perjantai 20. lokakuuta 2017

Sephoran diilaus-saalis

No niin, nyt sitten olisi viimein aika esitellä tarkemmin Marisan Kööpenhaminasta diilaama Sephora-saalis!
Toistan vaan itseäni, mutta olen kyllä todella iloinen ja onnellinen, että oon saanut tutustua blogini kautta Marisaan ja lisäksi hänen kauttaan päässyt kokeilemaan paljon tuotteita, joihin ei kovin helpolla muuten käsiksi pääsisi! Eli Marisa, oot edelleen ihan paras kosmetiikka-diileri <3 :D.

Tässä ensiksi yleissilmäys kaikkiin saamiini tuotteisiin ja seuraavaksi sitten tarkemmat kuvat.

Sephoran omia tuotteita oli nämä:
* Radiance Cleansing Foam
* Coconut Hair Sleeping Mask
Olihan mulla pidempikin lista tuotteita, mutta kävin sen järjen äänen kanssa läpi uudelleen, jolloin Marisan listaan pääsi vain nämä, yksi muu puhdistustuote, jota ei löytynyt sekä primer, jonka pyysin jättämään sittenkin tällä erää pois :D.

Yllätyin jostain syystä, että myös Tonymoly-tuotteita löytyi ja nämä päädyin laittamaan listalle:
* Magic Food Mango Hand Butter
* Egg Pore Silky Smooth Primer Balm
Bearelilta tilasin aiemmin varsinkin käsivoiteita ja yksi on parhaillaan käytössä sekä kivaksi todettu. Halusin siis lisää kokeiltavaksi :p.
Kasvo-primer vaikutti mielenkiintoiselle, joten sekin kokeiluun!

Sitten sekalaisempaa seurakuntaa:
* Make Up For Ever Aqua Seal
* Skinfood Black Sugar Perfect Face Cleansing Balm
Tuota MUFEa oon halunnut pitkään testata ja nyt se viimein löytyi :D.
Skinfoodia en ole koskaan kokeillut, mutta vaikutti sen verran mielenkiintoiselta merkiltä, että piti jotain sieltäkin ottaa kokeiluun :). Katsotaan, miten toimii kaksoispuhdistuksessa!

Ja viimeisenä ehkä ne tärkeimmät himotukseni:
* Kat von D Alchemist Holographic Face & Eye Highlighter Palette
* Too Faced Love Light Prismatic Highlighter,
Ray of Light

Nämäkin ovat olleet mulla jo pitkään himotuslistalla ja vihdoin mä sain ne <3.
Onhan nämä kertakaikkisen kauniita, vaikkei nämä mun muuton keskellä ottamani pikaräpsyt annakaan todellista kuvaa tuotteista.

Enhän mä oikeasti olisi tarvinnut näitä, varsinkin kun omistan ne ABH highlighter-paletit...
Mutta nämä eivät ole yhtä glitterisiä, vaan oikeasti enemmänkin hehkua tuovia, joten kait ne oli ihan oikeutettuja ostoksia ;).
Siitä yllätyin, että nuo KvD-napit ovat yllättävän pieniä, joten jos tuota ahkerasti käyttää, niin se on pannutettu nopeasti!
Voi olla kuitenkin turha pelko näillä nykyisillä varastoilla :p.

Marisa oli lisäksi saanut kaupanpäällisiä itselleen ja kun sanoi, että shoppaa myös kaverilleen, niin myyjä oli myös mulle laittanut samat :D.
Tuo Skinfood-näyte on käsittääkseni kasvovoide ja lisäksi molemmat sai normikoon NudeStix-merkin Lip + Cheek Balm Gel Color kynästä sävyssä Luxe!
Tuo kyseisen merkin kynähän tuli teroittimen kera viime vuoden Lookfantastic-joulukalenterista, onneksi oli eri sävy :D. Nämä oli kivoja yllätyksiä!

Tällaisia tuotteita siis pyysin tällä kertaa diilaamaan! Melko hyvin onnistuin kuitenkin pitämään listan maltillisena, tulos olisi voinut olla paaaaljon pahempikin :D.
Nämä eivät ole kuitenkaan viimeisiä plussia tälle kuulle, luulen että ensi viikolla saan viimein käsiini kauan odottamani ColourPopin paketin!
Mutta oliko tuossa teille tuttuja tuotteita? Saa kertoa kokemuksia :D.
Huomenna sitten esitellään loppuneita, ennen kuin tämäkin kuukausi ehtii vaihtua!
Miumoi <3

6 kommenttia:

  1. Ei ole kyllä mitään tuttua :D Tony Moly merkkinä, mutta kyseisiä tuotteita en ole kokeillut. Mango käsivoide kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo Tonymolyn käsivoiteet on kyllä tosi hauskoja! :D

      Poista
  2. ei ollut tuttuja tuotteita mutta tuo Mango hand butter alkoi kiinnostaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bearel-nettikaupasta saa Tonymolyn joitain käsivoiteita, tuota mangoa siellä ei tainnut olla (ainakaan silloin kun itse tein tilauksen), mutta persikkaa ja banaania löytyi ainakin!
      Banaani on nyt käytössä ja todella aidon oloinen tuoksu!

      Poista
  3. Hei, sä oot mun paras toimeksiantaja! ;D <3 Kiva vaan että tykkäät tuotteista. :) Noi onki tosi mielenkiintosia tuotteita! Kelpais mulleki. :D Tai no tota Alchemistia en osais kyllä ollenkaan käyttää, en tiiä mihin se on tarkotettu. :'D Täytyyki kattoa sit sun postauksia kun laitat sitä! Oli tuota Tony Molya jo vuos sitten Köpiksessä siinä toisessa myymälässä, ostin sillon sen banaani-käsivoiteen ja kangaskasvonaamioita ja kattelin jotain kasvovoiteitaki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, win-win tilanne siis ^_^!!
      Osaisit sä varmasti tuota KvD:tä käyttää! Korostukseksi poskille tai silmämeikkiin korostukseksi kulmaluulle, silmän sisänurkkaan tai vaikka jonkun tummemman luomivärin päälle.
      Mä rakastuin kyllä todella paljon tuohon varsinkin poskille käytettynä, ihanasti antaa oikeasti sellaista kunnon hehkua, ei ole ollenkaan glitterinen!
      Täytyy yrittää muistaa ottaa joskus kuvia tuosta kun oon käyttänyt, se on aivan ihana <3.
      Ja nuo Tonymolyt on kyllä kans niin suloisia ^_^. Kosteutustehot sais ainaki tos banaani-käsivoiteessa olla runsaammat näin talvea kohden!

      Poista

Suositut tekstit