torstai 11. heinäkuuta 2019

Bette Box Heinäkuu 2019

Heissan!
Vihdoin mulla alkaa purkit vähentyä, niin pitää alkaa taas täälläkin aktivoitumaan :D.
Käydään kuitenkin ensin läpi pari päivää sitten hakemani Heinäkuun Bette Box!

Tämä oli nyt 2.kesäboksi ja kortissa toivotaan kuumempien kelien olevan vasta edessä päin.
Itse olen kyllä tykännyt näistä nykyisistä poutakeleistä, mitä täällä päin on ollut muutamaa pilvisempää ja sateisempaa päivää lukuunottamatta. En todellakaan kaipaa sitä viime kesän tappohelleaaltoa, nyt on pystynyt nukkumaan ja olemaan ilman migreenilääkkeitä. Jos se lämpötila olisi +18-22C välillä, niin on täydellistä mun raihnaiselle kropalle :D.

Mutta boksin sisältö näytti tällaiselle nyt Heinäkuussa.
Mukana oli tällä erää 3 täysikokoista ja 2 minikokoista tuotetta sekä 6 näytettä, joista 1 meni listaukseen.

Aloitetaan täysikokoisista eli ensimmäisenä löytyi Ziaja Goat’s Milk Energising & Smoothing Serum kasvoseerumi (ovh. 11,90e /50ml, saatavuus esim. Sokos ja Stoorla-nettikauppa).
Mulla ei varastoissa olekaan enää montaa seerumia ja yksi on taas lopuillaan, niin tämän aion ottaa käyttöön nyt niiden muiden jäljellä olevien kanssa.
Testailen siis, mitä iho haluaa tällä hetkellä :).
Vielä en ole kasvoille kokeillut, mutta ennen kirjoittelun alkua pumppasin kädelle vähän ja pehmeän silottava pinta tuntui jäävän.
Vaikuttaa siis hyvältä!

Toisena täysikokoisena oli Cougar Pure Minerals 5-in-1 Foundation, Natural Light mineraalimeikkipuuteri (ovh. 5,99£/4g, saatavuus cougar-nettikauppa).
Tätä voi käyttää meikkipohjana, peiteaineena, ihon sävynkorjaajana ja aurinkopuuterina. Lisäksi tässä on aurinkosuoja, mutta tarina ei kerro, minkä vahvuinen se on... Ilmeisesti ei ole kovin korkea.
Aika tumma on sävyltään, mutta pystyn sekoittamaan tätä muiden vaaleampien mineraalimeikkipohjien kanssa. Eli saan kyllä kulutettua tämän niin tai sitten varjostuksiin, vaikka varjostuksia varten alkaa olla kyllä puutereita varastossa ennestään...

Viimeisenä täysikokoisena, joka oli kohdennettu pitkäaikaistilaajille, oli Mavala Nail Color Cream, 183 Pistachio kynsilakka (ovh. 5,20e/5ml, saaatavuus aika lailla kaikki tavaratalot ja päivittäistavarakaupat).
Sävyjä oli käsittääkseni erilaisia liikkeellä.
Tykkäsin tästä sävystä, ei ole aivan tällaista kokoelmassa! Mukavan pirtsakka kesäsävy :).
Ja olen iloinen, että tuo on vain 5ml kooltaan :D.
Kokeilukuvissa 2 kerrosta eli vaatii siistimpään jälkeen ehkä 3 kerrosta (tai enemmän kynsien lakkaamista itsellä :p).

Ensimmäinen minikoko oli 40ml Korres Ginger Lime Body Milk vartaloemulsio (ovh. 16,50e/200ml, saatavuus esim. Sokos, Stockmann ja Korres-verkkokauppa).
Koska mulla on varastoissani kroppavoide-katastrofi meneillään edelleenkin, niin olin onnellinen tästä minikoosta :D.
Mutta totta kai, kun sain myös muuan päivä sitten yhden minin loppumaan, niin nyt tuli uusi tilalle :p.
Tästä huolimatta merkki kiinnostaa ja tuoksu kiinnostaa, mutta en uskalla vielä aukaista tätä eli menee sen pitkän jonon perälle käyttöä odottamaan :/.

Toisena minikokona oli sitten pitkäaikaistilaajille kohdennettuna 100ml Cutrin Vieno Sensitive Volumising Mousse muoto-/tuuheuttava vaahto (ovh. n. 6,90e/100ml ja 19,90e/300ml, saatavuus kampaamot, Sokos ja Stockmann).
Vähän kiinnostaisi, mutta kaapista löytyy vielä yksi tosi vanha ja lähes käyttämätön muotovaahto, niin aion katsoa, saanko tämän kiertoon. Jos en saa, niin sitten on pakko pitää itsellä ja yrittää pakottaa käyttämään ja laittamaan hiuksia jotenkin... Hitsi, kun osaisi ja pystyisi käyttämään näitä hiusten muotoilutuotteita enemmän :/...

Näytteitä oli siis paljon. Ensimmäisenä settinä oli:
* 3ml Lumene Valo Nordic C Glow Reveal Peeling Mask
* 1ml Lumene Valo Nordic C Glow Boost Essence
* 1ml Lumene Valo Nordic C Radiance Flash Day Fluid

Tuo naamio löytyy 15ml minikokona ennestään, mutta muita en ole vielä päässyt kokeilemaan.
Käytän varmasti tässä jossain vaiheessa ^_^.

Toisessa setissä oli:
* 10kpl/pkt Lotus Sensitive Clean Kostea WC-paperi
* 1kpl Compeed Rakkolaastari, medium
* 2ml Police Shock-in-Scent Eau de Parfym (ovh 25,90e/30ml)

Ehdin hihkua innoissani tuosta rakkolaastarista, kun luin sisältölapun ensin, mutta sitten harmitti, että se oli vain yksi laastari :/. Olisi ollut huippua saada täysikokoinen rasia, kun rakkolaastarit on loppumassa ja mulla niitä on ahkerasti kulunut.
Compeedit on kyllä parhaita!
Lotus oli täysin extrana, ei ollut mainittu lapussa. Vaikuttaa mielenkiintoiselta... Pitää ehkä Qstockiin ottaa mukaan :D.
Policen tuoksusta innostuin, kun pari aiemmin tullutta ovat olleet kivoja. Tämäkin laittaessa oli kivan tuoksuinen, mutta valitettavasti nyt tässä jonkin aikaa ollessaan iski päänsärky päälle :(.
Harmittaa kyllä ihan älyttömästi, kun tuoksu itsessään on kivan makeahko, mutta joku tässä nyt tuon säryn laukaisi...
En tiedä, miten saisin tuon käytettyä, kun näytteessä ei ole suihkemekanismia :(. Täytyy vielä kertaalleen testata ja jos sittenkin päänsärky iskee, niin pakko luovuttaa tuon suhteen ja yrittää saada jollakin tavalla vessatuoksuksi käyttöön.

Tällainen oli sisältö tällä kertaa.
Aika runsaanlainen, tosin en tiedä millainen boksi on ollut lyhytaikaisilla tilaajilla.
Itse kyllä tykkäsin sisällöstä nyt aika paljon kaiken kaikkiaan. Seerumi oli ehdottomasti paras tuote ^_^.
Miltä teidän silmiin näytti? Oliko kiva, vai oletteko tyytyväisiä jälleen, ettette tilaa boksia?

Nämä eivät ehkä taida jäädä ainoiksi tuotteiksi tälle kuulle, sillä aattelin tehdä pienen tilauksen Avonille... Äitille pitää tilata shampoota ja rakas R myös teki pienen tilauksen mukaan, niin eiköhän sieltä itselle tule jotain uutuuksia taas tilattua kokeiluun...
Katsotaan, teenkö sen vasta loppukuusta, niin ne tulevat vasta elokuun puolella listoihin :D.
Mutta alan nyt toivottavasti taas tiheämmin postailla, kun tyhjät purkit odottaa esittelyjä!
Palataan siis asiaan pian!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tiheämmälle postaustahdille jeee...mutta tälle boxille buuuuu.. edelleen siis ei innosta boxin tilaus. Avonilta taas en ole tilannu ainakaan vuoteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti saan postaustahdin lisääntymään :).

      Oho, sullahan on pitkä aika edellisestä Avonin tilauksesta!
      Onhan tuo itsellänikin radikaalisti vähentynyt viimeisten 2-3 vuoden aikana alkuaikoihin verrattuna. Tuo heinäkuun tilaus olisi vasta kuluvan vuoden 2.tilaus.

      Poista

Suositut tekstit