maanantai 30. lokakuuta 2017

Jumboja sekä minejä

Jälleen kerran saan pikkuisen iloita, kun yksi jumbo-xxxxl tuote on loppunut pitkästä aikaa :D. Nyt olisi siis parit kasvotuotteet vuorossa.

Katsotaan ensin kuitenkin se minikokoinen tapaus.
Eli sain tämän 50ml Dabba Peppermint Floral Water for Tired Skin kukkaisveden loppuun, joka on tullut Maaliskuun Jolie-boxista.
Päädyin tosiaan käyttämään tämän hoitovetenä aamuisin kasvojen pesun ja kasvoveden jälkeen ennen seerumia ja päivävoidetta :D.
Kukkaisvesi-nimitys epäilytti itseäni, kun en ole kukkaisten tuoksujen ystävä, mutta tässä oli tuo piparmintun tuoksu onneksi hallitseva, niin tykkäsin siitä kyllä, vaikka voimakas olikin.
Suihkemekanismi ei ollut kovin hyvä, aika "märkänä" tuli yhteen kohtaan suihke, ei siis sellaisena sumumaisena.
Ei myöskään kosteuttanut samalla lailla kuin esim. Sensain hoitovesi, mutta kyllä tämä jotenkin piristi, kun aamuisin käytti.
En alkanut fanittamaan tätä eli tuskin tulee uudelleen ostettua, mutta ilo oli tämä pullo kokeilla!

Sitten se jumbo-tapaus eli kyseessähän on tämä 487ml Clinique Clarifying Lotion 2 jättikasvovesi.
Viimeiset tipat tosin siirsin Lotion 1-pulloon, kun en halunnut muuton takia tätä enää kaappiin jättää (vaikkakin tyhjät purkit on mulla täällä omassa kassissaan mukana yhteenvetoon kuvaamista varten :p).
Olen tätä käyttänyt aiemminkin jo jättipullon ja eipä mulla tuohon aiempaan tekstiin ole taaskaan lisättävää.
Kuivattavaa, mutta tehokasta! Edelleen harmittelen, ettei 1-versiota saa jättipullossa, se on hitusen vähemmän kuivattava...
Mutta varmaan mä ensi keväänä sitten Sokoksen 3+1 Päiviltä tämän jätin taas nappaan mukaani :).

Viimeisenä sitten normaalikokoinen loppunut kasvotuote, joka oli tämä Formula 10.0.6 Wipe Your Face Off Make-up Removing Facial Wipes kasvojen puhdistusliinat.
En ole aiemmin kyseisen merkin tuotteita kokeillut, mutta pitkään olen ollut kiinnostunut siitä! Oriolanetshopista sitten tuli tilattua kokeiluun.
Oli kunnolla (melkein jopa liiankin) kosteita liinoja, mutta silmämeikki ja lähinnä ripsiväri, ei lähtenyt irti kovinkaan hyvin. Liikaa joutui silmiä hankaamaan.
Teinkin niin, että puhdistin silmät erikseen omalla aineellaan ja näillä kasvomeikin.

Tässä sitten siitä todistusaineistoa, vanupallossa on siis tuota kuuluisaa Clinique2-kasvovettä.
Hieman siis lähti edelleen meikkiä iholta, mutta yllätyin, ettei kuitenkaan tuon enempää!
En liinojen faniksi edelleenkään ala, mutta kyllä näillä kevyempää meikkiä voisi matkoilla puhdistaa.
Kiva oli tätäkin kokeilla ja varmasti merkin muita tuotteita tulen kokeilemaan tulevaisuudessa :).

Tässäpä tämänkertaiset!
Huomiseksi olisi vielä viimeiset kroppatuotteet ennen kuin päästään yhteenvedon kimppuun (joka on siis jo aika ennalta-arvattava :p).
Mutta nyt taidan lähteä jälleen putkirullan kanssa makoilemaan lattialle, korvia on tinnittänyt koko päivän ja oon pelännyt koko ajan huimauksen tuloa... Täytyy toivoa, että olo helpottaisi, niin pääsisin huomenna jumppaan, kun olisi Combat vs. Attack-tunti luvassa. Tuo on todella tehokas yhdistelmä :D.
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit