torstai 31. joulukuuta 2020

Joulukuun ja vuoden 2020 viimeiset loppuneet

Heipähei!
Tässäpä tulisi "pikaisesti" nämä viimeiset loppuneet tuotteet, niin päästään toivottavasti huomenna jo yhteenvedon kimppuun ^_^.

Nämä menee sekalaisessa järjestyksessä.
Yhden kasvopesun sain kulutettua ja se oli tämä 50ml Avon Distillery Clean Break Cleanser puhdistusbalmi.
Tämä ei ollutkaan sellaista kovempaa "voita", vaikka koskemattomana siltä näytti, vaan aika pehmeää ja suli aika nopeasti kasvoilla öljyksi.
Toimi hyvin kaksoispuhdistuksen 1.vaiheena eli meikit lähti hyvin.
Vähän jälkikäteen silmät kuitenkin karvasteli välillä.
Tuon takia sekä sen, että tämä on kokoonsa nähden aika arvokas (itse ostin tarjouksesta noin 15e muistaakseni), niin en aio uudelleen ostaa tätä.
Kiva oli kokeilla!

Tämä olohuoneen pöydällä käytössä ollut 200ml jättituubi Dermosil Vitamin E Hand Cream käsivoide ei ihan vielä loppunut, mutta tuosta tuubista puristaminen kävi jo haastavaksi, niin päädyttiin Mr.Insinöörin kanssa vuorollaan rutistamaan jämät säästämääni 30ml hiusnaamio-purkkiin :D.
Siihen tuli voidetta ehkä noin 20ml ja vielä on jäljellä. Otin pöydälle jo käyttöön kuitenkin uuden isomman tuubin samalta merkiltä, tosin vain 125ml kokoisen Kaura-version :D.
Ei tämä mikään superkosteuttaja ollut, mutta auttoi kyllä pahimpaan kiristelyyn aina käsienpesun jälkeen.
Rasvaa myös kerääntyi kuivumaan korkkiin aika paljon, vaikka yritin aina varovasti tästä ottaa. Sitä sai siis putsailla paperilla välillä.
Mähän en tätä ostanut itse, vaan sain ystävältäni MN:ltä (muistaakseni 2018 tai 2019...), kun hän oli saanut kaupan päälle tilauksen mukana, mutta ei pystynyt itse käyttämään.
En ostaisi itse uutta tuubia, varsinkaan tätä jättiläistä, kun meinaa kyllästyminen iskeä :D. Saipahan kokeilla näin ja en mä lahjoista koskaan kieltäydy :D.

Myöskään tämä 500ml jättiläispullo Pixi Glow Tonic Exfoliating Toner kasvovesi ei vielä täysin loppunut, mutta alkoi myös olla haastavaa käyttää pumppupullossa.
Niinpä tyhjensin jämät säästämääni Lumenen Lähde-kasvosuihkepulloon, johon meni tätä vielä jotain 20-25ml.
Onpahan jättipullot pois haitolta :D.
Mähän ostin tämän joskus muuan vuosi takaperin Cult Beautylta, kun siellä oli hetken tämä jätti myynnissä... Nyt en enää tajua, miksi ostin, kun pienempikin olisi riittänyt pitkäksi aikaa.
Hyvä tuote, mutten pysty käyttämään kuin ehkä pari kertaa viikossa.
Nyt kun yritin päivittäin käyttää iltaisin tätä, että saisin jämät käytettyä, niin iho alkaa selvästi kuivua ja nenässä alkoi muodostua nahan repaleita.
Palaan siis siihen 1-2krt/vko käyttöön nyt jämien kanssa ja samaa tuun harrastamaan varmaan myös joulukalenterista tulleen REN-merkin vastaavan veden kanssa.
Tykkään siis näistä, mutta tulevaisuudessa ostan vain pieniä pulloja :D.

