torstai 30. kesäkuuta 2022

Loppuneet Vartalotuotteet, Kesäkuu 2022

Hellou!
Niin siinä kävi, että kunnon flunssaoireet iski mullekin päälle maanantai-aamuna herätessäni :(.
Ei Mr.Insinöörikään sitten lähtenyt työreissuun nyt, vaikka onkin jo suhteellisen ok yskää lukuunottamatta. Eipähän muille tartu tämä...
Ihan tuskaa ollut sairastaa näiden helteiden aikaan, nyt jaksoin tulla tähän koneelle, kun ilmasointilaite huutaa huoneessa. Muuten kämpässä onkin jo lähemmäs +30C.
Ei "onneksi" ole nyt muuta kuin järkyttävä nenän vuotaminen ja yskä, ääni alkaa olla vähän paineessa, kun tuota kurkkua rykii nonstop :/.

Mulla jää Heinäkuun puolelle vielä kasvotuotteet sekä yhteenveto, mutta tässä tulee kaikki loppuneet kroppatuotteet yhdistäessäni pesu- ja hoitotuotteet nyt yhteen postaukseen.

Aloitetaan käsisaippuoista.
Sain kuin sainkin tämän 360ml IDC Institute Smoothie Mango Scented Hand Wash saippuan loppuun, jonka tilasin Sokoksen 3+1 Päiviltä keväällä.
Tässä tosin pumppu meni rikki aika kriittisessä vaiheessa, niin käytin suihkussa muutamaan kertaan ja loput laitoin seuraavaan esiteltävään pulloon.
Koostumukseltaan tämä oli yllättäen sellaista vähän hyytelömäistä, jonka huomasi tuon pumpun rikki mentyä suihkussa käyttäessä. Tuli kädelle "klönttimäisenä", vaikka oli kuitenkin nestemäistä. Todella jännä koostumus.
Ei tuoksunut omaan nenääni kovin voimakkaasti, mikä oli itselleni pettymys, tuoksuista kun tykkään.
En tiedä, uskallanko ostaa enää uudelleen, harmitti tuon pumpun outo rikki meneminen.

Sain sitten ottaa käyttöön tämän 500ml Dermosil Goodwill Marmalade Hand Soap käsisaippuan, johon laitoin nuo mango-saippuan sekä yhden kohta esiteltävän suihkugeelin loput.
Pullo alkoi pumpata "tyhjää" eilen illalla, joten tänään huuhdon sen suihkussa käydessäni puhtaaksi.
Tässä oli kyllä erittäin tunnistettava marjaisa marmeladi-tuoksu, tykkäsin todella paljon!
Onhan tuo pullo itsessään vähän kömpelön muotoinen ja iso lavuaarin reunalle (muuta tavaraa ehkä liiaksi seassa :D), mutta voisin ostaa joskus taas uudelleen. Ja tosiaan tämän Goodwill-sarjan tuotteiden myynnistä osa menee hyväntekeväisyyteen.
Mulla on jäljellä vielä suihkugeeli!

Suihkugeelejäkin loppui!
Tämä 200ml Human+Kind Tropical Splash Shower Mousse Bodywash suihkumousse loppuikin heti ensimmäisellä saunomiskerralla, eikä edes kunnolla riittänyt pesemiseen :D.
Aiemmin oon kookos-version käyttänyt ja ihan jees oli tämä trooppinenkin versio.
Mousse oli varsinkin loppuvaiheessa jo sellaista "löysempää kermavaahtoa".
Edelleen siis vannon Ritualsin suihkuvaahtojen nimeen :D.

Kellarin suihkuun lähti käyttöön vielä viimeinen Human+Kind vaahto.
Tuon edellisen oon ottanut käyttöön viime lokakuun alussa eli ensi vuoteen taitaa mennä, ennen kuin tämä viimeinen pullo loppuu :D.

Niin kuin ennusteissa taisin sanoa, niin päätin käyttää näitä ikivanhoja minikokoja pois ja ensiksi loppui 50ml Yves Rocher Mango Passion Fruit Shower Cream suihkuvoide ja sitten...

...50ml Yves Rocher Pineapple Coconut Shower Cream suihkuvoide.
Enemmän ehkä pidin tuosta Mango-versiosta, mutta molemmat olivat todella kivoja kesäkäyttöön.
Suihkugeelit Yves Rocherilla on kyllä aina olleet kivoja! Varmasti niitä tilaan, kunhan joskus tulee taas tilaus tehtyä sinne.
En ole piiiiitkään aikaan käynyt selaamassa Yves Rocherin sivuja ja nämä taisikin olla viimeiset omistamani Yvesin tuotteet.
Voisi kyllä taas joku kaunis päivä tehdä tilausta tai ainakin katsoa, mitä siellä nyt on tarjolla :D.
Pitäisiköhän peräti joulukalenteri hommata nyt täältä :D.

