sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Livbox Syyskuu 2016

Heissan!
Tänään sitten vuorossa tämän kuun Livboxin esittely, joten mennään siihen pidemmittä puheitta!

Taas aloituskuva, ettei kukaan tahattomasti spoilaannu, jos ei boksi ole tullut perille :).

Epäonnistunut yhteiskuva sisällöstä... Huomasin vasta koneelle kuvia siirtäessäni, että tarkennus oli päin honkia...
Noh, tällä kertaa oli vuorossa bloggaaja-boksi eli bloggaajat olivat valinneet boksiin suosikkejaan!
Mukana oli 3 täysikokoista ja 4 hyvän kokoista minituotetta. Lisäksi oli ale-koodit Dermahub.fi-verkkokauppaan ja Ellokselta Makiash-tuotteisiin.

Ensimmäisenä täysikokoisena löytyi Isadora Inliner Kajal sävyssä 56 Blonde (ovh 9.90e/1,3g).
Oon itse käyttänyt yleensä valkoista kynää katseen kirkastamiseen, mutta tämä on vähän neutraalimpi siihen :). Nyt on vaihtoehtoja! Vaikutti kivalta yhden kokeilun perusteella!

Toisena täysikokoisena löytyi Sensitive Touch Gentle Eye Makeup Remover silmämeikinpoistoaine (ovh 6.90e/100ml).
Oon käyttänyt sitä vedenkestävälle meikille tarkoitettua putsaria, joka on oikein pätevää kamaa. Monet vesiliukoiselle meikille tarkoitetut putsarit eivät ole riittäneet mulle, niin tämäkin vähän epäilytti, varsinkin tuo hellävaraisuus...
Turha pelko! Yhden kerran perusteella poisti kyllä oikein kivasti meikit, vaikkakin hitusen enemmän piti hinkata, mitä yleensä on tarvinnut 2-faasisten kanssa. Tulen käyttämään tuon ihan hyvillä mielin pois :).

Viimeisenä täysikokoisena oli Makiash Nail Polish kynsilakka (ovh 11.90e/10ml).
Mulle tuli sävy 6 301, sävynumero on varmaan tuo 6... Sävy on tuollainen ruskehtavan harmaa, muta-sävy. Oli vähän plaah, mutta kiekolle lakatessa vaikutti kuitenkin ihan mielenkiintoiselta... Ehkä testaan tuota omillekin kynsille jossain vaiheessa :). Sävyjä oli erilaisia liikenteessä.

Minikokoisia ovat sitten loput. Löytyi 100ml Cutrin Chooz Refreshing Dry Shampoo kuivashampoo (ovh 15,90e/200ml).
Tätä olenkin jo aiemmin itse ostamani täysikokoisen pullon käyttänyt, ei ollut ihan niin hyvää kuin olisin halunnut. Ei siis aiheuttanut tämä nyt riemun kiljaduksia, mutta kyllä mä tämän käytän pois :).

Toisena tuttuna tuotteena oli 100ml Schwarzkopf Professional BonaCure Moisture Kick Spray Conditioner hiuksiin jätettävä hoitosuihke (ovh 12,90e/200ml).
Oon tätä käyttänyt yhden 400ml pullon, yhden 50ml minipullon ja kaapissa on vielä puolet viimeisimmästä 400ml pullosta jäljellä. Hyvää kamaa siis ja varmasti tämäkin tulee käytettyä!
Hmmm... Pitäisiköhän mun melkeen kipata tämän pullon sisältö siihen jättipulloon, kun matkoille mulla on tosiaan se 50ml kätevä pikkupullo...
Voisinpa oikeastaan niin tehdä!! Saa tämän pullon pois varastosta :D Yksi tyhjä siis jälleen :p. Hyvä tuote ja ale-päiviltä tulen jättipulloja ostamaan aina, kun entinen loppuu.

No sitten löytyi 40ml Korres Basil Lemon Shower Gel suihkugeeli (ovh 13,50e/250ml).
Olen monesti katsellut tätä Hullari Päivien tarjouksessa (tuplapakkaus yleensä), mutten ole uskaltanut ostaa, kun tuoksu on epäilyttänyt. Ja kyllä tuo Basilika toi sellaisen ei-niin-kivan vivahteen, ettei varmaan tulekaan ostettua täysikokoisena tätä. Minikoko menee kuitenkin :).