Ja lisää vanhoja tuotteita käytetty!
Viime viikolla sain saunassa käytettyä vihdoin pois tämän 50ml L’Oréal Pure Clay Glow Mask savikasvonaamion.
Hyvä tuote saunomisen yhteydessä käytettäväksi. Tuntui että puhdisti ihohuokosia.
Piti kuitenkin hyvin kosteuttaa kasvot käytön jälkeen eli talviaikaan ei ehkä ihanteellinen usein käytettäväksi.
Savinaamioitakin on nyt varastoon kerääntynyt, niin heti ei tarvitse ostaa lisää. En tiedä, ostanko kuitenkaan tätä enää uudelleen, ehkä testailen uusia merkkejä :).
Nyt vein kellariin 2kpl Lumenen minikokoa seuraavaksi käyttöön, jospa ne loppuisi nopeammin :D.

Ilon aihe, taas yksi kroppavoide pois, nyt oli vuorossa tämä 200ml Oriflame Silk Beauty 24 Hour Soft Skin Body Cream.
Varmaan iästä ja parasta ennen-päiväyksestä johtuen ei niin hyvin kosteuttanut kuin olisin toivonut, mutta saipahan suhteellisen kohtuullisessa ajassa kuitenkin käytettyä pois, kun käytti vähän enemmän kerralla.
Edelleenkään en itse saa ostaa rasvoja, kun varastossa on se katastrofi edelleen.
Seuraavana jonossa olleen rasvan siirsin parin käytön jälkeen suihkuvoiteeksi ja nyt käytössä on taas Avonin Naturals-emulsio (vanilla & Sandalwood). Vielä oon parasta ennen-päiväyksissä 2018 vuoden puolella, mutta taitavat olla viimeisiä eli kohta mennään jo vuoteen 2019 :D.
Katsotaan, pitääkö montakin siirtää suihkun puolelle (siinäkin saa aika hyvin näitä kulutettua)...

Sitten loppui parit hiustuotteet:
* 50ml mini Oriflame Milk & Honey Gold Shampoo
* 125ml Kératase Reflection Chroma Riche Luminous Softening Essence

Shampoota oon aiemmin käyttänyt täysikokoisen pullon. Tämä sarja oli liian kosteuttava mun hiuksille eli latisti ne valmiiksi, vaikka ensin tuntui myös puhdistavan. En siis hommaa enää (tämä oli jäljellä vielä aikanaan ostamastani matkapakkauksesta).
Kératasen hiusseerumin ostin vuosia sitten Marisalta eli onneksi tämä vihdoin loppui :D.
Ihan jees tämä varmaan oli, mähän käytän suihkun jälkeen niin montaa eri tököttiä, etten tiedä, mikä vaikuttaa mitenkin. On näitäkin siis varastoon kertynyt, niin yritän vaan saada käytettyä pois ylimääräisiä. Nyt on 2016 LF-kalenterista tullut miniöljy käytössä, onneksi niitäkin pääsee nyt vihdoin käyttämään, kun tämä jätti on pois :D.
Ei tällaiset isot pullot sovi juurikaan mun luonteelle näköjään, ellei ole aivan HG-tuote :D.

Jeeejeee, kasvovoiteita sain myös pois (ja tietty kalenterista tuli tilalle taas lisää xD):
* 6ml mini Sensai Cellular Performance Extra Intensive Cream
* 20ml Biotherm Aquasource 48h Rich Cream
* 15ml Vichy Idéalia Smoothing and Illuminating Cream

Sensai tuli Limited Edition Bette Boxista 2017 ja olihan tämä ihana. Sen verran kosteuttava kuitenkin, että käytin yövoiteena ja silloinkin todella pieni määrä riitti! Yllättävän riittoisa oli siis jo tämä 6ml pikkupurkki! Valitettavasti ei taida olla koskaan varaa ostaa sitä yli 330e maksavaa täysikokoista 40ml purkkia...
Biotherm on tullut 2018 eleven-kalenterista. Enimmäkseen käytin kaulalle ja dekolteelle, kun tuo Vicky oli kasvoille käytössä, mutta sen loputtua käytin myös tätä kasvoille meikin alle.
Lyhyesti sanottuna tykkäsin tosi paljon, niin kuin tykkäsin Vichystäkin (joka tullut Bettestä). Molemmat olivat nyt syys/talviaikaan kivan kosteuttavia mun iholle, eivät rasvoittaneet ja meikki ei rullannut. Jos laitoin sitä heleyttävää Figs&Rougen eliksiiriä sekaan, niin se saattoi välillä lähteä vähän rullaamaan.
Voisin siis ostaa molempia rasvoja täysikokoisenakin uudelleen, sitten joskus varastojen huvettua :D.

Viimeiset kroppatuotteet:
* 250ml Avon Skin So Soft In-shower Moisturising Body Lotion
* 100ml Avon Naturals Cozy Vanilla & Sandalwood Scented Spritz
* 30ml Kenzo Kenzo Eau de Parfym

Kroppasuihketta taas suihkittu (tämä itse ostamani) ja näitähän on täällä nähty eri tuoksuissa. Lisää tullaan näkemaan, kun varastosta löytyy vielä kiitettävä määrä :D.
Skin So Softin yritin reippaasti käyttää, kun tuoksu oli alkanut muuttua (äitin jäämistöä). Saunailtoina käytin esikosteutukseen, piti kuitenkin rasvata vielä kroppa. Oli tämäkin jo iäkäs tapaus eli tehot ei varmaan olleet enää hyvät. Nyt kellariin siirtyi mun Nivean vastaava jättipullo.
Hajuvesi kului vessatuoksuna tänään loppuun, oli myös äitin kaapeista otettu.

No niin, tässäpä nämä oli!
Seuraavaksi saadaan jännittää vielä hetki yhteenvetoja ja miten tämä kuukausi ja vuosi päättyi ;).
Kaikki on jo laskettu, mutta pitää vielä kuvat ottaa tänne Excelistä katsottavaksi ja päivittää tuo mun varasto-sivun listaus.
Nyt lähden meikkaamaan ja tekemään täytettyjä paprikoita!
Toivottavasti teillä on mukava uusi vuosi ja toivottavasti meillä kaikilla tulee olemaan parempi vuosi 2021 kuin mitä tämä mennyt oli <3.
Jatketaan siis toivottavasti huomenna yhteenvedon kanssa!
Hyvää uutta vuotta ja kiitos, että olette jaksaneet tänäkin vuonna näitä mun harventuneita höpöttelypostauksia lukea! Toivottavasti pääsen ensi vuonna blogin pariin taas vähän useammin <3.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Samaa mieltä, jättipönikät (olipa tuote miten hyvä tahansa), niin se vain alkaa jossain vaiheessa tympiä ja hivenen ärsyttääkin, kun ei vaan lopu! :D

    Ja vielä enemmän, jos tuotetta ei voi käyttää kuin 1/2 krt viikossa :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, näin juuri!
      Rahaa säästääksenihän oon toki nuita jättejä ostanut, mutta tämä mun "tahdon testata tuotteita"-luonne ei sovellu jättipullojen kanssa yhteen :D.
      Onneksi nuita jättejä ei montaa ole ja on tullut opittua, että monet tuotteet riittää yllättävän pitkään myös ihan normaalikokoisenakin :D.

      Poista
    2. Joo, tuttu "tahdon testata tuotteita" - motto täälläkin :D Nyt pistin suihkun puolelle Fruttinin roikkuvaan pakkaukseen yhden Oriflamen suihkugeelin, sattumalta sattui vielä sellainen, jonka ihan hyllyikäkin tulisi tiensä päähän 5/2021 :D

      Poista
    3. Jep, saa nähdä, muuttuuko tuo motto koskaan :D.
      Toki poikkeuksia tähän sääntöön on muutama, mutta kyllä uusien tuotteiden testailu on hauskaa ^_^.

      Vau, sullahan on hyvin uusia tuotteita käytössä :D. Katsotaan, millon mä pääsisin tohon tilanteeseen :D.

      Poista

Suositut tekstit