torstai 13. heinäkuuta 2017

Palasiksi pamahtanut pannu-projekti, repsahduksia ja muita onnettomuuksia

Bööööps!
Taas tarkoituksella pidin pienen paussin, kun hartiat ovat taas sanomassa sopimusta irti :/. Ei ole jumppailemaankaan kovin ehtinyt, kun on mennyt aikaa laina-asioissa ja ollaan jopa yhdessä esittelyssä käyty :p. Sunnuntaina ja maanantaina olisi seuraavat, mutta hieman pelottaa, ettei taida vielä sitä omaa asuntoa löytyä...

Mutta tässä pikku paussin aikana on myös hieman surkeita sattumuksia sattunut meikeille...
Ensiksi, hoksasitteko, kun en ollut ennustus-postaukseen laittanut kuvaa sen hetkisestä tilanteesta koskien mun Avonin luomivärin pannuilu-projektia?
No siis mähän täysin unohdin kuvata sen... Vaan kun olin suunnittelemassa seuraavana aamuna, että pitää kuvata ja laittaa se tänne, niin...

Niin. Tuona aamuna tämä Avon True Colour Mono Eyeshadow, Metal Rose sitten lipsahti mun kädestä ja lensi lattialle... Nämä sain pelastettua vielä kuvausta varten, mutta päätin etten ala enää tätä uudelleen pannuttamaan.
Suunnittelin myös, että olisin murskannut ja käyttänyt poskille, mutta on tämä jo sen verran vanha tapaus, että annoin olla ja heivasin murut roskiin.
Mä tykkäsin tästä sävystä tosi paljon, sellainen hopeanhohtoinen vaaleanpunainen. Sopi todella hyvin myös korostus"puuteriksi", onneksi joku mulle tuon instassa vinkkasi! Sen ansiosta sain todella paljon tätä käytettyäkin, kun ei tarvinnut aina pelkästään luomille laittaa.
Jos olisi vielä myynnissä, niin voisin ostaa uudemmankin kerran. Tosin on mulla tämän tyyppisiä sävyjä kyllä vielä, joten käytellään niitä nyt :).

Päätin sitten, että otan seuraavaksi pannuttelu-kohteeksi tämän Lumenen luomivärin. Aion käyttää (ja olenkin jo käyttänyt) tätä samaan tapaan niin luomille kuin poskille ja tavoitteena olisi saada nyt tuo pannu näkyviin reippaasti tässä loppuvuoden aikana :).
Katsotaan, miten tämä lähtee etenemään ^_^.

Sattuipa sitten toinenkin onnettomuus ja tapahtuikohan tämä peräiti samaisena aamuna tuon luomivärin kanssa :D.
Mulla oli jo joitain kuukausia takaperin lipsahtanut kädestä lavuaariin tämä Anastasia Beverly Hills Glow Kit, Gleam ja silloin huomasin tuon Crushed Pearl-sävyn saaneen pienen kolhun, joka tosin pysyi silloin koossa.
Tipahtikohan mulla tuo sitten uudelleen ja sitä se ei enää kestänyt, vaan se murskaantui sen verran, että päätin jämät siirtää uuteen purkkiin "jauhemaiseksi" korostukseksi. Samaiseen purkkiin päätin siirtää sitten myös tuon Jolie Boxista tulleen Alima Pure Highlighter, Lumina korostuspuuteri-näytteen, joten siellä ne nyt on yhdessä ja olen käyttänyt niitä kulmaluulle :).
Kaikkea sitä tapahtuukin...
Harmitti kyllä hieman, että tuo paletti meni "rikki", mutta onneksi muut sävyt pysyivät ehjinä, olen varsinkin tuohon Hard Candyyn todella rakastunut, se on vähän sellainen duochrome-sävy, punertavaa ja pronssia eli todella mielenkiintoinen sävy! Ja nyt tuo Crushed Pearl on kirjaimellisesti nimensä mukainen :D.

Noh, sain viime viikolla ottaa vahingon jälleen takaisin kauneusbloggaajien Face-sivun kirppiksellä :p.
Bongasin ja ihme kyllä ehdin ensin varaamaan tämän haaveilemani Too Faced Sweet Peach Glow Highlighting Palette korostuspaletin ja tästä saan kiittää lämpimästi Huulipunamania-blogin Idsua ^_^.
Vaikka olikin paristi käytetty, niin oli tämä edelleen niin kaunis <3. Paletti tuli eilen ja tänään pääsin vähän testaamaan jo! Kuvia en tälle kokeilulle ehtinyt ottaa, mutta kyllä sekin aika tulee :). Kaikki 3 toimi kivasti mun naamassa, joten käyttöön jää todellakin!
Vaan mun pitäisi kyllä nyt näiden poskipunien ja korostusten ostelua hillitä :p. Vähän liikaa alkaa jo kaapista löytymään :D.

