sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Värikäs repsahdus ja värikkäitä loppuneita

Onkohan täällä enää yhtään lukijaa jäljellä??
Tämä kuukausi on kyllä ollut melkoinen riman alitus itseltäni, mutta pitää varmaan nyt olla armollinen itselleni... Pitänyt kuitenkin oma terveys laittaa edelle ja on tässä ollut myös muutakin ohjelmaa eli on päässyt vähän sosialisoitumaankin 4 seinän kykkimisen sijaan :). Esimerkiksi perjantaina tuli käytyä pikkujouluissa ja eilen illalla käytiin katsomassa The 69 Eyesin uusintakeikka, joka meni huomattavasti paremmin kuin aiempi keväinen tapaus :D.

Vaan tuli eilen käytyä myös piipahtamassa kaupungilla taas, mikä on aika huono juttu varsinkin näiden alennusten takia... Noh, alennusta ei seuraavasta ostoksesta tullut, mutta en voinut ottaa riskiä että se häviää nopeasti myynnistä, varsinkin kun olen jälleen kuukausia kuolannut sitä Instagramissa!


Eli sehän oli tämä Urban Decay Full Spectrum Eyeshadow Palette luomiväripaletti <3. Olen ollut todella tyytyväinen ja rakastunut Urban Spectrum-palettiini, mutta nähdessäni tämän vielä värikkäämmän tapauksen, oli mun pakko saada myös tämä! Uskon että tulevat loistavasti täydentämään toisiaan ^_^. En jostain syystä ole esim. Electric- ja Vice-paletteihin ihastunut samalla lailla, mutta nyt en tarvitsekaan enää niitä tämän Full Spectrumin myötä :).

Tämän kuvan itse paletista otin ilman salamaa, että näkyy tuo kivan värinen logo. Salaman kanssa se hävisi lähes täysin.
Lisäksi pakkaus oli huomattavasti käyttäjäystävällisempi, kun kannessa oli sarana eli kantta ei tarvinnut ottaa kokonaan pois niin kuin Urban Spectrumissa.

Tässä sitten sävyt salamalla otettu kahdessa eri kohtaa, suurta eroa ei näköjään tullut.

Tässä sitten vielä sävyt ilman salamaa.
Hitsi, että sormet syyhyää päästä testaamaan heti kaikkia sävyjä :D. Saisikohan sitä aikaiseksi testata ensi viikolla kaikki pystysuorat kolmikot, siinä olisi 7 päivälle meikit :D. Katsotaan, miten aamuherätykset sujuu!

Aattelin tähän postaukseen esitellä jo muutamat loppuneet samaan syssyyn, kun tosiaan päivät käyvät jälleen vähiin.

Sain taas käsisaippuaa käytettyä ja nestemäistä sellaista, kyseessä oli siis tämä viime Sokoksen 3+1 Päiviltä ostettu 250ml Vivian Gray Liquid Soap.
Tämän halusin vain ja ainoastaan tuon pumppupullon takia sillä otan tämän nyt täyttöpullo-käyttöön :).
Itse saippua tässä oli perussaippuaa, pesi hyvin. Tuoksu on aika vaikea kuvailla, enkä nyt tähän saumaan ehtinyt googlettaa, jos olisi sisällystä löytynyt. Sellainen kukkaistyyppinen se kuitenkin oli, mutta ei kuitenkaan sellainen mistä en tykkää. Meni enemmän makeampaan suuntaan, mutta en tunnistanut selvästi mitään tiettyä tuoksua, ei tullut mitään mielleyhtymiä.
Voisin nuiden pullojen takia ostaa muissakin sävyissä, mutta itse saippua ei ollut mitään tajunnan räjäyttävää :).

Suihkugeeliäkin sain peräti käytettyä tälle kuulle!! Vuorossa oli tämä 2013 kesällä Turkin reissulta ostettu Fruttini Rasberry Cream Shower Gel.
Nimensä mukaisesti todella makean karkkinen tuoksu, vadelmankin tunnisti. Vaahtosi ja pesi hyvin. Parhainta tässäkin oli tuo itse pakkaus eli kuten kuvasta näkyy, tämän pystyy laittaa roikkumaan suihkun puolelle ja puristamalla tulee hyvin geeliä ulos!
Tässäkään en aio pulloa hävittää, vaan otin sen jatkokäyttöön...

...jonka täytin tällä toisella, 200ml Fruttini My Craziness is Mango Shower Gel suihkugeelillä.
Tämä oli mehukkaan makea mango tuoksultaan, mutta olisi myös voinut hivenen voimakkaamminkin tuoksua. Muuten oli perussuihkari, tykkäsin! Tämän diilautin viime vuonna muistaakseni Sokoksen 3+1 Päiviltä Marisan kautta, mansikka-versio vielä odottaa kaapissa :).

On täällä siis muutamia purnukoita loppunut, mutta ei valitettavasti niin vauhdikkaasti kuin alkukuusta kuvittelin. Onpahan jotain loppujia sitten ensi kuuksikin :).
Tänään laitoin myös Black Friday-viikonlopun kunniaksi vihdoin ensimmäisen tilaukseni myös elevenille!! Tosin itselleni en tilannut kuin 2 juttua, kun pääasiassa oli tällä kertaa pieni joululahja äidilleni. Tuli kuitenkin 50e täyteen, että sain sen 20% alennuksen, joka on voimassa vielä tämän päivän.
Huomenna ajattelin tehdä vielä isohkon tilauksen ColourPopille, kun siellä olisi ilmeisesti luvassa 20% ale kaikista tuotteista. Perjantainahan siellä olisi ollut ulkomaisiin tilauksiin ilmaiset postikulut summasta riippumatta, mutta mulla tulisi nyt kuitenkin yli 50$ tilaus, jolla saa loppuvuoden ilmaiset postarit, niin odotan huomiseen :).
Onko teillä tullut tehtyä tilauksia tai ostoksia?

