maanantai 2. lokakuuta 2017

Lokakuun Loppuvia?

Oi voi, kyllä täytyy sanoa, että käydessäni purkkeja läpi tätä postausta varten, tuli entistä enemmän epätoivoinen tunne. Tästä kuukaudesta tulee varmaan katastrofi :D.
Noh, katsotaan mitä tuotteita sain raavittua kasaan!

Meikkejä!
Tuosta BB-voiteesta olen iloinen, kiva olisi saada taas yksi pois kaapista!
Huulipuna ja -kiilto, ilahduttaa aina näissä ennusteissa, tosin ovat aika epävarmoja loppujia joka kerta :p. Huulipunaa on vajaa 1cm jäljellä, eikä tuossa kiillossakaan oikeasti paljoa ole, joten niihin keskittymällä tässä kuussa voin ne ihan suurellakin todennäköisyydellä saada loppumaan!
Tuo BB-primer on kulkenut jo pitkään näissä postauksissa, mutta nyt täytyy skarpata oikeasti sen kanssa ja olla käyttämättä muita ennen tuon loppumista :p.
Ja löysin mä sattumalta myös mini-hajuvedenkin puolillaan!! Tuo L'Occitanen Verbena edt oli muistaakseni 10ml pullo ja tosiaan enää vajaa puolet oli jäljellä. Voisin myös tehokäyttöön ottaa :).

Jatketaan kasvopuolella, hoitotuotteitakin peräti löysin!
Nyt tuo Clinique loppuu!! Jos ei muuten, niin kippaan jäljelle jääneen Clinique1-kasvovesipulloon :D. En aio roudata enää muutossa mukanani tuota jättiä :p.
Dabba-hoitovettä (minipullo) on jäljellä etiketin alaosaan, mutta koska se on ollut aika riittoisaa omalla käytölläni, niin hieman epäilyttää, ehdinkö saada loppuun...
Kasvovoide, hallelujaa!!! Tosin tämäkin on ollut yllättävän riittoisaa, mutta pohja näkyy reippaasti jo eli kokeillaan tätäkin!

Sitten jalka- ja käsijuttuja muutama sekä edellisestä kuvasta jäänyt kasvoliina-paketti.
En muista kuinka monta olen liinoja jo käyttänyt, mutta todennäköisesti saan paketin loppuun, jos käytän niitä joka kerran meikinpoistossa. Tosin meikittömiäkin päiviä on ollut nyt hieman enemmän viime aikoina...
Suihkuvaahto on käsienpesussa ja se loppuu satavarmasti, olisikohan 1-2cm enää nestettä pullossa.
Minikokoista Vitalista olen käyttänyt jalkapohjiin yhden ikäväntuoksuisen jalkavoiteen kanssa, joten tuon kulutan loppuun ja jatkan minikokoisella jalkavoilla :).
Tuo jalkavoi on jälleen aika riittoisa tapaus myös, joten katsotaan miten käy!

Jälleen löysin vielä parit hiustuotteetkin!
Taas tuo hiuskiinne on mukana, mutta josko nyt saisin aikaiseksi käyttää sen viimein loppuun, paljoa siinä ei oikeasti enää ole!!
100ml kuivashampoo on varmasti kulutettu tässä kuussa ja saapa nähdä, onko jopa ne kaksi 50ml minipulloakin!! Sitten jää enää Lushin vajaa pullo jäljelle, mutta taidan hätävaraa ostaa ehkä Sokoksen 3+1 Päiviltä..
Normaalia shampootakin yritän kuluttaa myös. Riittoisa tapaus jälleen, mutta eipä yrityksessä mitään häviä :).

Viimeisenä sitten kroppatuotteet.
Totuttuun tapaan kroppakuorinta tulee varmasti loppumaan, purkki on puolillaan enää.
Täytyy katsoa, saanko tuolla suihkugeelillä täyttöpullon täytettyä (käsienpesuun), kun ehdin jo silloin aiemmin täyttää pullon valmiiksi.
Dödö tuntuu olevan jo vähissä, harmillisesti tuosta ei näe läpi, paljonko on jäljellä :/.
Instinct-kroppavoide (150ml) on nyt noin puolillaan, joten kohtuullisen hyvät mahdollisuudet loppumiseen on! Varalla on sitten tuo 30ml minipullo :).

Lähden siis kokeilemaan 13 täysikokoista ja 7 minikokoa tässä kuussa, ei siis ole kovin iso määrä, kun päässäni laskeskelen mahdollisia plussia...
Mietin tosin, että saatan heivata joitain vanhoja tuotteita pois, muutama on jo tullut tässä vastaan, että hieman epäröin niitä enää käyttää. Katsotaan siis miten käy, jospa tämä kuukausi nyt ei aivan hurjasti plussalle menisi kuitenkaan...

Huomenna aattelin taas töissä käydä, sillä olisi kakkua tarjolla ja aattelin korjailla sitä mun kolmatta artikkelikäsikirjoitusta eteenpäin. Lisäksi pitäisi yksi webinaari työttömyyteen liittyen kuunnella :p.
Mä katson, mitä postausta keksin seuraavaksi laittaa tänne :).
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Tuo Oriflamen kasvovoide on ihan kamalan riittoisaa :D Itsekin joskus sen kanssa tuskailin!

    Hei, laitan siulle sähköpostia! Tuli yksi idea mieleen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tuote, mutta ärsyttävän riittoisa tosiaan, varsinkin näillä kasvovoide-varastoilla :D.
      Juu, sain sähköposti!! Pähkäilen ja vastailen sulle pian ^_^!

      Poista
  2. Oon tilannut Liv- ja Betteboxia ihan liian monta vuotta ja tietäähän sen, miltä kaapit sen jälkeen näyttää :| no nyt päätin pitkän jahkailun jälkeen keskeyttää tilauksen ja aloittaa oman pienimuotoisen tyhjennysoperaation omille varastoilleni. Päätin, että vuoden loppuun mennessä pitää 20 purkkia olla käytettynä. Mukana siis kaikki koot ja vajaat ym :D kolme on nyt taputeltu ja mukava on ollut käydä läpi nuita mahdollisia loppuvia ja niiden seuraajia. Mukana mm just tuo oriflamen vadelma puolikkaana JA kokonaisena xD on inspiroivaa seurata sinun blogia, kiitos siis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihailtava päätös!
      Mä en millään vielä ainakaan raaski keskeyttää tilausta, kun saan tilata sillä alkuperäisellä halvalla 13,90e hinnalla :). Onneksi sentään muita kosmetiikka-osteluita olen yrittänyt hillitä ja rahallisesti onkin mennyt vähemmän tähän mennessä verrattuna viime vuoteen ^_^.

      Tsemppiä sun loppuvuoden vähennysprojektiin, siitä se lähtee!!
      Tosi ihana kuulla, että oot inspiraatiota saanut täältä ^_^ <3. Mukava näitä postauksia on kirjoitellakin, kun tietää, että jotkut näistä jopa tykkää :D.

      Poista

Suositut tekstit