Viimeisenä oli 10ml Dermalogica Skin Hydrating Booster Drops tehotipat (ovh 94e/30ml).
Tämä oli todella mielenkiintoinen, sillä kaikki ne pari kokeilemaani tuotetta merkiltä on ollut huippuhyviä! Tätäkin olen nyt 3 päivänä käyttänyt voiteen alle ja hyvältä vaikuttaa!
Arvokaskin tämä on kuin mikä, yli 30e vaikka vain 10ml tavaraa :o !!!

Eli oli kyllä melko arvokas boksi tällä kertaa kyseessä!! Olin kyllä myös sisältöön erittäin tyytyväinen, sillä kaikki tuotteet olivat mielenkiintoisia tai jo hyväksi todettuja. Lemppariksi ylsi kyllä tuo Dermalogica ja plaah-tuotteeksi ehkä Cutrin.
Miltä teistä vaikutti sisältö?
Tätä tasoa kun olisi kaikki Livboxit, niin ei olisi kyllä juuri valittamista :D.

Nyt voisi sitten ryhdistäytyä ja alkaa esitellä loppuneitakin! Esimerkiksi eilen suihkussa käydessäni sain läträttyä loppuun 4 tuubia!! Hyvin on siis tämä kuukausi mennyt, runsaista bokseista huolimatta :). Tosin pakko tunnustaa tähän väliin, että pieneen tilaukseen repsahdin... Töissä oli Oriolashopin lista, niin pari kosme-tuotetta piti laittaa tilaukseen, kun hoksasin ne viimein sieltä sattumalta :p. Eivät sotke kuitenkaan tätä kuukautta pahasti, onneksi :p.
Vaan jospa muuten menisi loppukuukausi ilman repsahduksia...
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Minä en voi omaan blogiini oikeastaan tästä boxista kirjoitella, sillä tsekkasin sisällön kotosuomessa olevan oman Mr Insinöörini välityksellä, sillä jouduin muutamaksi kuukaudeksi muuttamaan Sveitsiin.

    Ei mitään ihan riemunkiljahduksia... Isadoran meikkikynä on hyvä, kuivashampoo lienee tullut ennenkin ja menettelee, Korresin suihkujutskaa on kotona monta pikkupulloa, sillä sitä on tullut muistaakseni ainakin pariin otteeseen Lookfantasticin boxeista + jostakin muualta.

    Dermalogicalta sain Resurfacing-putsarin, mutta tuo sinun tuotteesi olisi ollut mielenkiintoisempi.

    Meni hiukan plääh-osastolle tämä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se pikkuisen harmitti, kun nyt tuli muutama ennestään tuttu tuote ja kun itse tykkää nimenomaan siitä, että saa uusia merkkejä tai juttuja kokeilla. Onneksi olivat kuitenkin ihan hyväksi havaittuja tuotteita :).

      Tuo putsarikin olisi mulle kyllä kelvannut kokeiluun, sen verran vähäinen on Dermalogican tuotteista kokemusta. Tuo oli nyt 3.kerta kun pääsen kokeilemaan merkkiä ja kaikki ovat olleet kyllä tosi miellyttäviä tapauksia :).
      Kivat on nuo tipatkin olleet, mutten ole varma, ostaisinko tuohon hintaan kuitenkaan normikokoista tuotetta, eivät ehkä niiiin kivat olleet :D.

      Poista
  2. Mun mielestä oli niin tylsä boksi etten viitsi edes kirjoittaa siitä mun blogiin :( vaikka värikosmetiikka on kivaa niin kynsilakan sävy löytyy jo 2 muuta samankaltaista vispipuuron värsiä ja isadoran inliner kajaali löytyy jo...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi harmin paikka, ettei päässyt innostamaan nyt sisältö :(.
      Toivotaan, että seuraava olisi taas sun mieleen!

      Poista
  3. Jos muuten haluaisit mieluummin se vispipuuron värinen Makiash kynsilakka (eli nro 8) niin voitais vaihtaa postitse? Let me know! :) En valitettavasti tilaa enään livboxia.. mietin jos kokeilisin joku muu boksi vai jos ihan säästäisin mun rahat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti googlettaa tuo sävy ja ehkä pidän kuitenkin tuon mun sävyn, punaisia ja punertavia löytyy ennestään muutama, niin kyllä tuo yksi muta-sävy mahtuu joukkoon, varsinkin näin syksyllä :D.

      Minunkin ehkä pitäisi pitää taukoa jossain vaiheessa, kun vaan malttaisi :D. Saisi vähän paremmin varastoja vähennettyä... Mutta toisaalta ihan kivasti tämä kuukausi on mennyt, kun olen muuta ostolakkoa pitänyt ^_^.
      Ensi kuussa sitten taas plussataan :D.

      Poista

Suositut tekstit