keskiviikko 21. syyskuuta 2016

OriolaShop-tilaus

Nyt ei kyllä ole mieliala ylimmillään, että jaksaisin kovin pitkästi pinnallisesta kosmetiikasta kirjoittaa, mutta koska kaikki synnit tänne kirjoitan, niin nyt olisi vuorossa tänään töistä saamani OriolaShopin tilaus.

Kosmetiikkaa tuli kuitenkin listoille vain parin pullon verran. Päänahka on kenkkuillut, niin piti sitten huomatessani tilata kokeiluun:
* Sim System 4 Oil Cure Hair Mask (215ml)
* Cutrin Bio+ Dandruff Control 2 Clear Peel Mask (75ml)
MakeUp Eraser-liina oli myös pakko ostaa kokeiluun, kun sattumalta sen lehdessä hoksasin. Pakkohan se on kokeilla, voiko pelkällä liinalla ja vedellä saada puhdasta jälkeä aikaan!

Tilasin myös perinteisesti heijastimen (aina näitä tippuu jossain vaiheessa syksyä ja talvea) ja vuorossa oli ihastuttava Hello Kitty.
Sitten kun meijän ryhmän laborantti on nyt tuo OriolaShop-vastaava, niin hän sai tilaajalahjaksi tuollaisen pienen teekannun, mutta koska hän ei teetä juo, niin antoi minulle sen <3.
Tuo on just sopivan kokoinen, saa ison mukillisen hauduttaa irtoteetä tuossa <3.

Mutta niin, olin tuossa loppupäivän todella pahoilla mielin rakkaan ystäväni (sekä perheensä) puolesta, kun hän oli saanut todella ikäviä uutisia... Ei sitä koskaan vain voi tietää, mitä elämä tuo eteen :(.
Vaan ei kait se auta muu kuin elää päivä kerrallaan ja ottaa kaikki irti jokaisesta päivästä, joka kohdalle suodaan sekä muistaa läheisiä tänään. Huomenna kun se voi olla jo liian myöhäistä.

Jäin taas yksikseni kattien kanssa, niin jatkan huomenna loppuneiden esittelyä. En haluamiini jumppiin ehdi, kun kotona pitää ensin käydä kissat ruokkimassa ja Siiri lääkitsemässä. Muutenkin tuon takia pitää hieman lyhyempää päivää nyt töissä tehdä.
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit