torstai 28. maaliskuuta 2019

Muutama pieni hiustuotekin kulutettu

Heissan!
Sain kuin sainkin käytettyä muutaman hiustuotteenkin tässä kuussa, tämä on aina positiivista :D.

Järkytyin hieman listojani katsoessa: tämä 200ml CoLab Extreme Volume Dry Shampoo kuivashampoo on mun tämän vuoden ensimmäinen käyttämäni kuivis :O.
En ole näköjään nyt kuivahsampoota suihkinut niin paljoa, mitä yleensä.
Toki kotona ololla on siihen syynsä, kun ei tarvitse ulkonäöstä hirveästi välittää, vaan voi olla rauhassa likaisilla hiuksilla sotkunutturan kanssa :p.
Tämän CoLabin kuivashampoon ostin toisen pullon kanssa, olikohan viime syksyn Sokoksen 3+1 Päiviltä kokeiluun. Koskaan aiemmin en ole kyseiseen merkkiin törmännyt tai siitä kuullut.

Ja ei tämä tuuheuttava versio kyllä isompia valitettavasti hiuksilleni tehnyt.
Ei tuonut tuuheuttavaa rakennetta, eikä oikein kunnolla edes rasvaisuuttakaan vähentänyt.
Hajusteita oli, mutta en tunnistanut mitään selkeää, miltä tämä lähinnä tuoksui.
Aika pettynyt fiilis siis jäi, enkä aio uudelleen ostaa.

Käytin aina samaan aikaan kuivashampoon kanssa nyt tätä 100ml minikokoista Biozell Texturing Spray rakennesuihketta, joka on tullut jo Toukokuussa 2016 Livboxista.
Tämä ei ollut hius"puuteri", kuten tuossa postauksessa mietin, vaan aika märäksi hiusten tyvi jäi tämän jäljiltä.
Ei tämä tehnyt oikein mitään, en tiedä olisiko föönaus auttanut asiaa... Kuitenkin koska en osaa/pysty laittamaan hiuksiani kunnolla, niin tämä oli aika turha tuote itselleni. Kunhan tuli suihkittua hiuksiin.
En siis aio hankkia uudelleen.

Tähän loppuun sitten 2 minikokoista tuotetta, jotka sain käytettyä ja jotka tulivat samassa Helmikuun Bette Boxissa:

Tämä 30ml Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding Mask hiusnaamio riitti 3 käyttökertaan itselläni.
Ei tämä kuitenkaan sillä määrällä riittänyt kunnolla hiusten takkuja selvittämään eli oli hieman pettymys, koska parempiakin on tullut käytettyä.
Tai sitten mun hiukset on sen verran huonossa kunnossa, että pitäisi latvoja käydä taas leikkaamassa (en tosin kohta vuoteen ole käynytkään kampaajalla)...
Kaiken kaikkiaan jäi sellainen olo, etten tule ostamaan täysikokoisena, ainakaan näillä näkymin.

Tämä 50ml Bio2You Natural Hair Mask hiusnaamio riitti 4 käyttökertaan ja tässäkin tuntui, että hieman enemmän jos olisi käyttänyt, niin hiukset olisivat selvinneet paremmin.
Tämä oli kuitenkin tuota Schwarzkopfia parempi ja tämä ehkä voisi riittää hiuksilleni, kun kävisin latvat leikkaamassa ja käyttäisin kesäaikaan.
Nyt palelun takia pesen ehkä liian kuumalla vedellä hiukset, niin ne saattavat siksi kärsiä lisää. Ehkä yhden purkin voisin vielä ostaa kokeiluun.

Kumpa saisin nuo varastot pienemmiksi, että voisi oikeasti käyttää vain yhtä shampoota ja hoitoainetta kerrallaan, niin näkisi näissä hiustuotteissa jotain käyttöeroja.
Nyt niitä vaan tulee vaihdeltua jokaisella käyttökerralla, niin arvostelu menee tällaiseksi ylimalkaiseksi... Ehkäpä joku kaunis päivä, pitäähän sitä haaveita olla :D.
Noh mutta, huomenna tulee sitten jotain ihan muuta!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit