maanantai 15. heinäkuuta 2019

Pari The Body Shop Shea-sarjan tuotetta kulutettu

Heipsan!
Nyt olisi esittelyvuorossa pari tuotetta, jotka sattumalta loppuivat samalla kertaa pari päivää sitten ja olivat vielä samaa merkkiä sekä tuoksusarjaa :D.

Ensiksi loppui suihkussa tämä 60ml minikokoinen The Body Shop Shea Shower Cream suihkugeeli/-voide ja huomasin sattumalta, että olen vuosia sitten käyttänyt jo yhden tällaisen. Kyseiset purkit kun tulivat silloin vuosien 2013 ja 2014 TBS-joulukalentereista ja tämä on sitten tuon 2014 kalenterin löytö....
Olisin varmaan tämän jo aiemminkin käyttänyt, mutta tämä oli se, jonka löysin mun kroppavoiteiden seasta sattumalta, kun katsoin kyseisiä purkkeja läpi!! En tiedä, miten olen sokeana katsonut tämän olleen kroppavoide :D.
Noh, ei tämä ollut mielestäni kärsinyt. Tuoksu oli edelleen se tuttu, aika imelähkö shea, mutta ehkä se oli hieman muuttunut hennommaksi, koska se oli nyt mielestäni aika kiva!
Myöskin tarkoituksella tarkkailin tätä käyttäessäni, kosteuttaako ihoa ja kyllä tämä jätti jälkeensä kosteutetumman tuntuisen ihon kuin jos olisi normaalia suihkugeeliä käyttänyt.
En tiedä, pystyisinkö "tuoreeltaan" kuitenkaan käyttämään täysikokoista pulloa tuoksun takia (todennäköisesti kyllästyisin tuoksuun nopeasti), mutta näitä minikokoisia pulloja voisin joskus talveksi ostaa.
Varastosta kuitenkin löytyy suihkugeelejä, että pakko niiden(kin) osalta vähentää ennen kuin tätä kalliimpaa ostan uudelleen :).

Sitten samaisen suihkun jälkeen voitelin kuitenkin kroppani ja käytin loppuun tämän 50ml minikokoisen The Body Shop Shea Body Butter vartalovoin jämät.
Tämäkin purkki on samaisen joulukalenterin sisältöä eli vihdoin nämä on tulleet varastosta pitkästä kroppavoidejonosta käyttöön.
Myös tässä oli tuttu shean tuoksu, mutta sen sieti, kun ei tätä paljoa tarvinnut nyt kesäaikaan laittaa iholle.
Oli siis koostumukseltaan tuttua The Body Shop-voita eli kosteutti ihon erittäin hyvin.
Itselläni kropan iho ei ole kovin kuiva varsinkaan nyt kesällä, niin oli ehkä liiankin kosteuttava. Onneksi ei ole kunnon hikikelejä ollut, niin sain nyt tämän kulutettua loppuun.
Kuvittelisin, että talviajalle voisin ostaa täysikokoisen purkin jossain tuoksussa, mutta tämä Shea ei tuoksultaan ole mulle sieltä parhaimmasta päästä. Ehkä minikoko menisi uudelleen, mutta täysikokoinen ei :).

Yritän kuitenkin edelleen päästä niskan päälle tässä mun kroppavoide-katastrofissa...
Nyt käyttöön lähtee seuraava minikoko TBS-kalenterista ja tässäkin oli parasta ennen -päivä jo 11/17... Onneksi mulla on nyt seuraavana jonossa tulossa käyttöön 4kpl 30-100ml minikokoja tämän lisäksi, joten toivon mukaan pääsen pian 2018 vuoden puolelle näiden rasvojen kanssa...
Tosi paljonhan mä olen uusimmista saaduista rasvoista luopunut, kun tilanne on tämä ja koko ajan toivon, ettei Bette Boxista tulisi lisää rasvoja, että saan tämän tilanteen haltuun... Onneksi minikokoisia on paljon nyt tuloillaan käyttöön, niin jotain muutosta varastossa alkaa tapahtua :D.
Kyllä mä tämän katastrofin vielä selätän!

Mutta katsotaan, mitä loppuneita tulee seuraavaksi esittelyyn, toivon mukaan kirjoittelen taas huomenna :).
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Miullakin oli joskus joku TBS:n tuote, jota luulin vartalotuotteeksi ja se olikin sitten suihkugeeli :D Varmaan tuli lukeneeksi vaan tuon cream sanan ja oletti olevan voide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti se on juurikin tuo cream-sana, joka on aivoja huijannut :D.

      Poista

Suositut tekstit