankittua, olisin varmasti ollu yhtä pettyny ku sinä koska se L'Occitanen suihkarin tuoksu on kyllä puhdasta rakkautta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei, tuosta Oriflamen versiosta ei voi edes puhua samana päivänä L'Occitanen kanssa...
   Tosin sähän taisit tykätä kuitenkin siitä Avonin verbena-piparminttu shampoosta/hoitoaineesta tuoksun suhteen?? Mä kun en välittänyt oikein siitäkään :D.
   Mutta siis tuossa Oriflamen versiossa ei sitruuna tuoksunut todellakaan niin voimakkaasti mitä L'Occitanella...
   Kyllä mä silti uskon, että olisit yhtä pettyny kuin mä, kannattaa sekin raha säästää ja satsata ennemmin tuohon ainoaan ja oikeaan Verbena-suihkariin :).

   Poista
  2. Joo, tykkäsin siitä Avonin shampoon tuoksusta =D L'Occitanen verbenan tuoksu on sen verran ihana ettei sitä hevillä kyllä peitota =)

   Poista
  3. Se on kyllä niin ihanan piristävä tuoksu <3.
   Yritän kyllä parhaani vältellä, ettei tarvisi käsisaippuana käyttää sitä mun ostamaa 500ml pulloa...

   Poista
 2. Voin adiptoida suihkugeelejä jos haluat jostain eroon.Minun "varasto" alkaa olla tyhjä.�� -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis adoptoida :)

   Poista
  2. Hih juuu, mä katselen jossain vaiheessa, mistä raaskisin luopua :D.

   Poista
 3. Haha, hauska nähdä ylempi kommentti koska olin juuri tulossa sanomaan että mullekin sitten kyllä kelpaa ylimääräiset suihkarit jos haluaa luopua ;) :D

  Voi noita sun huimauskohtauksia, tosi kurjia! :( *hali* ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuu, enköhän myös sullekin jossain vaiheessa taas laittele niitä :D.

   Joo, nuo kohtaukset on kyllä niin p*rseestä -.-

   Poista

Suositut tekstit