lauantai 25. helmikuuta 2017

Hedelmäisiä ja makeita kroppatuotteita

Nyt tulisi vähän reippaampi satsi loppuneita, olen yrittänyt urakoida purkkien kanssa tosissaan :'D.

Tuttuun tapaan kerran kuussa yleensä loppuu kroppakuorinta ja niin kävi tälläkin kertaa, nyt oli vuorossa vaaleanpunertava The Body Shop Pink Grapefruit Body Scrub-Gelee.
Oli tosiaan kivan sitrusmainen tuoksu ja geelimäinen koostumus. Hivenen kuorivampi olisi saanut olla minun karkeaan makuuni, mutta ei tämä huonoimmasta päästä ollut. Joutui kuitenkin hieman normaalia enemmän käyttämään.
Tämän takia en varmaan tätä versiota osta uudelleen.

Hallelujah! Yksi jättiläinenkin on viimein käytetty :D.
Tämän 750ml Oriflame Delicious Moments Bubble Bath kylpyvaahdon olen käyttänyt noin puoleksi suihkussa, mutta loput päätin siirtää käsisaippuaksi.
Mitään vikaa tässä ei ollut! Todella makea valkosuklaamansikkainen tuoksu, hyvin vaahtosi (no yllättäen kylpyvaahto vaahtoaa) ja oli miellyttävä käyttää.
Mutta taas nämä mun varastot ovat syynä, että oli pakko järkeä kuunnella ja siksi laittaa käsienpesuun...
Jos olisi vielä myynnissä ja ei olisi näitä kaameita suihkarivarastoja, niin ilolla voisin ostaa uudelleen!

Sain kuin sainkin tuon myös käsisaippuana käytettyä, joten pumppupullo piti täyttää vielä uudelleen tälle kuulle!
Tyhjensin sitten tämän Marraskuun Jolie-boxissa tulleen 200ml Sante Family Bio Mint & Lime Shower Gel suihkugeelin seuraavaksi.
Niin kuin sanoin tuossa Jolie-postauksessa, niin minttu oli tässä todella vallitseva, mutta jotenkin ärsyttävänä sivutuoksuna tuli limen tuoksu läpi, joka ei mun nenään toiminut ollenkaan jostain syystä.
Muuten oli perussuihkugeeli, siitä ei ole moitittavaa. Koostumukseltaan oli yllättävän juoksevaa, kirkasta geeliä.
Koska tämä siirtyi suoraan käsisaippuaksi, niin en ole aikeissa ostaa uudelleen enää tätä tuoksua, muuten voin kyllä merkkiä kokeilla lisääkin.

Suihkugeeleillä jatketaan, tosin tämä oli suihkuvoide eli 250ml Lemon Juice & Glycerine Lime & Yoghurt In-Shower Body Lotion.
Tämä oli ihan jees, emulsiomaista valkoista voidetta, joka kohtuullisesti kosteutti. Laitoin kuitenkin välillä vähän lisää ihan kroppavoidettakin suihkun jälkeen, mutta kyllä tämä ihan ok oli ilman lisäystäkin. Kesällä voisi ehkä toimia paremmin.
Tuoksuun kaipasin enemmän limen raikkautta, mutta ei se paha ollut.
Tätä ehkä ostaisin ennemmin lisää kuin sitä perus-nivean tuoksuista Nivean versiota :D.

Ja viimeisenä tälle erää vielä yksi eli 200ml Avon Naturals Nourishing Indulgence Cranberry & Cinnamon Hand & Body Lotion vartaloemulsio.
Vanhaksi oli siis tämäkin ehtinyt mennä, mutta onneksi ei isompaa tuoksun muutosta ollut tapahtunut, ehkä se oli jonkin verran laimentunut.
Muuten oli samanlainen kuin muutkin nämä Naturals-sarjan samanlaiset emulsiot omassa käytössäni; melko kevyt kosteutus eli enemmän kesäajalle sopivampi kuin näin pakkastalvelle. Ei siis ole mielestäni ihanteellinen rutikuivalle iholle (tai silloin täytyy läträtä kerralla puoli pulloa :D), kun itsekin jouduin vähän lisäilemään saadakseni koteuttavampaa tunnetta.
TOSIN koska mulla nämä voiteet ovat poikkeuksetta yli eräpäivän menneitä, niin en voi vannoa mitään tehojen osalta, tuoreena saattavat ollakin oikein kosteuttavia :D.
Avonilta löytyy näitä samanmoisia vielä varastostani ja itseasiassa...

