perjantai 11. tammikuuta 2013

Tropiikkia suihkuun

Yksi pieni ilon hetki taas vähennysprojektissa; yksi suihkugeeli vähemmän kaapissa :D.
Pieni askel maailmalle, mutta suuri askel minulle ;).

Ostin tämän Oriflamen Discover Phuket Exotic Paradise Shower Gel suihkugeelin aikanaan sillä mielikuvalla, että tämä olisi ollut samantyyppinen Avonin Senses-sarjan Tropicsin kanssa...
Väärin! Tuoksultaan tämä ei ollut lähellekään sellainen raikkaan makean hedelmäinen tuoksu, vaan omaan nenääni oli vähän sellainen pistävän hedelmäisen tuoksuinen.
Noin muuten tämä oli ihan perussuihkugeeliä, pesi ja vaahtosi ihan normaalisti.
Tuoksun takia tämä menikin mulla melko nopeasti lähinnä käsisaippua-käyttöön. Kiva oli kokeilla, mutta en aio enää ostaa tätä :). Täytyy kokeilla jotain muuta kyseisen sarjan suihkugeeliä seuraavaksi.

Töissä meni ihan jees tänään. Geelit onnistui ja taas löytyi jotain hypoteesia tukevaa eli sekvensointia luvassa. Ohjaajan kanssa meni palaverikin ihan ok ja vähän aikataulutettiin kevättä. Tuo mutaatioanalyysi pitäisi olla tehtynä huhtikuun loppuun, joten taitaapa tulla tehtyä varmaan viikonloppujakin sitten sen parissa... Kyllä tämä tästä, kunhan ei kroppa sano vastalauseita, sitten ohjaaja voi olla sitä mieltä, ettei tämä työ sovellu mulle :p.

Mutta joo, mä alan valmistautumaan elokuviin, käydään kattomassa Mr. Insinöörin kanssa 007 Skyfall :). Saa kertoa mielipiteitä kyseisestä leffasta!
Miumoi <3

2 kommenttia:

 1. Nyt vaan hyvä draivi ja tsemppi päälle niin tulee se työjuttu valmiiksi kuukauden loppuun menessä :) May the force be with you!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se muukaan auta :D.
   Kiitokset Voimasta ;).

   Poista

Suositut tekstit