Sitten vielä viimein "loppunut" eli päätin sittenkin heivata tämän Huhtikuussa 2015 Livboxista tulleen 5ml Essie Mini Single Nail Polish, 15 Sugar Daddy kynsilakan kuivumaan.
Ennustuspostauksen jälkeen kokeilin vielä kertaalleen lakata kynnet tällä ja se oli jo niin hankalaa, että turhaan mä tätä enää säästelen :p.
Tykkäsin myös tästä tosi paljon! Tosi helppo ja huomaamaton sävy pikaisiin lakkauksiin.
Tuossa tikussa on 5 kerrosta lakkaa eli melko läpikuultava sävy on. Helppoutensa takia tykkäsin ja voisin ostaa isommankin pullon :).
Käytellään kuitenkin nyt muita lakkoja vähemmäksi ennen uusien ostoa!

Puuuuh, tässäpä nämä tämänkertaiset!
Onkos teille onnettomuuksia sattunut lähiaikoina?
Mä nyt toivon, että saisin taas hetken pidettyä meikkejäni ehjänä :D.
Vaan nyt lähden ruokkimaan katit! Palaillaan taas asiaan!
Miumoi <3

10 kommenttia:

  1. No "hups" noiden onnettomuuksien kanssa. ;D Mulle ei oo aikoihin noita "valitettavasti" sattunut. :P Mä melkein toivoisin et mulla hulahtais yhtä hiusöljyä vähän viemäriin. :'D Ja muitakin hiustököttejä, koska ne kuluu niin tuskasen hitaasti ja niitä on niin paljon... Oon niin monesti miettiny heitänkö sen yhen öljyn vaan menee ku ei tuoksukaan kovin raikkaalta. Lisäksi oon päätyny et joudan heittää pari ikivanhaa hiusgeeliä ja jonku vahan pois ku ei vaan oo käyttöä.:P Ihan naurettavaa piheilyähän tää on. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua niin harmittaa, etten saanut tuota luomiväriä käyttää loppuun :(.
      Mutta joo, näinhän sitä määrää saa nopeasti pienennettyä :p. Tosin ei myöskään tuo ABH-tiputus naurattanut, tykkään tosi paljon tuosta ja varsinkin tuosta hard candystä... Itku pääsee jos se tuhoutuu :/.
      Täytyy toivoa, ettei taas hetkeen sattuisi näitä onnettomuuksia, vaikka tosiaan joidenkin tuotteiden kohdalle onnettomuuksia toivoisi :D.
      Nämä oli kuitenkin suosikkeja, niin ei ollut niin kivaa :p.

      Poista
    2. Harmi että noin sitte kävi suosikkituotteille. :( Ei tietenkään oo kivaa! Ja lähtökohtasesti ei tietenkään oo kivaa millekään tuotteelle. :/

      Mä keksin tänään keinon tohon hiusöljyn käyttöön! Mulla on jotain vanhoja vahaliuskoja karvanpoistoon, päätin ottaa tänään käyttöön. Niistähän jää tahmasia kohtia ihoon, joten päätin sitten lopuks uittaa sääret siinä hiusöljyssä. :'D Sen jälkeen pari reilua pesukerrosta ei-minkään-merkkisellä hotellishampoota, ja vielä kolmas kerros höylän avuksi sheivaamaan loput jämät. :D Johan alkaa purkit tyhjentyä melkein itekseen! ;) :D :'D

      Poista
    3. Oi mahtavaa, että keksit sille öljylle hyötykäyttöä!!
      Täytyypä muistaa tuo, jos joskus tulee vahaliuskoja kokeiltua :D.
      Vieläkö on öljyä jäljellä? :D

      Poista
    4. No on sitä vielä vaikka kuinka paljon. :D Täytyy alottaa tehovahailut. :'D Tai sitte kokeilla jotain öljyhaudutushoitoa hiuksille ennen pesua... ;)

      Poista
    5. Heeeiii joooo, tuo kuumaöljyhaudutus!!
      Täytyypä ottaa oikeasti tuo joskus välillä käyttöön! Miten en itse tajunnut tuota :D.
      Mun hiuksille on tuo kyllä sopinut ^_^.

      Poista
  2. Miulla lensi TBS:n silmänympärysgeeli lattialle. Onneksi on muovipurkki, mutta sitä geeliä lensi kyllä aika pitkälle ja kun on kirkasta, niin osan huomasin vasta myöhemmin :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ääääh, voi ei!! :(
      Tuo on niiiin ärsyttävää, oli se sitten suosikki tai inhokki tuote :/.
      Jäikö käyttöön enää geeliä tuon tippumisen jälkeen?

      Poista
    2. Ikävä kyllä jäi :'D
      Seuraavana päivänä tippui Oriflamen hiusnaamio kylppäristä.

      Poista
    3. Äääh, sullakin siis lipsuu selvästi purkit kädestä :D.

      Poista

Suositut tekstit