tiistai 16. heinäkuuta 2019

Sensai Cellular Performance Emulsion II (Moist)

Moikka taas!
Nyt tulee lyhyempi postaus, sillä en pystynyt kauaa yläkerrassa pöytäkoneella istumaan ja kuvia muokkaamaan... Mr.Insinööri laittoi päälle aulaan sellaisen piirilevy-teko-laitteen (älkää kysykö), joka on ihan saakelin pahaääninen ja se kestää reilut 3h, niin ei vaan siinä metelissä pysty olemaan, vaikka yritin ovea laittaa kiinni ääntä vaimentamaan...
Eli nyt tulee yksi tuttu loppunut tuote esittelyyn!

Se oli tämä 20ml minikokoinen Sensai Cellular Performance Emulsion II (Moist) kasvoemulsio, josta olen siis aiemmin jo samaisen pullon käyttänyt, kun sain näitä vuoden 2017 joulukuussa eleven-kalenterista ja
Bette Limited Edition Sensai Boxista.
Edelleen tämä oli aivan ihana, mutta sen mitä tuosta aiemmasta postauksesta luin, niin nyt olen käyttänyt emulsiota aivan yksinään iltaisin, en siis lisännyt päälle enää toista voidetta.
Riitti kosteuttamaan myös yksinään erittäin hyvin varsinkin nyt kesällä, kun alla oli kosteuttavaa kasvovettä, -suihketta, hoitovettä ja seerumia.
Ja ei tosiaan paljoa tarvinnut käyttää kerrallaan, max 10snt kolikon kokoisen alueen verran tiputin kädelle.
Voisin kyllä kirkuen ostaa täysikokoisen pullon, mutta yli 100e hinnan (100ml pullo) takia todennäköisesti jään itkemään lohduttomasti tämän perään. Ehkä sen pienemmän 50-60ml pullon (noin 60e) voisin yrittää joskus ostaa tarjouksesta, kyllä tuo pienempikin pullo kestää ihan varmasti todella pitkään, kun tämä 20ml minikin kesti!

Otin seuraavaksi pääasialliseen iltakäyttöön varastosta muistaakseni vuoden 2016 LookFantastic kalenterista tulleen minikokoisen yövoiteen.
Hyvältä on vaikuttanut tehoiltaan nyt muutaman kerran käytettyäni!
Katsotaan, kuinka pitkään kestää, kun mulla on nyt ollut tapana vaihdella voiteita, käytössä on myös yksi yönaamio :).
Vaan pikku hiljaa nämä kasvovoide-varastotkin tässä hupenee, kunhan Bettestä ei ainakaan täysikokoisia tuubeja/purkkeja tulisi vielä pitkään aikaan!

Tässäpä tämä!
Katsotaan seuraava postaus, kunhan pääsen kuvia taas rauhassa muokkailemaan valmiiksi!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit