maanantai 29. heinäkuuta 2019

Parit hiusnaamiot käytetty

Hellou!
Alkaa olla tälle kuulle viimeisiä purkkeja esittelyssä, huomiseksi olisi vielä jotain postattavaa, ellei tässä 2 päivän aikana ehdi jotain vielä yllättäen loppua :). Täytyy sanoa, että yhteenvedosta tulee jännä tällä kertaa!

Mutta tässä postauksessa on esittelyssä pari hiusnaamiota!
Ensiksi loppui tämä 250ml Maria Nila Head & Hair Heal Masque naamio, jonka ostin viime vuoden lopulla eleveniltä.
Hitsi kun tuli tuo Qstock sotkemaan, sillä viikonloppuna olisi ollut -20% ale 100e ostoksista. Oon tässä pari viikkoa täyttänyt virtuaalista ostoskoria sinne, sillä muutama tuote mun pitäisi ostaa varastoon ja olisi kyllä helposti saanut tuon -20% alen... Noh, pitää odottaa seuraavaa alea :D.
No mutta, tämä naamio sitten!
Mä luulen, että mulla on hiukset nyt sen verran huonossa kunnossa, varsinkin latvat, kun yli vuosi on kulunut edellisestä kampaajakäynnistä, että sen takia tämä ei ehkä niin hyvin saanut selviksi takkuja.
Joutui runsaammin käyttämään latvoissa sen takia ja käytin myös päänahassakin. Tuntui siinä rauhoittavan kutinaa ihan hyvin.
Hiuksista tuli kaikesta huolimatta pehmeän tuntuiset.
Voisin ehkä ostaa vielä uudelleen kokeiluun, kun viimein ensi viikolla saan siistittyä kampaajalla tämän mun reuhkan! Sitten pystyn ehkä paremmin sanomaan lopullisen mielipiteeni. Tämän ekan purkin jälkeen tykkäsin kuitenkin enemmän saman sarjan hoitoaineesta.

Sitten eilen lämmitettiin sauna, että saatiin festaripölyt pestyä kunnolla pois ja sain loppumaan myös tämän 200ml Avon Planet Spa Arctic Lingonberry Revitalise & Recharge Antioxidant Hair Mask hiusnaamion.
Tällä eilisellä viimeisellä käyttökerralla laitoin naamiota jäljellä olleen, vajaan kourallisen (olisiko ollut jotain 20ml) hiuksiin ja annoin vaikuttaa ainakin 10min.
Silotti kaikki takut, mikä oli ensimmäinen kerta tälle naamiolle... Vähempi ei ole kyllä tehnyt samaa lopputulosta. Unohdin myös laittaa jätettävän hoitsikan ja öljyn, eikä hiukset olleet tänään aamulla mitenkään shokeeraavan pörrössä.
Tuolla käytöllä tulisi kyllä turhan kalliiksi tämä purkki pidemmän päälle eli tuskin tulen ostamaan lisää, tosin ei taida olla enää myynnissäkään(?)

Huomenna tulee sitten viimeiset loppuneet, ellei tosiaan yllätyksiä tapahdu!
Nyt lähden valmistautumaan henkisesti huomista varten, olisi nimittäin haastattelu mahdollista työkokeilupaikkaa varten aamulla :o !! Käääkk, jännittää! Pitäkää peukkuja, että vihdoinkin tärppäisi, niin tätä kosmetiikkaharrastusta olisi helpompi jatkaa, kun tulot pysyisi jonkinlaisena :p.
Miumoi <3


2 kommenttia:

  1. Avonin hiusnaamio näkyi olevan taas syyskuun kuvastossa :D
    Tuo oli kyllä ihan hyvä! Käytin tänään loppuun Advanced Techniques -sarjan ja siitä en tykännyt :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, huomasin saman, kun selasin tilauksen mukana tulleen kuvaston :D.

      Poista

Suositut tekstit