torstai 19. lokakuuta 2017

Pois Heitettyjä

Hellou!
Hengissä ollaan ja muutettu on nyt uuteen taloon :D. Tämä tuleva yö on jo 3.yö täällä!
Vanhalla kämpällä on vielä jotain "pientä" (mm. mun pyörä...) ja pitää siellä vielä käydä katsomassa postit jonkin aikaa, kun muuttoilmoitus pitäisi vielä tehdä...
Tänään tässä illalla Mr.Insinööri sai laitettua mulle piuhat koneeseen, joten vihdoin pääsin tänne jotain päivittämään :D.
En nyt lupauksesta huolimatta vielä ehtinyt seuraavista plussista kuvia muokata, joten mennään muutaman miinuksen kanssa näin pikapikaa!

Muuton takia päätin muutaman putkilon heivata viimein roskiin ja ne ovat nämä kuvassa näkyvät tuotteet.

Avon ColorTrend Crystal Clear Lash and Brow Gel ripsi- ja kulmageeli ehti melko pitkään seistä käyttämättömänä viime aikoina, joten oli sitten parempi heivata menemään. Onneksi tuota tuli kuitenkin ihan kivasti käytettyäkin ja ripsille lähinnä käytin "hoito"geelinä epäsäännöllisen säännöllisesti. Ei tämä mitään haittaa tehnyt, pitäisi vaan oppia säännöllisemmin käyttämään :p.

Kaksi muuta ovat sitten luomenpohjustajia eli:
* Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
* NARS Pro-Prime Smudge Proof Eyeshadow Base
UDPP on siis mun Holy Grail-pohjustaja ja täällä on edelliset jutut. Edelleen aivan ykkönen ja tätä saa kiittää (ja kirota) mun luomivärien räjähdyksestä, kun mulla pysyy ne tämän avulla kuin tauti! Melko vähiin sain nyt käytettyä tuubin, mutta alkoi haista sen verran epäilyttävälle, että oli aika heivata pois.
Vaan ei NARSin versio myöskään kauas jää!! Täällä olen vertaillut pohjustajia UDPP:iin ja hyvin pärjäsi! Se mikä tässä on lähinnä huonoa, on saatavuus :/. En nyt muista, saiko tätä tilattua jostain nettikaupasta, mutta tämän putkilon diilautin totutusti Marisan kautta muistaakseni Tukholman Sephorasta. Voisin kyllä taas joskus diilauttaa/tilata lisääkin vaihtelun vuoksi. Tähän jäi vielä tavaraa jonkin verran, mutta hajusta jälleen päätin, että riittää käyttö tämän osalta.

Noh, Sokoksen 3+1 Päivien aikaanhan mä ostin uuden tuubin UDPP:tä, joten jälleen luomivärileikit on turvattu ^_^.
Oriflamen kassista löytyi vielä lisää ripsigeeliä, joten sekin on nyt toivottavasti aktiivisemmassa käytössä :D.

Halleluuujaah, aurinkopuuteri kulutettu!!!!
Kyseessä on tämä vuoden 2014 Elokuun Livboxista tullut Lumene Arctic Sun Bronzer, 1 Fresh Day / Päivän Hehku.
Hieman naurahdin tuota tekstiä lukiessa, on poskituotteet päässeet "jonkin verran" räjähtämään tuosta ajasta :'D.
Mutta tykkäsin tästä todella paljon!! No kulutuksestakin sen varmasti huomaa, että "vain" 3v meni aikaa (ja aurinkopuutereitakin on tullut tässä välissä parit lisää), vaikken päivittäin edes käyttänyt :p.
Nyt tosiaan reunat meni niin ohuiksi, että halkesivat ja murustuivat, joten päätin tämän palvelleen oikein hyvin jo hintansa edestä. Voisin ostaa uudelleenkin, jos jostain bongaan vielä, mutta ehkä kuitenkin käyttelen varastoissa ennestään olevat seuraavaksi pois :).

Tällaista täällä järjestelyjen keskellä!
Huomenna voisin laittaa sitten sen seuraavan plussa-postauksen, jonka aiemmin ehdin jo luvata :D.
Miumoi <3

2 kommenttia:

Suositut tekstit