sunnuntai 6. joulukuuta 2020

Marraskuun 2020 Loppuneita, Osa 2

Heissan!
Tässäpä tulisi sitten toinen ja viimeinen osa Marraskuun loppuneista tuotteista.
Nyt esittelyssä on muulle kropalle tarkoitetut tuotteet.

Vihdoin sain kulutettua tämän vanhan 5ml minikokoisen
May Lindstrom Skin The Blue Cocoon Beauty Balm Concentrate monikäyttöisen voiteen, joka tuli ensimmäisestä Jolie-Boxista Kesäkuussa 2016...
Hieman jopa nolottaa esitellä näitä vanhoja tuotteita, mutta minkäs teet, kun luonne ei anna periksi heittää pois mitään, ellei todella näytä/haise pilalle menneeltä (tällaisia tuotteita tulee kyllä yhteen postaukseen nyt tässä joulukuun aikana...).
Tuolloin saadessani käytin tätä ilmeisesti kynsinauhoille, mutta nyt kulutin 90% jäljellä olevasta voiteesta jalkapohjille :D. Siihen on aina hyvä käyttää kaikki vanhemmat rasvat :p.
Tässä oli tosiaan sellainen tosi vahva luonnonkosmetiikan tuoksu, minkä ystäväksi en vaan ole tullut edelleenkään, joten jalkavoiteena oli oikein hyvä käyttää pois. Toimi siinäkin ihan kohtuullisen hyvin, mutta mun pitäisi oikeasti tehdä niitä säännöllisiä jalkakylpyjä, että kantapäiden kuivuus hieman hellittäisi ja rasvat pääsisi paremmin vaikuttamaan.
En tiedä, onko tätä enää myynnissä, mutta tämä 5ml purkkikin taisi olla jo useamman kympin arvoltaan eli ei ole varaa todellakaan täysikokoiseen purkkiin :D. Kivahan tällaisia luksustuotteita on päästä tällä tavalla kuitenkin kokeilemaan ^_^.

Sitten töissä mulla oli käytössä tämä 30ml (minikokoiseksi listaamani) The Body Shop Peppermint Candy Cane Fragranced Hand Cream käsivoide, joka taitaa olla parin vuoden (2018) takainen joulutuote.
Yllättävän voimakas minttuinen tuoksu tässä oli ja välillä mietin, että onkohan tuonne töihin jopa liiankin voimakas.
Töissä tulee huomattavasti enemmän pestyä käsiä ja 80% viinalla läträttyä (jep, labrassa saa ihan luvan kanssa suihkia sitä menemään, työskentelypaikoille ja hanskoille tosin vain :D) sekä hanskoja käytettyä, niin aika kevyt rasva tämä oli kosteutusteholtaan. Pari kerrosta sai laittaa, että kynsinauhatkin vähän pehmentyi ja kiristely väheni.
Varastosta löytyy vielä muutama näitä kausituotteita ja lisäksi yleisesti ottaen käsirasvoja tosi paljon, joten en ole sallinut itselleni ostaa lisää :p.
Töihin lähti seuraava TBS, joka oli sitä Pumpkin-sarjaa.

Sain myös toisenkin (minikooksi listaamani) käsirasvan kulutettua!!
Tämä 30ml Avon Planet Spa Blissfully Nourishing African Shea Butter Hand Cream rasva oli mulla kotona yläkerrassa työpöydällä käytössä ja koska oon viime kuukausina viettänyt siellä huomattavasti vähemmän aikaa, niin aika hitaasti tämä sitten kului.
Tässä Shea-sarjassa on se tietynlainen ehkä jopa äklön makeahko tuoksu. En ole edelleenkään osannut päättää, tykkäänkö siitä vai en, on ristiriitaiset fiilikset :D.
Tämä jätti käsiin sellaisen rasvaisen tunteen, mutta silti tuntui, että ei _kosteuttanut_.
Monissa käsirasvoissa mulla on ollut se ongelma, että ne ei tee sitä oikeasti kosteutettua fiilistä, vaan käsien pinnalle jää vain sellainen pehmitetty rasvainen "kalvo".
Tuo TBS:n rasva kosteutti, mutta se imeytyi käsiin tosi nopeasti, jonka takia piti aina se pari kerrosta lisätä. Tämä sitten jäi vain kalvoksi ihon pinnalle.
Ei siis talvikäyttöön ollut mulle kyllä optimaalinen.
Toinen tuubi vielä odottaa varastossa (sain sen jostain jaksosta muistaakseni eurolla), niin sen käytän jossain vaiheessa pois, mutta otin käyttöön nyt vanhemman Oriflamen Milk & Honey Gold-sarjan minikäsirasvan.

Sitten loppui muutama äitin tavaroista otettu purkki.
Ensin kulutin tämän 75ml Avon Foot Works Rough Skin Remover jalkakuorinnan, jonka otin jo parin muun tuubin kanssa viime vuoden puolella äidiltä.
Käytin tämän suihkussa ja kait tämä vähän tasoitti jalkapohjia siinä. Edelleen se kunnon jalkakylpy pitäisi tehdä, että voisi näillä ylläpitää tilannetta sitten.
Nyt on jalkakuorintoja päässyt kertymään varastoon sen verran, ettei voi itse ostella uusia vähään aikaan. Suurin osa niistä jättää kylläkin sellaisen rasvaisen pinnan, mitä tämä ei tehnyt eli toisaalta hyvä olisi olla myös näitä "normi"kuorintojakin ja yksi näitä Avonin kuorintoja vielä löytyykin.

Sain myös tämän 250ml Avon Senses Mediterranean Moments Tranquil Moments Lemon & Blackcurrant Moisturising Shower Gel suihkugeelin tyhjennettyä. Yhden suihkukerran jälkeen tyhjensin käsisaippuaksi.
Tuoksu ei ollutkaan sitten lopulta ihan niin hyvä, että olisin suihkuun jättänyt. Hyvin meni käsisaippuanakin :).

Käytin myös tämän 100ml Avon Naturals Romantic Rose & Chocolate Scented Spritz kroppasuihkeen pois.
Ruususta en tykkää tuoksuna kosmetiikassa, niin meni suoraan vessatuoksuksi. Pullossa ei ollutkaan enää paljoa jäljellä, niin kului aika nopeasti sitten muutaman muun kanssa.


Vaan kului sentään yksi suihkugeeli ihan vaan suihkussakin ja se oli tämä 250ml Rexona Orchid Fresh Energising Body Wash, joka on tullut Kesäkuussa 2018 Bette Boxista.
Tämä oli tuoksultaan kivan hedelmäisen makea, mistä pidän tosi paljon.
Vaahtosi ja pesi hyvin, ei valittamista! Voisin ostaa uudenkin pullon :).


Ja viimeisenä tuotteena sain marraskuussa käytettyä tämän 80ml minikokoisen
Klippoteket Rock XXX Hard Hair Spray hiuslakan, jonka tilasin keväällä joko Stockan Hullareilta tai Sokoksen 3+1 Päiviltä.
Toimi ihan hyvin siihen käyttöön, missä itse käytän eli kun laitan hiukset poninhännälle, niin silotan päällyshiukset, ettei ne pyöräillessä aivan lentelisi ympäriinsä.
Jatkan varmaan näiden eri hiuslakkojen testailuja minipullojen kanssa eli tuskin tulen ainakaan täysikokoista ostamaan, kun sen verran vähän mulla näitä kuluu :).

Siinäpä oli nyt viimeiset marraskuun loppuneet esitelty!
Mä katson, jos naputtelen tänään yhteenvedon ja tekisinkin niin, että ajastaisin sen huomiselle, niin on sitten huomennakin jotain luettavaa :D.
Mun pitäisi ennuste-postauksen purkitkin vielä kuvailla jossain vaiheessa, että senkin saisin tänne vielä joulukuun aikana :p.
Mutta Hyvää Itsenäisyyspäivää vielä kaikille!

Nyt lähden syömään, sitten voisin naputella sitä yhteenvetoa ja lopuksi alkaa henkisesti valmistautumaan huomiseen työpäivään. Olisi vähän erilaista hommaa tiedossa vaihteluksi, kun pitäisi DNA-näytteitä siirtää putkista pleiteille ja suurimpaan osaan näytteisiin ei ole kukaan muu vielä koskenut eristyksen jälkeen.... Täytyy toivoa, että kaikki menee hyvin, enkä pilaa niitä. Jännittää ja kuumottaa hieman :D.
Vaan palataan huomenna asiaan!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit