lauantai 25. maaliskuuta 2017

Parit loppuneet ja ale-repsahdukset

Heissan taas!
Niinhän siinä jälleen kävi, että kropan ehdoilla on menty tämä viikko... Nyt alkaa vaihteeksi helpottaa, kun pääsin jumppailemaankin. Saa nähdä, miten sitten ensi viikko taas menee, kun Mr.Insinööri lähtee jälleen Viron maalle työreissuun eli jumppaamaan ei pääsekään helposti kissojen huolehtimisen takia... Noh, pitää murehtia sitä sitten ensi viikolla!
Nyt kuitenkin esittelen pari loppunutta:

Jälleen harvinaisuutta vuorossa, sillä sain tämän 50ml Avon Ice Sheers Delicious Eau de Toilette hajuveden käytettyä, joka oli jo 3.hajuvesi lyhyen ajan sisällä!! Tämän jälkeen ei sitten hajuvesien loppumista tarvitse taas vähään aikaan odotellakaan :D.
Tämäkin on jo tosi vanha tapaus ja äitini maksoi tuoksun aikanaan mulle synttäri- tai joululahjaksi.
Fragranticasta katsoin sisällön:
Ensituoksu: Karhunvatukka ja Greippi
Sydäntuoksu: Mojito, Mustapippuri ja Minttu
Pohjatuoksu: Santelipuu ja Myski
Aluksi oli tosiaan makea, enkä hirveästi sitten muita tuoksuja erottanut, ei ollut kovin kestävä varsinkaan työmatkapyöräilyn osalta.
Jostain syystä kyllästyin tähän ja käytinkin huoletta myös vessatuoksuna. Ei tämä huono tuoksu ollut, mutta ei sitten loppupeleissä innostanutkaan... Tulipahan kokeiltua :).

Sitten loppui 50ml Dove Talc Soft Roll-on Anti-Perspirant deodorantti.
En uskonut tätä, mutta kyllä vaan: tämä on tullut Livboxista Huhtikuussa 2015!!! Tuntui, että vasta kait tämä boksista tuli :D.
Mutta joo, mä tykkäsin tästä. Piti hajun pois ihan hyvin, toki hikoilua ei estänyt, mutta ei mulla mikään pidä tuolla pyöräillessä.
Tuoksu oli sellainen neutraalin puuterimainen, pehmeä eli ei varmasti ärsytä kenenkään nenää :).
Suuri plussa myös pakkauksesta: Ylösalaisin ollessaan, saa kaikki käytettyä ja lisäksi pallo oli tarpeeksi iso levitykseen! Tavaraa ei myöskään tullut liikaa ulos kerralla.
Voisin ostaa uudelleen ja testata muitakin tuoksuja, jos sellaisia on olemassa :). Kiva kokemus oli kyllä!

Tässä tauon aikana tuli myös pienet repsahdukset...
Cittarissa oli Mammutti-markkinat ja tarjouksessa mm. Lumenen tuotteita, niin en sitten voinut vastustaa kiusausta, vaikka ajattelin ensin, että jätän ostamatta...

Eli ripsiväri ja hyaluronihappo-tiiviste lähtivät varastoon, vaikkei olisi tarvetta tällä hetkellä ollutkaan... Halvalla kun sai (9,90e/kpl) ja you know :p. Monet bloggarit ovat myös kyseiset tuotteet tainneet kotiuttaa, eli ovat olleet varsin suosittuja!
Ja tuo tiiviste on ilmeisesti myös Sokoksen 3+1 Päivillä samaisessa alessa eli olisihan sitä voinut odottaa edes siihen... Noh, ostettu mikä ostettu, pääseepähän testaamaan sitten jossain vaiheessa, kunhan saan ensin vanhemmasta päästä seerumeja käytettyä pois!
Tällaista siis tänne, mitäs teille kuuluu??
Aattelin myös huomenna postailla, ellei mitään äkkinäistä tapahdu, kun hartiat ovat nyt tosiaan hieman parempana ja pystyn siis vähän pidempiä aikoja kotonakin koneella istumaan :).
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Mitäääh apua onko tosta Dovesta jo noin kauan?! :'D Ei oo mulla päässy vielä ees käyttöön! Mut oon tainnu vähän kiilata muilla tuotteilla...

    Mulla on testikäytössä joku Vichyn ens syksyn uutuus, jonkunlainen tehobuusteri-seerumi, eivät kerro vielä tarkemmin. :D Pääsin testiryhmään, raportoidaan käyttäjäkokemuksia ja tuote lanseerataan syksyllä. Kivalta vaikuttaa kuitenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo-o, samaa hämmästelin, mut on siitä jo noin kauan! :D
      Mulla ei roll-oneja montaa ole, niin tuo pääsi "näinkin nopeasti" käyttöön :).

      Oho, vähänkö siistiä ois tuollainen testiryhmään pääsy :o !! Kuulostaa tosi mielenkiintoiselta!!

      Poista
  2. Mä sorruin kans tuohon Lumenen seerumiin ja otin sen käyttöön, vaikka olishan niitä vanhempiaki tuotteita ollu varastossa... =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, etten ollut ainoa retkahtaja :D.
      Mulla tuo meni nyt toistaiseksi varastoon odottamaan, kun oon jo aukaissut sen Jolie-boksista tulleen hyaluronihapon :).

      Poista
  3. Joo, Lumenen seerumi lähti miun mukaan myös. Onneksi samalla hinnalla sitten myös 3+1 päivillä, niin ei harmita ;)

    VastaaPoista

Suositut tekstit