lauantai 24. syyskuuta 2016

Ei ihan niin luksusta ripsille

Hellou!
Nyt tuli hyvä aika kirjoitella pikkuinen postaus seuraavasta loppuneesta, ennen kuin Mr.Insinööri jälleen kotiutuu muutaman päivän jälkeen!
Hartiat nyt todennäköisesti kestää taas hetken aikaa paremmin, kun kävin aamupäivällä Combatissakin riehumassa :D.

Tämän 1.5ml minikokoisen Guerlain Cils D'enver Maxi Lash So Volume! Mascara (sävy 01 Noir) ripsivärin sain silloin... Öööö... Vuosi sitten marraskuussa kaupanpäällisenä, kun ostin sen ihqun joulu-meteoriittihelmet.
Tämä oli koostumukseltaan suhteellisen voidemaista, mutta silti jollain tavoin yllättävän kuiva! Sai melkein voimaa käyttää, että sai ripsiin harjattua... En osaa sanoa, oliko tämä ehtinyt jotenkin kuivua tässä ennen käyttöönottoa. Toki massan määräkin oli aika pieni, että varmaan senkin takia nopeampaa voi kuivua...

Ihan kivaa jälkeä tämä kuitenkin teki mun ripsille, jotka ovat siis ennestään suhteellisen pitkät ja niitä on kohtuullisen paljon, kaipaavat kuitenkin kunnolla väriä.
Jäin aprikoimaan tuota koostumusta, että onko se kuitenkin mun makuun vääränlainen... Ehkä tästä pitäisi vielä täysikokoinen versio käyttää, niin saa paremman tuntuman, nuo mini-tuubit kun ovat aina mini-tuubeja :).

Nyt voisin lähtä syömään jotain ja alan katsomaan tarkemmin Sokoksen 3+1 Päivien kuvastoa!! Oon kyllä innoissani, ensimmäistä kertaa pääsee sinnekin viimein ihan paikan päälle katselemaan tunnelmaa ^_^.
Pahimmoilleen vaan on tuossa kuun vaihteessa, eli saa nähdä, tuleeko kuitenkin tuolta tälle kuulle vielä plussaa ;D.

Tosin en aio enää huolehtia raha-asioista, en toissapäiväisen jälkeen, kun Mr.Insinööri laittoi kuvan ostamastaan "kesäautosta" (hänen piti siis vain talvirenkaat ostaa)...
Oon koko kuukauden ollut huolissani ja stressannut, miten pärjätään mun tuloilla, jos ei Mr.Insinööri saa mitään säännöllisempää työtä. Näköjään on kuitenkin säästöjä sen verran, että on varaa laittaa tuosta noin vain autoon...
Toki se tarvittaessa pääsee eroon tuosta helposti ja saa omansa takaisin (on vanhempi ja harvinaisempi auto), mutta hiertää vaan, kun oon ollut niin huolissani kaikesta viime aikoina (ja toki omalta osaltani olen edelleen), niin toinen vaan huolettomasti menee ostamaan tuollaisia juttuja... Itse samaan aikaan miettinyt, pitäisikö töissä syödä yhden viikon ajan pelkästään puuroa lounaaksi, niin säästäisi lounassyömisissäkin...
Noh, siinäpähän sitten törsätköön, niin törsään minäkin, jos jotain kivaa löydän Sokokselta tai Stockalta :p. Pysyypähän mielenterveys vielä kuosissa sitten. Eilen illalla laitoin myös varaukseen/tilaukseen LookFantasticilta kosmetiikka-joulukalenterin :p. Rahat tosin menee kortilta varmaan vasta loka- tai marraskuussa, kun alkavat toimittamaan niitä  :). On nyt ainakin joku kalenteri tulossa, eikä tarvinnut jäädä nuolemaan näppejä!

Tällaista siis tänne, nyt pitää taas postauksissa ottaa itseä niskasta kiinni, kun loppukuukausi häämöttää, eli palataan asiaan huomenna!
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Itekin oon huomannut tässä kymmenen vuoden aikana, että (ainakin joidenkin) miesten rahankäyttö on kyllä melkoisen huoletonta ja raivostuttavaa... Hyviä shoppailuita! :)
    -meliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, on tullut huomattua :D. Vaikkei tosiaan muita kuin omia rahoja kuluta, niin kyllä se ärsyttää, kun samaan aikaan itse on pakko miettiä, että jos jotain ostan, niin toisesta jutusta on pakko sitten säästää :/. Varsinkin kun tietää, että työttömyys on itselläkin alle vuoden sisään todennäköisesti tiedossa...
      Mutta pitää nyt tosiaan vähän tuhlailla kun on vielä mahdollisuudet, työttömänä on sitten aikaa purkkeja kuluttaa pois rauhassa :D.

      Poista
  2. Mun blogissani on arvonta, jossa joku onnellinen saa Douglasin kosmekalenterin Sveitsinterveisin! Tervetuloa osallistumaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset tiedosta!
      Toivottavasti täältä huomaa muut tuon ja osallistuu ^_^.
      Itse taidan passata tällä kertaa, riittää tuo LookFantasticin kalenteri kyllä ja kun haluan kuitenkin pitää varaston tasapainossa :D. Tosin ei mulla koskaan arvonnoissa ole tuuria mukana :D.

      Poista

Suositut tekstit