sunnuntai 14. heinäkuuta 2019

Dermosil Blusher poskipuna

Heissan!
Tämän postauksen loppunut tuote on jälleen yksi pieni voitto; poskipuna kulunut täysin käytössä loppuun \o/ !
Se ei siis päässyt edes rikkoutumaan kertaakaan eli kyseinen poskipuna on kulutettu käyttämällä loppuun viimeistä murua myöten!

Kyseessä oli tämä 2g Dermosil Blusher, sävy Peach, joka on ollut mulla myös tämän vuoden pannu-projektina.
Olihan tuo poskipuna toki pieni, kun sisälsi vain 2g tavaraa, mutta kyllä se juhlinnan arvoista taitaa aina olla poskipunan kuluessa loppuun?? :D

Tässä salamavalolla otettu pikakuva sävystä poskilla, tuosta pannu-postauksesta näette sävyn pannulla.
Poskipunien ja korostustuotteiden kanssa olen "enemmän on enemmän"-joukkuetta, joten varmaan senkin takia sain kulutettua tämän poskipunan "nopeasti" pois, vaikka taisi ehtiä olla muutaman vuoden käytössä.
Pigmenttiä tässä ei ollut aivan hurjasti omasta mielestä, siksi myös osittain käytin aika huolettomasti. Mulla kun löytyy myös niitä poskipunia, joissa ei tarvitse kuin vähän hipaista siveltimellä, niin poskille tulee överit punat :D.
Mielestäni tämä oli helppokäyttöinen poskipuna juuri sen takia, että övereitä ei saanut kovin helposti mutta halutessaan kerrostaminen oli mahdollista.
Koostumus olisi voinut olla ehkä "tiiviimpää", koska sävyä irtosi aika herkästi jauhoiseksi ja melko paljon irralleen rasiaan.
Kaiken kaikkiaan tästä ei jäänyt tunnetta, että haluaisin ostaa uudelleen. On tämä nyt nähty :).

Nyt tehokkaampaan käyttöön lähtee tämä Bette Boxista tullut Manna Kadarin poskipuna, joka oli myös tuossa tämän vuoden pannu-projektissa mukana.
Pannu on tässä vajaan 6kk aikana suurentunut myös, mutta vähemmälle huomiolle jäi tuon Dermosilin punan käytön takia. En varmaan ehdi saada loppumaan ihan tämän vuoden aikana, mutta uskoisin saavani hyvin kulutettua silti.
Tietysti samaan aikaan käytän myös muita poskipuniani, mutta tämä on reilummassa käytössä sitten :).

Ootteko te saaneet pannuja näkyviin tai käytettyä joitain pidempi aikaisia meikkejä (luomivärejä, poskipunia, aurinkopuutereita, korostuspuutereita)?
Mun pitäisikin tehdä päivitys tuosta pannu-projektista, nyt hoksasin sen postausta katsoessa :D.
Mutta taidan kuitenkin esitellä vielä noita loppuneita, kun niitä kyllä piisaa postauksiin! Laitan tuon päivityksen muistiin ja työn alle seuraavia hiljaisempia aikoja varten :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Miulla on puuterissa ja NYXin Seoul luomivärissä pannu. Jälkimmäisen kohdalla tuntuu, että edistystä ei enää ole, kun se pannu tuli jo näkyviin, ei enää voi havannoida kulumista niin tarkkaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun pitää ottaa valokuvia tietyin väliajoin tai esim. tussilla piirtää raja pannuun, noilla keinoin edistymisen kyllä huomaa hyvin ^_^.
      Se on kyllä suuri voitto, kun luomivärissä tulee pannu näkyviin!

      Poista

Suositut tekstit