sunnuntai 13. joulukuuta 2020

Vuoden 2020 viimeinen ennustuskatsaus

Hellou!
Nytpä viimein tulee taas näin kuun puolessa välissä tämä kristallipallo-postaus, mutta ei anneta sen häiritä.
Olisin jo eilen kirjoitellut, mutta migreeni yltyi sen verran inhottavaksi (sain sentään kuvat valmiiksi), etten enää viitsinyt alkaa kirjoittamaan.
Eli katsotaan nyt, mitä oon tälle vuoden 2020 viimeiselle kuukaudelle pohdiskellut saavani loppuun.

Nyt kävin viimein myös kellarissa asti ja katsoin haaveilevasti, kuinka vähissä nämä Avonin kylpyvaahdot on.
Todennäköisesti ehdin kerran käydä kylvyssä, niin siihen ei kaikki nämä toki mahdu, mutta viimeinen kylpypallo ja yksi vaahdoista menisi.
Saattaa olla, että muut pullonpohjat voisi mennä sitten käsisaippuaksi.

Kellarin hiustuotteet.
Tuo 300ml J.Mäki Professional Color Shampoo on huuhtelua vaille tyhjä ja aattelin jättää pullon toistaiseksi täyttöpulloksi tuonne kellariin.
Voinkin jo tähän kertoa, että oli ihan perushyvä shampoo ja hiukset jäi hitusen narskuvaksi. Ei mitään sen kummempia tunteita herättänyt.
Shampoiden kanssa oon yleensä sellainen, että harvemmin ostan jotain uudemman kerran ja tuskin tätäkään tulee ostettua. Kiva oli kuitenkin kokeilla Betten kautta taas uutta merkkiä!
Hoitsikat ovat myös melko vähissä, mutta paljon riippuu siitä, kuinka monesti vielä käydään tässä kuussa kellarissa suihkussa/saunassa :).

Sitten vielä muutama tuote kellarista.
Tuo In-shower-suihkuvoide on myös huuhtelua vaille käytetty, eikä naamioissakaan ole enää kuin max 2-3 käyttökertaan tavaraa. Saunailtoina hyviä käyttää :).

Sitten päästään "yläkerran" tuotteisiin, tässä muut mahdollisesti loppuvat hiustuotteet.
En tajua, mikä aivopieru on tullut, kun tuo hajuvesi eksyi samaan kuvaan... Se on siis vessatuoksuna, otettu äitin tavaroista.
Osa onkin jo loppunut ;).

Sitten kroppatuotteet (joihin tuo hajuvesi olisi ehkä myös kuulunut).
Kumollaan oleva suihke on myös äitin tavaroista ja vessatuoksuna.
Ihmettelen, jos ei suurin osa näistä lopu, mutta katsotaan, miten käy!

Ja viimeisenä kasvotuotteet.
Nämä ovat aina todella riittoisia, mutta näillä varastoilla on pakko yrittää :D.
Tuo sininen rajauskynä ei varmaankaan ehdi loppua, mutta oon ottanut sen tehokäyttöön nyt seuraavaksi.
Huomasin, että mulla on 2 muutakin lähes identtisen sävyistä Avonin kynää, vaikka kaikki 3 ovat eri nimisiä... Aion siis ainakin 2 niistä kuluttaa tehokkaasti pois tässä lähitulevaisuudessa ja olenkin tehnyt hieman eri tyylillä meikkejä nyt, joihin saan hyvin nuita mun kyniä kulumaan :D. Käytän niitä siis puuteristen luomivärien pohjalla myös koko luomella, enkä vain pelkästään rajauksena.
No joo, pari tuotetta näistäkin on jo loppunut!

Yritän siis peräti 26 täysikokoista ja 4 minikokoista tuotetta käyttää pois tällä kertaa.
Ei varmasti onnistu, mutta milloin nämä ennusteet on täysin paikkaansa pitäneet :D.
Näiden lisäksi on tulossa postaus, jossa on aika monta (ikävää) yllätystä, tein nimittäin pakosta taas pienen mini-inventaarion tuolla mun meikkihuoneessa... Katkeria oppitunteja vol. miljoona siis tulossa... Onneksi tässä on pikkuhiljaa alkanut myös ottamaan itseeni niitä oppeja, ettei nuita katkeria opetuksia enää samaan tahtiin tulisi.
Tilauksia ei ole kuin 1 pieni Black Friday-juttu tulossa ja sitten tietty Goodiebox. Niin ja se LookFantasticin joulukalenterin sisältö. Onneksi suurin osa on minikokoja ja itse asiassa yhden tuotteen oon jo tyhjentänyt. Siitä sitten lisää siinä joulukalenteri-postauksessa, jonka toivottavasti saan tehtyä ja ajastettua jouluaatoksi tai sitten joulupäiväksi!

Tällaista siis vielä tässä kuussa luvassa!
Millaiselta teidän joulukuu näyttää ja vaikuttaa, saatteko vähennyksiä vai tuleeko purkkeja nyt reilusti lisää?
Mutta mä yritän taas palata asiaan piakkoin, jospa työpäivät eivät nyt samaan malliin venyisi niin kuin menneellä viikolla :D.
Miumoi <3

4 kommenttia:

  1. Tulee lisää, mutta onneksi myös vähenee :D Ei tosin ihan samaa tahtia kyllä, kuin mitä uusia tulee.

    Pari päivää sitten kaadoin tuommoisen Avonin 500 ml kylpyvaahdon kahteen Avonin tyhjään 250 ml Senses -käsisaippuapulloon. Sai ainakin yhden ison pullon pois kaapista, mutta kaksi pientä tulikin tilalle :'D

    Ikuisuustuotteena sain tyhjennettyä myös The Body Shopin Glazed Apple EdT:n! Heitin itseni kanssa yläfemmat, kun se loppui.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulukuu meinaa aina olla enemmän ja vähemmän plussan täyteinen :D.
      Käsisaippuaa menee nyt näinä aikoina, niin oot varmasti nuo molemmat pullot 3kk sisällä viimeistään käyttänyt ^_^.
      Hajuveden loppuminen on AINA yläfemmojen paikka, niin kauan ne aina kestää (ellei käytä vessatuoksuna :D).

      Poista
  2. Mulla loppuu tässä kuussa ylivähän mitään. Arvelisin ainakin. Skincityn kalenterin avasin sen heti ja Cocopandalta ja Oriolashopista tilasin Black Fridaynä isot tilaukset. Aion ens vuonna pitää älä osta mitään vuoden ja säästää mahdollisimman paljon sillä tavoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä ja kunnianhimoiselta suunnitelmalta! Tsemppiä tosi paljon siihen ^_^.
      Itse en uskalla kieltää täysin ostamasta mitään, mutta onneksi oon vuosi vuodelta alkanut enemmän ja enemmän kuunnella järjen ääntä, että tarvitsenko mä jotain himoitsemaani todella (tietysti lipsahduksiakin tapahtuu). Yhä useamman kyselytaistelun on myös se järjen ääni voittanut, niin tällä tiellä on hyvä jatkaa!
      Myös se on hurjasti vaikuttanut tänä vuonna, että oon alkanut miettiä mille brändeille haluan enää omat rahani antaa, sen verran paljon on ollut somessa tapetilla nuo asiat!
      Tänä vuonna rahaa ei näyttäisi menneen ainakaan enempää kuin viime vuonna, joten sekin on positiivista! Ihan hyvin olisi voinut tulla hurjasti tunneshoppailua myös, onneksi se jäi pelättyä vähemmälle...

      Poista

Suositut tekstit