lauantai 7. lokakuuta 2017

Pieni Syystilaus ColourPopilta

Heissan!
Nyt maltoin sen verran keskittyä, että sain kuvat muokattua vihdoin tähän postaukseen :D.
Eilen oli tosiaan talokaupat eli nyt me ollaan Mr.Insinöörin kanssa omakotitalon omistajia :D. Saatiin myös avaimet käteen siellä kaupantekotilaisuudessa ja suunnattiinkin sitten äitini luona käynnin jälkeen sinne talolle, meillä kun oli jo mukana ensimmäinen hylly sinne :D. Käytiin mun veljeltä hakemassa kyseinen hylly, joka oli tarkoitus vielä äitilleni säilöön, mutta suunnitelma muuttuikin avaimet saatuamme.
Tänään myös meni 5h paikan päällä. Mr. Insinööri lämmitti takkaa ja mä aloin pyyhkiä kaappeja ja laatikkoja keittiöstä, kylppäristä sekä parista makuuhuoneesta. Huomenna saa jo alkaa viedä tavaraa sinne jemmaan :o. Porailivat myös kaverinsa kanssa olkkarin seinää ja lattiaa, että näkee mitä tulee vastaan sitten remontin aikaan, mutta onneksi ei ainakaan niiltä kohdin mitään hälyyttävää löytynyt! Ihanan vihreä puulankkulattia oli muovimaton alla :D. Näkee sitten aikanaan, pystyykö sen vielä hiomaan ja maalaamaan/lakkaamaan kuntoon, vai pitääkö uusia koko lattia.

Kämpille päästyä tajusin myös, että nyt mun on pakko ne varastotilanne-kuvat ottaa heti, kun voi olla, että huomenna saatan osan purkeista viedä jo talolle :D. Nyt siis nekin kuvat odottaa muokkaamista ja julkaisua!
Vaan mennäänpäs nyt tuohon otsikon aiheeseen viimein, eli toissapäivänä sain mun pienen ColourPopin tilauksen. Sivuilla julkaistiin vajaat 2 viikkoa sitten uusi syksy-kokoelma, ensin tuli pressatut luomivärit ja tietysti sitten pari päivää tuon tilaukseni jälkeen tuli myös uusia Super Shock Shadow-luomivärejä myyntiin...

Noh, en tehnyt silloin toista tilausta perään, mutta korjasin asian MLP-kokoelma-tuotteiden tilauksen aikaan. Nyt tuli tähän syystilaukseen vain 4 Metallic pressed Shadows Pan-luomiväriä, joista jäi maksettavaa postareiden kanssa (mutta 5$ alekoodilla) vain rapiat 18e.

Tilaamani sävyt olivat:
* Dragonfly (metallic dirty icy plum)
* Tea Garden (duochrome red with green gold flip)
* So Jaded (metallic pale icy pink)
* Glass Bull (duochrome lavender icy blue)

Otinpas kerrankin myös sävykuvat kädellä (salamalla otettu).
Rakastuin täysin tuohon Glass Bulliin, vaikkakin se on melko samantyyppinen jo omistamani Urban Decayn Solstice Moondust-luomivärin kanssa :p. En hoksannut niitä verrata vielä keskenään, mutta muistelen, että Solstice on kuitenkin punertavampi, joten täysin samanlaisia ne eivät ole.
Olen myös silmämeikkiin kokeillut muita Tea Gardenia lukuunottamatta ja taattua ColourPop-laatua olivat jälleen! Tuo Glass Bull oli yllättävän tiivis tai sellainen... täyteläinen? Se ei ollut sellaista yhtä "pölisevää" kuin mitä UD Solstice on.
Voin kyllä lämpimästi edelleen suositella ja kuten sanottua, seuraava tilaus on jo jälleen tehty :D.

Mulla oli onneksi tyhjä magneetti-paletti vielä jäljellä, mutta revin tuosta sen nelikko"jakajan" pois.
Paletissa oleva viimeinen sävy on Ego (metallic rosy taupe), joka oli mulla ensin Makeup Geek-paletissa. Laitoin sinne kuitenkin tilaamani Sugarpillin Kitten Parade-pannun, niin piti tuo Ego siirtää sieltä pois :p.
Tuossapa ne mahtuvat olemaan sulassa sovussa ja kun se seuraava tilaukseni toivottavasti saapuu joskus, niin siellä olisi yksi korostuspuuteri-pannukin, mutta tuohon palettiin se hyvin mahtuu järjestämällä myös :).

Nyt onkin tähän astisen plussat tunnustettu ja esitelty!
Saatan ehkä huomenna laittaa sen varastotilanne-postauksen, jos vain ehdin. Aletaan tosiaan nyt päivittäin varmaan viemään hiljalleen tavaraa talolle, ainakin huomenna on tarkoituksena viedä.
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Onnea uusille talonomistajille! ^_^
  -meliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ^_^.
   Tiedä sitten siitä, onko tuo onnittelun vai pahoittelun paikka :'D. Mutta en kyllä malta odottaa muuttoa ja remontin aloitusta, hyvät suunnitelmat on tällä hetkellä (tai lähinnä pohjakuvat on valmiina) :D.

   Poista

Suositut tekstit