Myös tämä Bette Boxista Lokakuussa 2017 tullut 60ml TreacleMoon One Ginger Morning Bath and Shower Gel suihkugeeli loppui, kun päätin ne vähät loput laittaa tuohon Dermosilin käsisaippuan sekaan.
Tämä oli kyllä kertakaikkisen ihanan tuoksuinen, en tiedä oliko tässä inkivääriä, mutta itselle tuli enemmän lime tai vastaava mieleen tuoksusta.
En tiedä, oliko tässä jopa liiankin voimakas tuoksu :D. En varmaankaan joka suihkukerralla voisi käyttää, kun saattaisin kyllästyä, mutta tällä tavalla silloin tällöin käytettynä oli aivan ihana piristysruiske <3.
En myöskään tiedä, haluaisinko sitä 500ml täyttä kokoakaan ostaa juuri siksi, mutta näitä minipulloja kyllä ehdottomasti. Toki se isompi tulee halvemmaksi :D.

Sitten olisi vielä ihonhoito.
Sain tämän äitin jäämistön (tai taisi tämä olla mulla jo, kun äiti oli vielä hengissä) 150ml Avon FootWorks All in One Pedicure Cream jalkakuorinnan käytettyä.
Tilasin tämän vahingossa äitille, kun luulin olevan pelkkä jalkavoide, mutta tämä olikin enemmän tosiaan kuorinta.
Ei tämä myöskään kosteuttanut jalkoja samaan tapaan kuin nyt tällä hetkellä käytössä olevat pari muuta jalkakuorintaa.
Kuorintana oli ok, mutta ennemmin käyttäisin hohkakiveä. Meni kuitenkin noin suihkussa pikakäytössä ensiapuna.
Varastossa/käytössä on 3 kuorintaa ja Lushin ikivanha kuorintapala, mutta jospa ne saisin tässä tämän vuoden aikana tehokäytettyä.
En muistanut ottaa kuvaa, mutta nyt on tämä Jolie-boksista tullut Naturativen jalkakuorinta tehokäytössä eli ikivanha tapaus tämäkin ja sen kyllä nyt jo huomaa... Täytyy toivoa, että saan tämän nyt tässä piakkoin kulutettua pois. Joka suihkukerralla yritän käyttää, niin ehkä se siitä hupenee :p.

Tämän 50ml minikokoisen JOIK Rasberry Bon Bon Body Butter vartalovoin sain kuin sainkin käytettyä ja tämähän on tullut 2017 vuoden JOIKin joulukalenterista.
Kyllä nämä luonnonkosme-tiikat vaan kärsii, tässäkin alkoi öljy jo erottumaan erikseen ja tuoksussa ei ollut enää mitään viitettä vadelmaan.
Tässä oli kunnolla glitteriä, niin käytin vain sääriin sen takia.
Ei tässä kosteutustehojakaan enää juurikaan ollut, tuntui iholla vähän sellaiselta kalvolta ja välillä lähti murenemaan pois.
En tiedä, onko tätä myynnissä, mutta tuon kimalteen takia en ostaisi täysikokoista purkkia.

Ja viimeisenä porukasta sain loppuun myös "normaalin" kroppaemulsion, kun tämä 50ml minikokoinen Ziaja Cashmere Nourishing Body Lotion loppui.
Tämä on tullut Bette Boxista Toukokuussa 2019.
Tämän tuoksu oli aika neutraali, ehkä sellainen perusvoidemainen. Ei herättänyt intohimoja itselläni.
Koostumus oli suht juoksevaa, mutta vähän pulloa joutui heiluttelemaan, että voide tuli ulos. Kosteutusteho oli kuitenkin hyvä omalle suht normaalille iholle, pieni määrä riitti kosteuttamaan, mutta toisaalta kelit alkoi olla jo lämpimät tätä käyttäessä.
Ehkä voisin joskus ostaa täysikokoisena, jos tätä on vielä myynnissä, mutta toisaalta muut tuoksut saattaa kiinnostaa enemmän :).

Katsotaan, jaksanko jo huomenna kirjoitella nuo viimeiset loppuneet tänne, ainakin tuo ilmastointilaite on iso plussa näillä keleillä eli se auttaa istumaan täällä yläkerran koneella!
Mr.Insinööri kävi myös äsken hakemassa Beauty Bayn tilaukseni pakettimaatista! Päätin, että laitan ne Heinäkuun plussiksi, kun en jaksa niitä nyt alkaa kuvaamaan.
Eli palaillaan asiaan taas!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Oi, nuo Yvesin hedelmäiset suihkugeelit oli kivoja! Se mango on kyllä tänäkin päivänä ihan superhyvän tuoksuinen, kun tilasin sitä tiivisteen muodossa.

    Mie tilasin tuon samaisen Dermosilin Goodwill -käsisaippuan, kun pitkään olen sitä halunnut testata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niitä on tiivisteinä :o !!
      Hyvä, että edelleen on myynnissä jossain muodossa, pitää joku kaunis päivä tosiaan taas tilausta pohtia sinne, niin pääsisi taas testailemaan ^_^.

      Tuo oli kyllä tosi kiva käsisaippua! Harmi, ettei nuista taida olla niitä täyttöpusseja myynnissä, voisi sellaisen aina silloin tällöin ostaa ^_^. Toki kyllähän tuostakin pullosta voi kaataa parempaan pulloon sisällön!

      Poista

Suositut tekstit