sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Kiinnipitoa ja freesausta hiuksille

Heissan taas!
Täällä on mennyt viikko kulunut kellarikerroksessa betonilattiaa hakaten ja lihaskivuista toipuen :D. Ei kyllä kuntosalin puolelle tai pumppiin tarvitse mennä tuon homman jälkeen, vaikkakin muutamia jumppia on kyllä ikävä :p. Täytyy katsoa, josko saisi itsestä irti sen verran, että kävisi combatissa tai jossain venyttelyssä edes tulevalla viikolla vihdoin, kuitenkin kun kk-maksua Fressille maksan :p.

Vaan oon mä jotain tässä muutto- ja remonttitohinassa saanut loppumaan, vaikka melko vähäksi on laittautuminen jäänyt! Meikkaaminenkin on ihan hemmetin hankalaa nyt, kun kylppärissä on lavuaari + sitä ympäröivä pöytä yli 50cm leveä. Mä joudun lähes makaamaan lavuaarin yli, että näen ilman laseja peiliin, kun pitää olla 5cm etäisyydellä siitä... Pakko varmaan jotain pöytäpeiliä lähteä etsimään sitä meikkipöytää odotellessa, kun selkä tuossa hommassa menee :/.
Mutta niin, niihin loppuneisiin! Hiusjuttuja olisi nyt luvassa.

Suihkussa käyntikään ei ole enää niin "yksinkertaista", kun nyt tuolla kylppärissä on suihkukaappi, johon ei siis ne meidän entiset lattiakorit mahdu... En siis pysty enkä jaksa joka kerta vaihtaa sinne shampoopulloja, niin tulevaisuudessa tulee käytettyä pelkästään 2 shampoota kerrallaan, kunnes loppuu tai kunnes kyllästyn ja jaksan ne vaihtaa :D.

Sain kuitenkin ennen muuttoa käytettyä pois tämän muutaman vuoden vanhan ja anopilta joululahjaksi saadun 250ml Wella Brilliance Shampoon.
Koostumukseltaan oli kermaista geeliä, joka vaahtoutui ihan ok jo ensimmäisellä vaahdotuksella, mutta vaati tosi likaisiin hiuksiin sen 2 vaahdotuskertaa.
Ihana tuoksu! Näistä Wellan tuotteista mulla tulee mieleen aina kampaamon tuoksu ja jotenkin se saa mielikuvan hyvin tehoavasta tuotteesta :D.
En tiedä, onko se tuo tuoksu, mutta tuntuu, että Wellan tuotteet, joita olen tähän mennessä testannut muutaman, toimii mun hiuksiin hyvin ja voisin näin ollen tätäkin ostaa joskus uudelleen ilomielin.

No sitten tuttuun tapaan sain myös kuivashampoota loppumaan, vuorossa oli tämä eleveniltä tilaamani 100ml minikokoinen Tony & Guy Instant Refresh Dry Shampoo.

Näistä kuvista katsoen ihan niin hyvää lopputulosta tämä ei tehnyt, mihin oon monien kuivisten kanssa tottunut. Todella likaisiin hiuksiin sai käyttää ihan reippaasti ja siltikin jäi hieman rasvaisuutta hiuksiin.
Kilkatinta tässä minikoossa ei ainakaan ollut, joten siitä plussa.
Tämä ei kuitenkaan saanut mua lämpimäksi, eikä voittanut Batistea, joten tuskin tulen ostamaan uudelleen. Kiva oli silti kokeilla!

Viimeisenä tällä erää on 100ml minikokoinen Schwarzkopf Got2b Glued Blasting Freeze Hair Spray hiuslakka, joka on tullut Livboxista Marraskuussa 2016.
Niin kuin olen aiemmin sanonut, niin käytän hiuslakkaa yleensä vain, kun laitan hiukset kiinni, että pyöräillessä hiukset ei ihan niin pahasti sojottaisi joka suuntaan.
Tämä tosiaan teki hieman sellaisen "liimamaisen" pinnan eli varovasti sai käyttää.
Kyllähän nuo hiukset kovemmassa tuulessa edelleen sojotti, mutta enimmäkseen piti hiukset kuitenkin kurissa ja voisin näin ollen ostaa uudelleenkin.
Käytän kuitenkin Cutrinin Sensitive-suihkeen sekä ostamani Chooz-sarjan lakan ensin pois, niillä pärjään melko pitkään vielä :).

Tässäpä nämä!
Kauheaa tekstiä tästä nyt tuli jotenkin... Ei ole oikein päässyt vielä siihen normaaliin rytmiin ja tapaan täällä uudessa talossa tän bloggaamisen kanssa, kun kaikki pitää jotenkin "opetella" uudelleen ja kaikki purkit on ihan eri paikoissa ja järjestyksessä (tai edelleen pahvilaatikossa) täällä...
Toivotaan, että homma lähtee taas joten kuten rullaamaan :).
Voisinkin tästä lähteä seuraavaksi siirtelemään ainakin osan purkeista kylppärin kaapista takaisin tuttuun kaappiin (joka oli makkarissa vanhassa asunnossa), joka on nyt tässä työhuoneessa :). Saisi jotain mielenrauhaa, kun jokin on entisellä paikallaan :D. Voisin vaikka napsia muutaman kuvan tästä nykyisestä epäjärjestyksestä tänne näytille!
Palaillaan kuitenkin vielä loppuneiden kanssa asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Sullahan avautuu nyt aivan valtavat apajat kuivashampoiden suhteen kun ei tarvitse enää naapureiden takia kilkattimellisia vältellä :D olis kiva nähdä kuvia uusista kulmista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ei tarvi tosiaan naapurista välittää, vaan kyllä se kilkatin itseäni ärsyttää silti :D. Ja Mr.Insinööri saattaa myös sitä inhota :p.
   Vaan ehkä huoleettomammin mä nuita kuiviksia nyt kuitenkin kokeilen, kun "oma tupa, oma lupa" :D.

   Ja kuvia tulee tästä kaaoksesta!
   Tänään sain lisää laatikkoja tuonne mun huoneeseen, joten täyttyy taaaas uudelleenjärjestää purkit, kun ehdin ne tuohon työhuoneen kaappiin jo laittaa eilen :p.

   Poista

Suositut tekstit