Katson, jos saan huomenna kirjoiteltua seuraavan postauksen, pitää kuitenkin käydä jumpassa, kun sitten Mr.Insinööri lähtee taas kotikotonaan käymään, enkä pääse jumppaan kattien takia (todennäköisesti en jaksa enää erikseen lähteä pyöräilemään kotoa, töistä kun olisi vähän helpompi mennä sinne suoraan).
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

13 kommenttia:

  1. On täällä lukijoita! :) Tahtoo tää kommentointi vaan jäädä vähemmälle nykyisin. Mulla on nyt käytössä FamilyFreshin vadelmasaippua ja on muuten yllättävän hyvä tuoksu, en oo aiemmin tuota merkkiä kokeillut. Vadelma <3 Ja kivannäköinen karkkipaletti tuo UD!
    -meliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä, että on vielä jokunen lukija :D.
      Ei vaan mietin, että onko kommentti-asetukset vaihtuneet mulla, kun oli puhetta muiden kauneusbloggaajien kanssa Facessa eräs päivä, että onko joillakin kommentoinnissa päällä sitä "en ole robotti"-varmistusta :D.
      Mutta ymmärrän tuon kommentoinnin vähentymisen, itelläkin melko vähäistä meinaa olla (tosin muutenkaan en oo viime aikoina koneella vapaa-aikana istunut).
      Oon monesti katsellut nuita FamilyFresh-pulloja, mutta vielä en ole repsahtanut :D.
      Ja UD on kyllä todella piristävä tapaus, ihanaa päästä huomenna käsiksi tuohon ^_^.

      Poista
    2. Näin anonyyminä joudun sun blogiin kommentoidessa tekemään varmistuksen varmistuksia, en oo ikään muistanut eka kommentissa mainita ja toista kertaa varmistusta ei jaksa käydä läpi :D nyt käyn! ��
      -meliina

      Poista
    3. Oho!! No kiitos tosi paljon tästä tiedosta!!
      En kyllä itseni mielestä ole laittanut varmistuksia päälle, mutta täytyypä katsoa asetukset läpi ja yrittää saada ne pois päältä!
      Mielelläni mä kommenttejakin lukisin :D.
      Infoile vastaisuudessa jos tulee taas eteen, yritän tosiaan tässä löytää ne asetukset!

      Poista
    4. Katsoin kommentointi-asetukset ja ei mulla pitäisi olla päällä mitään kommentti-varmistuksia :O.
      En kyllä osaa yhtään sanoa, miksi se käskee varmistuksia tehdä :o.

      Poista
    5. Veikkaan että johtuu tästä anonyymiydestä. Pitää ens kerran muistaa kirjautua bloggeriin :)
      -meliina

      Poista
    6. No kun itse oon jotenkin kuvitellut, että jos laitan asetuksista varmistukset päälle, niin se silloin tekisi niitä anonyymeille? Ja jos ne eivät ole päällä, niin silloin pystyisi vapaasti kommentoimaan kuka tahansa ilman varmistuksia?
      Onkohan se sitten joku Bloggerin oma juttu... :(
      Harmillista, kun tuon takia varmasti jää ne vähätkin kommentit saamatta :(.
      Mun täytyy kysellä neuvoja tähän, jos onnistuisi tuon jotenkin kiertämään!

      Poista
  2. Täällä ollaan! ♥ Oi vitsi että nyt himottaa itteäkin tuo UD:n paletti... oon kyllä kuolannut sitä jo siitä saakka kun koko merkkiin tutustuin eli varmaan jotain vajaan vuoden? Se on kyllä niiiiiin ihana ja värikäs tapaus! ♥____♥ Pitäiskös sitä itselleni pieni joululahja tilata... 8D

    VastaaPoista
  3. Täällä ollaan!

    Tuo Fruttinin (eka kuva) suihkgeelipakkaus on kyllä kätevä, niitä vaan ei enää tule vastaan, kun siirtyivät tuubeihin.

    ColourPopille lähti kimppatilaus ja BF- tilauksia lähti muutama :'D

    Family Fresh -sarjasta miekin olen kuullut kehuja, kun kaveri hehkutti jotain suihkugeeliä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee ^_^
      Jep, nuo vanhat pullot on kyllä käteviä, täytyy tuo säästää niin pitkään kuin toimii!
      Mun pitäisi tässä seuraavaksi saada tehtyä tuo ColourPop-tilaus :D.

      Poista
    2. Voi olla, että tuo Anonyymien kommentoijien ajoittainen varmistelu estää niitä botteja.

      Silloin kun itselläni oli kommentointi sallittua myös anonyymeille, botti- kommentteja tuli ihan tajuttomasti (silloin ei ollut tuota en ole robotti -varmistusta)! Ja kaikki aina sellaisiin postauksiin, jotka oli iäisyyden vanhoja ja huomaamattomia.

      Poista
    3. Juu, varmasti siihen liittyy!
      Mulla on ollut aina sallittuna kommentointi, mutta roskapostia tuli onneksi melko vähän. Nyt ei ole ainakaan vuoteen (mitä yritän muistella) tullut ollenkaan, vaikka asetuksia en ole mitenkään muuttanut eli kommentointi on ollut koko ajan sallittu kaikille.
      Noh, täytyy toivoa, että ihmiset jaksaisi välillä kommentoida, kun en pysty kyllä tekemään mitään asialle :/.

      Poista

Suositut tekstit