torstai 1. joulukuuta 2016

Tököttejä silmille ja luukut nro 1.

Ajattelin ensin, että olisin tähän postaukseen laittanut kaikki loput marraskuun loppuneet, mutta halusin myös kalenterien 1.luukun sisällöt esitellä, niin siirsin loput huomiseen ja yhteenveto tulee sitten lauantaina :). Ei mulla nyt muutakaan postattavaa olisi tässä välissä :).

Tästä porukasta ensimmäisenä hävityspussiin pääsi Lancôme Hypnôse Doll Eyes Mascara ripsiväri.
Kesti käytössä noin pari kuukautta (massaa tässä oli 6,5ml), mikä on kyllä hieman liian vähän omaan makuuni... Ei myöskään kestänyt itkemistä mun ripsissä (tuli testattua).
Harjasta pidin kuitenkin, sai sottaamatta levitettyä massan.

Tässä vähän jälkeä ripsissä. Ylempi kuva otettu 2.käyttökerralla ja alempi ennen pois heittämistä.
Tämä teki omiin suht pitkiin ja määrältään suht runsaaseen ripsirivistöön hyvää jälkeä, mutta melko pian tämä kuitenkin alkoi varista päivän aikana, silmälasit oli päivittäin täynnä varissutta ripsiväriä.
Koska tämä ei ole hinnaltaan kovin halpaa normaalisti (tämä kappale hommattu Marisan diilauksena ostaen 2-pack puoliksi ystävämyynnistä hintaa jäädessä 12,50e), niin ei ole minulle normaalihintansa arvoinen, enkä siis ostaisi uudelleen. Jos tuollaiseen halpaan hintaan tulisi vastaan, niin ehkä silloin, mutta testailen tällöinkin mieluummin uusia ripsareita :).

Marraskuun loppupuoliskolla lähti käyttöön sitten seuraava jonossa ollut eli Benefitin ripsari! Käytössä on myös Lidlin vedenkestävä Cien-merkin ripsari.
Tästä sitten tulee juttua, kun kyllästyn :D.

Sitten sain toisen varastossa olleen 50ml Sephora Waterproof Eye Makeup Remover silmämeikin poistoaineen käytettyä.
Tällaisenhan olen jo aiemmin käyttänyt kertaalleen, eikä mulla ole oikein lisättävää tuohon aiempaan tekstiin. Oli siis ihan pätevää ainetta omille silmilleni, mutta en taida enää lisää alkaa diilauttamaan tätä ulkomailta varta vasten, koska samaa jälkeä saan monella muullakin samantyyppisellä putsarilla, joita saa täältä :). Kiva oli kyllä nämä pari pikkupulloa kokeilla!
Olen ottanut nyt käyttöön (en muistanut kuvata) Avonin 50ml Extralasting-putsarin ja kyllä näillä 2-faasisillakin on selviä eroja... Juttua enemmän sitten, kun loppuu!

Viimeisenä loppunut tästä satsista oli Avon Anew Vitale Eye Gel Cream silmänympärysvoide.
Tästä olin kuullut kehuja ja niiden perusteella nappasinkin nettitarjouksesta itselleni kokeiluun, vaan pettymään jouduin :(.
Koostumus oli kevyttä, juurikin tuollaista geelimäistä voidetta, mutta tämä hitusen "kuumotti/kiristi" ihollani... Ei pahasti, mutta sen verran oli "epämiellyttävä", että kun Hullareilta ostin 2 sy-voidetta, niin tämän siirsin kaula/dekoltee-alueen käyttöön raa'asti. Siinä tämä toimi oikein kivasti ja kosteutti mukavasti.
Sanomattakin on siis selvää, etten aio uudelleen ostaa enää, kun ei vaan toiminut itselläni.

Siinäpä oli tämänkertaiset, huomenna tulee sitten viimeiset marraskuun purkit :).
Vielä tähän loppuun siis tämän päivän luukkujen sisällöt:

English Tea Shop-kalenterista löytyi vihreää teetä joulun mausteilla, pippurilla ja granaattiomenalla.
Otin tämän töihin mukaan ja oli kyllä hyvää, ei ollenkaan kitkerää! Oon yhtä ETS:n vihreää teetä juonut ja siinä jos vähänkään liian kauan unohtuu liottamaan pussia, niin lopputulos on todella kitkerä ja tympeä.
Nyt ehkä tajusin pitää pussia vedessä vähemmän aikaa :D.

LookFantastic Beauty Secret-kalenterista tuli 15ml minikokoinen Pixi Glow Tonic kuoriva kasvovesi!!
Hihkaisin innosta tämän nähdessäni, tätä on monet kehuneet ja olenkin sitten niiden perusteella halunnut itsekin päästä testaamaan tätä. Nyt mä sain sen mahdollisuuden :D <3.
Todella kiva alku tälle kalenterille, en malta odottaa tulevia luukkuja!!

Tällaista siis tällä erää, palaillaan toivon mukaan huomenna taas asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit