keskiviikko 24. heinäkuuta 2019

Pienet ale-repsahdukset Sokokselta

Heissan!
Nytpä tulee sitten kuvana ne eiliset ale-synnit, joihin Sokoksella pyöriessä repsahdin...

Ei ollut tämän enempää kuitenkaan :D.
Eli 200ml suihkuvaahtoja piti ostaa testiin Human+kind nimiseltä merkiltä, kun olivat -70% alessa eli maksettavaa jäi muutamaa senttiä vajaa 3e/pullo. Muistaakseni olen joskus jostain blogista lukenut tästä merkistä ja pitihän se nyt sitten ostaa, kun sai 3 pulloa 1 hinnalla (norm. 9,90e/pullo).
Dove oli myös tarjouksessa himpun yli 3e/pullo, niin otin senkin testiin (kookos ja argan olivat vaihtoehtoina).
Nyt saa vertailla, onko näistä haastamaan Ritualsia!
Human+kind-pulloista olen jo keltaisen ja vihreän testannut, kun kävin eilen illalla ja tänä aamuna suihkussa. Oli pakko hellehikeä käydä pesemässä vähemmäksi... Koostumukseltaan vaikuttaa oikein lupaavalta, mutta jatketaan testailuja!
Tein niin, että 2 pulloa vein yhden mini-Ritualsin kanssa kellarin kylppäriin ja 2 pulloa jäi keskikerroksen kylppäriin. Suurella todennäköisyydellä tulee koko tämän loppuviikon käytyä useasti suihkussa, kunnes helle helpottaa eli käyttöä pulloille varmasti tulee!
Meikkejäkin olisi ollut paljon -70%, mutta maltoin mieleni, haluan niitä Clionadh Cosmeticsin luomivärejä enemmän :D. Ja toisaalta ColourPopillekin on tullut taas aivan ihania juttuja myyntiin... Katsotaan, repsahdanko vielä sinnekin puolelle tässä lähiaikoina tätä menoa...
Oletteko te löytäneet jotain kivaa alesta??

Eipä tässä nyt tämän kummempia! Toivon mukaan saan huomenna jatkettua taas loppuneiden esittelyjä ^_^.
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Tuon Doven vaahto on ihan mahtava! Vaahto säilyttää hyvin muotonsa, eilen nimittäin viskelin sitä suihkussa :D Itse olen käyttänyt suihkugeelinä ja sheivauksessa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, huomasinkin tuo Doven olevan molempiin käyttötarkoituksiin ^_^. Katsotaan, mitä itse pidän siitä :D.

      Poista

Suositut tekstit