...seuraava lähteekin käyttöön! Ja jeee, ollaan jo vuoden 2016 puolella!!
Tosin tuo vanilja sekä käytössä oleva Planet Spa-voide ovat vielä loppuvuodelta 2015.
Tuota vaniljaa käytin jo kerran tässä toissa päivänä ja valitettavasti tuo moussemainen "vispattu" olomuoto oli selvästi kuivahtanut, eikä tuoksusta ollut enää vaniljaa erotettavissa ja oli muuttunut hieman tympeäksi... Päätinkin, että tuo lähtee suihkuun suihkuvoiteeksi ja voi olla, että käytän myös loput PS-voiteesta siellä (olen jalkoihin sitä nyt käyttänyt.
Taas sain siis karvaan oppitunnin, ettei näitä voiteita voi oikeasti ostella näin hillittömiä määriä...
Onneksi nämä eivät ole vasta kuin toinen ja kolmas tällaisia vähän jo entiseksi menneitä voiteita!
Selvä trendi on tosin havaittavissa, eli moussemaiset versiot näköjään menevät nopeammin vanhaksi kuin nuo perus-emulsiot/voiteet!! Täytyy muistaa tämä vastaisuudessa, että merkitsen niille vähemmän käyttöaikaa!

Tuo tapaus kuitenkin auttoi tänään, kun kävin kaupungilla lounastamassa ja samalla myös Rotuaarin The Body Shopin liikkeen loppuunmyynnissä.
Vain nämä 2 tuotetta ostin, vaikka pitkään pähkäilin melko monen jutun välillä.
Päätin sitten jemmata lisää tätä ihanaa Vanilla Chai-sarjaa:
* Shimmer Body Mist (100ml)
* Exfoliating Sugar Body Scrub (250ml)
Mietin, jemmaanko vielä 3.pullon suihkugeeliä/kylpyvaahtoa tai kroppavoita tai minituote-lahjarasian samaisessa tuoksussa, mutta järki voitti! Jospa tuo tulisi taas ensi jouluna myyntiin, niin riittäisi nyt 1 suihkugeeli, 1 kylpyvaahto, 2 kroppakuorintaa, tuoksukynttilä ja tuo vartalosuihke siihen asti :D.
Siellä oli muutenkin enää melko vähän tuotteita jäljellä (nuita joulutuotteita oli jonkin verran), mutta aika lailla -50% alessa kaikki jäljellä olevat, mm. eilen esittelemääni Oils of Life-hoitovettä oli vielä reipas määrä, mutta en nyt sitä enää ottanut, harmi ettei muita hoitovesiä ollut enää.

Saapa nähdä, ehtiikö tälle kuukaudelle tulla vielä yksi tilaus... Ehkä käyn kuitenkin hakemassa sen vasta aikaisintaan keskiviikkona, niin menee maaliskuun puolelle :D. Avonin tilauksen tein tuossa päivällä, mutta siitäkin tuli oikein hillitty ja sekin tulee vasta ensi viikon lopulla eli menee maaliskuulle ;). Ehkä tämä tästä taas edistyy!!
Eipäs mulla tämän kummempia ole tällä erää, jatketaan huomenna seuraavien loppuneiden parissa!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Ihanan näkösiä tuotteita! :) Onneks täällä ei TBS:n aleja, mulla ois lähteny tuolla ihan mopo käsistä. :D Tilasin TBS:n netistä eilen just taas tuotteita, mut 3/6 on kyl lahjoja. ;D

    Itse alan päästä käsivoiteiden osalta jo lähes ihanteelliseen tilanteeseen! Viikon sisällä niitä loppuu 3 kpl, sit on 2 vanhempaa käsinaamiota, mut muuten vanhimmat käsivoiteet on hankittu enää kesällä 2015 (2 kpl) ja sit loput marraskuusta 2015 eteenpäin! En oo aikoihin ollu näin ajan tasalla niiden kaa... :DDD On niitä vieläkin liikaa ku oon ostellu niitä nyt liian heppoisesti mut onneks kulutanki niitä nykyään paljon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli onni matkassa, ettei tuolla TBS:n liikkeessä ollut enää isommin tuotteita jäljellä :D.

      Wau, kivasti sulla kuluu käsivoiteita! Ei mullakaan kovin huono tilanne ole niiden suhteen, niitä kun tosiaan nyt talvella kuluu runsaasti ^_^.

      Poista

Suositut tekstit