lauantai 5. joulukuuta 2020

Marraskuun 2020 Loppuneita, Osa 1

Hellou!
Näköjään tämä postailu jää aina viikonloppuihin nykyään... Noh, tällä nyt mennään! Aattelin, että olisin tänään kirjoitellut ja julkaissut 2 postausta, joissa on marraskuun loppuneet. Päädyin kuitenkin tuossa avaamaan ja kuvaamaan loput luukut mun LookFantasticin joulukalenterista ja siinä meni oma aikansa, niin katsotaan, ehdinkö/jaksanko toista postausta tänään laittaa tulemaan tämän postauksen perään!
Siinä tapauksessa huomenna tulee 2 postausta (marraskuun yhteenveto toisena) ^_^.
Mutta aloitetaan siis Marraskuun loppuneilla! Tässä postauksessa on enemmän kasvoille tarkoitettuja tuotteita, jotka sain käytettyä.

Ensimmäisenä loppui jo ihan marraskuun alussa tämä 120ml Huxley Secret of Sahara Extract It Toner kasvovesi, jonka tilasin maalis-huhtikuussa Stockan Hullareilta.
Hehkutusta oon paljon tästä lukenut ja siksi tämän tilasinkin kokeiluun.
Joo, olihan tämä hyvä, mutta yllättäen silti jättikin mut lopulta aika kylmäksi!
Annostelua en oikein oppinut, kun kerralla tuntui hulahtavan kädelle ihan liikaa tuotetta eli kului ehkä vähän turhan nopeasti omaan makuuni.
Mulla ei myöskään jättänyt sellaista kunnon kosteutettua fiilistä yksinään tai ainakin olisi pitänyt kerrostaa useampi kerros ja käyttää muita vesiä yhdessä.
Onhan tämä 2 kertaa halvempi kuin rakastamani Sensain Lotion Moist (edes -20% alella) eli rahan puutteessa toki oikein hyvä vaihtoehto.
Oon nyt ottanut käyttöön Syksyn Hullareilta kokeiluun tilaamani It's Skin-merkin veden (joka oli 14e eli tätä Huxleyta vielä 2 kertaa halvempi) ja siihen olen oikeasti nyt todella rakastunut <3.
Eli tätä Secret of Sahara Extract It Toneria en varmaankaan tule enää ostamaan uudelleen, ainakaan kovin pian.
Taidan siis kuulua erittäin pieneen vähemmistöön oman kokemukseni kanssa :D.

Tätä Tammikuussa 2019 Bette Boxista tullutta 15ml minikokoista Himalaya Herbals Purifying Neem Face Wash kasvojen puhdistusgeeliä käytin silloin tällöin, milloin yksinään aamuisin ja milloin kaksoispuhdistuksen 2.vaiheessa.
Hyvä perusputsari, ei mitään huonoa sanottavaa omalla kohdalla. Se yllätti, että tämä ei vaahdonnut juuri yhtään!
Ehkä voisin täysikokoisena ostaa joskus, jos sellainen tilanne tulee eteen, mutta ei tämä mikään maailmaa mullistava ollut kuitenkaan.
Todennäköisesti tulee siis ostettua jotain uutta kokeiluun ennemmin :).

Ja jälleen sain yhden rajauskynän käytettyä, kun tämä Oriflame The One High Impact Eye Pencil, Dazzling Taupe loppui.
Syy, miksi tehokäytin tämän ei ollut sävy, vaan ihan kuvassa näkyvä eli tuo kynä meni yllättäen rikki. Tuo osa ei meinannut pysyä paikallaan eli käyttö oli todella haastavaa, niin päädyin sitten tehokäyttämään kynän pois.

Sävyssä ei tosiaan ollut mitään vikaa, tykkäsin siitä todella paljon.
En tiedä, onko enää tätä sävyä tai just näitä kyniä myynnissä, mutta voisin kyllä ostaa uudelleenkin.
Tässä näkyy myös mun arkipäivien perusmeikki eli rajauskynä ja joskus rajauksen päälle laitan jotain värikkäämpää luomiväriä. Muulle luomelle ja kulmaluulle asti laitan jotain korostussävyä. Helppoa ja nopeaa, mutta kuitenkin saa väriä vähän elämään :).

Sitten hieman yllättäen sain kulutettua loppuun tämän 40ml Too Faced Hangover Replenishing Face Primer pohjustajan.
Oli enemmän kosteuttava kuin mattaava, ihan hyvä tuote.
Tuossa kesän aikana tuli kuitenkin lueskeltua, mitä kosmetiikkamaailmassa tapahtui ja Too Faced oli niissä aika ongelmallinen, joten olen päätynyt siihen, etten aio enää tätäkään merkkiä tukea rahoillani tulevaisuudessa.

Sitten myös tämä Tammikuussa 2019 Bettestä tullut 125ml Love Beauty and Planet Muru Muru Butter & Rose Petal Polish Face Scrub kasvokuorinta loppui vähän yllättäen!
Omaan makuuni tämä oli liian hellävarainen kuorinta eli herkempi-ihoisille on varmasti todella hyvä, mutta mulla toimi aika hyvin saunanaamiona!
Iho jäi kivan pehmeäksi ja myös kosteutetuksi!
Voisin naamion ominaisuudessa tätä käyttää lisää, mutta pitää nyt kuluttaa entisiä ensin pois ennen uudelleen ostoa.

Sitten kului taas yksi näitä
Lumene Blur Longwear Powder Foundation SPF15, 1 Kultahiekka/ Classic Beige meikkipuutereita loppuun.
Olikohan tämä jo 4. rasia, jonka oon käyttänyt...
Todella hyvä ja nopea käyttää arkiaamuina, tasoittaa tarpeeksi ihon sävyä ja peittää räikeämpiä finnejä vähän neutraalimmaksi.
Viime viikonloppuna ostin uuden rasian, kun Sokoksella oli -25% Black Friday tarjous. Reilut 14e jäi hintaa eli ei ihan niin halvalla saanut kuin Hullareilta/3+1 Päiviltä, mutta piti saada arkipäiviksi tämä. Viikonloppuisin ja kiireettömämpinä päivinä yritän käyttää nestemäisiä, että niitäkin saisi vähemmäksi, mutta hidasta on :p.
Sain myös kaupan päälle hajuvesinäytteen, kun ostin tuon meikkipuuterin. Se löytyy sitten yhteenvedosta :).

Sain myös käytettyä tämän reilun vuoden käytössä olleen 30g G9Skin White in Milk Capsule Eye Cream silmäympärysvoi-teen, jonka tilasin viime vuonna eleveniltä.
Silloin tilasin enemmän tällaisia halvempia jättituotteita, kun rahatilanteesta ei ollut tietoa, että kuinka pitkään se pysyy huonona.
Tätä sy-voidetta käytin iltaisin, kun onneksi bokseista tuli sitten päiväkäyttöön tuubeja.
Koostumukseltaan tämä oli vaaleaa geeliä, jossa oli pyöreitä palloja, lienevät olleen varmaan noita kapseleita :D.
Oikein kiva tuote, mutta kyllä mulla näin isoissa tuotteissa kyllästyminen pääsee iskemään. Tuoksukin tässä oli vähän outo, en osaa kuvailla sitä, mutta en kovin pitänyt siitä. Kosteutustehot oli hyvät eli sen puolesta tämä oli sopiva sy-voide.
Nyt on varastossa odottamassa 2kpl Herbinan sy-tuubia ja olikohan 7ml tuubi merkiltä, jota en nyt muista (kaikki bokseista tulleita). Nytkin on käytössä bokseista tulleet tuubit (Nivea ja Ziaja) eli hetkeen ei tarvitse nyt sy-voidetta ostaa, vaikka sattuisi niin, ettei työt tammikuun jälkeen jatkuisikaan.

Viimeisenä tällä erää loppui vielä toinenkin kasvopohjustaja. Se oli tämä 7ml minikokoinen Jane Iredale Smooth Affair Facial Primer & Brightener, joka tuli vuoden 2018 eleven-joulukalenterista.
Tämä oli kyllä jotenkin tosi ihana pohjustaja. En osaa tämän paremmin selittää sitä :D. Ei se mun jäätäviä otsaryppyjä saanut häivytettyä tai estettyä meikkiä kerääntymästä niihin (en tiedä, onko sellaista pohjustajaa edes olemassa), mutta muilta osin teki ihosta ainakin hieman kosteutetumman tuntuisen.
Mulla kyllä jäi kuitenkin sellainen fiilis, että voisin ostaa tästä täysikokoisenkin tuubin.
Nyt mulla on kuitenkin pohjustajia sen verran tullut (tosin vain mattapintaistavia), että pitää niitä käyttää ensin vähemmäksi.

Puuuhhh, tässä oli tämä postaus!
Kyllä jää toinen postaus huomiselle, kun kohta pitää lähteä saunomaankin :D.
Palataan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Vau! Kasvoille tarkoitettujen tuotteiden loppuminen on aina parasta :D Ne kun sattuu usein olemaan ne riittoisimmat (jos ei lasketa suihkugeelejä jne.)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä!
      Marraskuu näytti olevan yllättävän hyvä kuukausi näiden suhteen ^_^.
      Nyt joulukuussa saattaa olla vähän hiljaisempaa taas tän takia :p.

      Poista

Suositut tekstit