torstai 11. tammikuuta 2024

Pannu-projekti 2023 Lopputulos

Hellou!
Nyt viimein olisi aika katsoa viime vuoden Pannu-projektin lopputulema :D.
Mulla siis oli tämä projekti voimassa 9.1.2023-10.1.2024 välin, kun eilen tosiaan sain nuo tuotteiden nykytilanteet kuvattua.
Täällä on taas projektin alkutilanne-postaus, niin voi vertailla :).
Aloitetaan!

Tässä nyt ensiksi kuva tästä tutusta ihonsävyisestä frankenshadow-luomiväristä, uudelleen pannutin tähän lisää tavaraa vasta 23.12.23 eli todella vähiin sain käytettyä tuon tällä kertaa :D.

Mulla oli jo aiempaa jauhesekoitusta purkissa ennestään, mutta mielestäni se oli pikkuisen liian tummaa.
Päätin sitten lisätä siihen puolet tuosta Too Faced Chocolate Bar paletin vaaleasta "White Chocolate" sävystä.
Mulla alkaa uhkaavasti vähentyä vähitellen nämä ihan vaaleat sävyt!

Mutta nyt mulla on tuossa jauhepurkissa vielä jäljellä ehkä 2 pannutukseen eli sillä jo pärjään varmasti seuraavat 2 vuotta :D.

Eli frankenshadow on taas täysi tälle tulevalle vuodelle ^_^.
Pannu-projektissa oli tosiaan mukana 2 kynsilakkaa, joiden kanssa ei kovin hyvin käynyt...
Maybellinea käytin huikeat 2 kertaa ja Anytimeen en koskenut kertaakaan...
Toki sen verran puolustaudun, että Deck of Panningissähän mulla oli koko ajan jokin kynsilakka mukana eli jotain on toki kuukausittain tullut käytettyä...
En tiedä, miten saan itseni käyttämään näitä kynsilakkoja enemmän, että näiden kokoelmaa saisin vähemmäksi...
Päätin jo kuitenkin, että nämä lakat jatkaa tämän vuoden projektissa, näitä on hyvä nyt käyttää sen Deckin tämän hetken punaisen kynsilakan päällä, kun en punaisesta kynsilakasta yksinään välitä sen voimakkuuden takia :D.
Toivossa on hyvä elää taas tänä vuonna :p.

Kulmatuotteiden kanssa meni huomattavasti paremmin :p.
Anastasia Beverly Hillsin Brow Pro Palette kulmapalettia käytin yhteensä 182 kertaa ja hyvin usein sekoittelin 2-3 sävyä keskenään.
Pohjustajasta tykkäsin paljon ja se kului loppuun, pannun tietysti säästin uudelleenpannutus-käyttöä varten. Ja se kynä-pohjustaja ei ole samaa tavaraa mitä tässä oli, valitettavasti :/.
Yllättävän tasaisesti tuli yleisesti ottaen käytettyä sävyjä, mutta eniten käytin Medium Brown (molemmat), Taupe, Soft Brown ja Dark Brown Light sävyjä.
Punertavia sävyjä tuli käytettyä varsinkin alkuvuodesta, kun kampaajalla värjäytin punaiseksi/kupariksi hiukset.
Kaiken kaikkiaan kiva paletti kyllä on, mutta en kyllä tarvitsisi kaikkia sävyjä :D.
Sitten hyvin paljon tuli käytettyä myös luomivärejä kulmissa ja senkin totesin olevan erittäin toimiva tapa itselleni.
Alima Puren kynää käytin 36 kertaa, enkä aivan ehtinyt saada käytettyä loppuun :D.
Varsinkin nyt joulukuussa yritin ottaa loppukirin sen kanssa, mutta ei riittänyt. Toki tuossa ei enää kovin moneen käyttöön kyllä ole!
Lord & Berry kynää käytin 15 kertaa ja käytinkin aluksi kyniä yhdessä. Sitten päätin, että kulutetaan ne yksi kerrallaan, niin loppuu nopeampaa :D.
Nämäkin tulee jatkamaan projektissa tänä vuonna (paljastan jo vähän näin etukäteen :D).

Poskituotteet.
Tuo yläkerran remontin aloitus vähän "tappoi" mun pannuttelu-innostuksen... Monesti mietin, että pannuttaisin tuon aurinkopuuterin uudelleen, mutta ei sitten tullut innostusta siihen. Yllä olevan ihonsävyn pannutuskaan ei innostanut, mutta se oli pakkorako, kun sävy alkoi loppua :p.
Mutta joo, näitä tuli aika vähän käytettyä...
Too Facedia käytin yhteensä 22 kertaa; korostuspuuteria 10 kertaa, poskipunaa 19 kertaa ja aurinkopuuteria 12 kertaa.
Harmittavasti ei tullut pannuja näkyviin, mutta eipä se tuolla käytöllä ole odotettavissakaan. Ehkä tänä vuonna, haluan jatkaa tämän kanssa edelleen :p.
Natasha Denonan mini-palettia käytin 43 kertaa: poskipunaa 42 kertaa ja korostuspuuteria 34 kertaa.
Ei myöskään pannuja tullut näkyviin, mutta kyllä kuoppaa tuli silti. Tämän käyttöön oon ihan tyytyväinen!

Syynä noiden korostuspuuterei-den vähäiselle käytölle oli tämä L'Orealin ColorAppeal mono luomiväri Golden Beige.
Tätä tuli käytettyä 158 kertaa ja käytin niin luomilla (kulmaluulla ja silmänurkissa) kuin varsinkin korostuspuuterina.
Loppuun en saanut, vaikka vähän sitä toivoinkin, mutta tämä on kyllä aika tiukkaan puristettu tapaus.
Ja vaikka tämä(kin) on ikivanha tapaus, niin silti tämä toimii edelleen todella hyvin!
Löysin tälle kuitenkin korvaajan yhdestä paletista, niin tämän käyttö jatkuu projektissa tänäkin vuonna.
Yritän saada käytettyä pois tai sitten yhdistän johonkin franken-sävyyn. Voisin kyllä yrittää tänä vuonna ottaa itseä niskasta kiinni tuon uudelleen pannuttamisen kanssa, tämäkin varmasti sitten kuluisi nopeampaa, kun ei olisi niin tiukkaan puristettu.
Mutta jälleen kerran tuli todiste siitä, että näissä luomiväreissä on ihan jäätävästi tavaraa käyttää :D.

Sitten tämän Avonin ikivanhan violetin sävyn sain kuin sainkin käytettyä loppuun :D.
Käyttökertoja viime vuonna tuli 56 kertaa ja loppuvuodesta deck-projektissa ollessaan loppui 13 käytön jälkeen.
Nopeutui käyttö tuon uudelleen pannutuksen jälkeen :D.
Mä rakastin kyllä tätä sävyä, mutta mulla on tämän tyyppisiä sävyjä edelleen sekä luomiväreinä kuin korostuspuutereina, niin nyt pääsee niitä käyttämään paremmin ^_^.

Sitten luomiväripaletit!
Anastasia Beverly Hills Prism palettia käytin 24 kertaa.
Enemmänkin olisi voinut kyllä käyttää, mutta sainpa lisää kuitenkin pannuja näkyviin!
Viime vuoden alussa oli 5 pannua ja nyt 10, joten olen tyytyväinen :).
Sen huomasin, että nuo Osiris ja Eternal sävyt alkaa olla jotenkin "kuivia", joten pitää ehkä muistaa tehokäyttää niitä vähemmäksi ennen kuin menevät huonoksi.
Mä niin haluaisin ottaa oikeasti tehokäyttöön tämän paletin, että saisi joskus kulutettua tämän loppuun, mutta pelottaa, että unohdan kaikki muut paletit :D. Ehkä pitäisi säännöksi laittaa itselle, että pitää samalla vähintään yhtä muuta palettia käyttää tämän kanssa aina...
Tämä ei tähän projektiin lähde tänä vuonna, mutta pitää pohtia, jos instan puolelle ottaisi tämän "pan that palette"-projektiksi...

Anastasia Beverly Hills Riviera palettia sain käytettyä 15 kertaa.
2 pannua sain kuin sainkin näkyviin ja selkeää kulutusta myös, joten pitää olla tähän käyttömäärään nähden tyytyväinen.
Näistäkin tosiaan huomasin, että nuita kultaisia sävyjä löytyy kokoelmasta todella paljon, joten niitä pitäisi myös saada vähemmäksi jostain päin :D.
Colourpopeista tosiaan nyt yrittänyt aloittaa!

Ja viimeinen paletti, Too Faced Life's A Festival.
Käytin 18 kertaa ja odotetusti 2 pannua näkyviin!
Tästäkin paletista tykkään edelleen todella paljon <3.
Tässäkin tuo iso Unicorn Tears on sellainen violetti sävy kuin tuo Avonin vanha, joten ehkä tämäkin nyt pääsee paremmin käyttöön jossain vaiheessa :p.

Tällä tavalla siis meni viime vuosi.
Yleisesti ottaen palettien käyttö meni huonommin viime vuonna kuin sitä edellisenä, sillä peräti 14 palettia (vähintään 4 luomiväriä) jäi käyttämättä kokonaan ja monia paletteja käytin vain 1-2 kertaa...
Vime vuonna ostin 3 uutta palettia (2 Sydney Grace ja 1 Clionadh) ja sitten yhteen magneetti-palettiin tuli TerraMoons-monot (10kpl). Ja edelleen näitä indie-luomivärejä tuli käytettyä enemmän kuin muita vanhoja paletteja.
Esimerkiksi Clionadhin multichrome-magneettipalettia käytin 58 kertaa ja "pyöreiden pannujen" palettia 23 kertaa (Archeo-palettia käytin sen 10 kertaa Deck-projektissa) eli todella suuri ero käyttömäärissä...
Tänä vuonna pyrin siihen, että nyt ei tulisi ostettua uusia juttuja näiltä "sallituiltakaan" merkeiltä, toki kun työtilannekin on epävarma ja terveysongelmat, niin säästän nyt niin hyvin kuin pystyn.
Ja täytyy nyt todella pohtia, miten tänä vuonna saisin taas kaikki paletit varmasti käyttöön ja useamman kerran... Uudelleen pannutus leikkejä pitäisi tosissaan harrastaa, jos saisi jotain yhdistelyjä tehtyä ja sitä myöten palettien määrää vähemmäksi, kaiken kaikkiaan vähintään 4 sävyn paletteja on nyt 62 kpl...
Vinkkejä otetaan vastaan :D.

Toki tässä on positiivista se, että mä todella rakastan tätä nykyistä kokoelmaa, se declutterointi sillon muuan vuosi takaperin helpotti paljon elämää!
Onneksi myös pannujakin on alkanut näkyä paleteissa enemmän ja enemmän, viime vuonna tuli 23 uutta pannua näkyviin (muutama kasvo-pannukin tuossa), kun muistelen, että sitä edellisenä vuonna tuli vain 11 pannua (eipäs vaan 17 pannua, piti tarkistaa :D).
Mutta paljon tässä on taas pähkäilyä monessa asiassa!
Onneksi edes ihonhoito ja muut purkit sentään tasaisesti vähenee :D.

Vaan laitan seuraavaksi tämän vuoden Pannu-projektin postauksen tulemaan!
Katson, mitä hintoja se sähkölle taas huomiselle lupaa, mutta eipä tämä mun kone näköjään näytä kovinkaan paljoa kuluttavan eli ehkä raaskii avata, ellei hinnat mene yli euron :p.
Palataan asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Huh 42 x ND poskipunaa ja ei pannua. Mulla on tää kans ja oon aika minimaalisesti käyttänyt vielä. Sain viime vuonna kaks poskipunaa käytettyä loppuun ja kolmas on Tarten vanhassa paletissa tehokäytön kohteena. Useampi voidemainen pitäis kans käyttää ennen kuin kuivahtanut tai menevät pilalle. Aattelin jotenkin, että ND:n Mini duo olis helppo, mutta ei siis olekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, siis tuntuu, että nuo Natasha Denonat kestää koko elämän...
      Mä myös kuvittelin, että tuo mini-paletti olisi helppo pannuttaa, toki niissäkin on tuotetta saman verran kuin luomiväreissä, mutta kuitenkin poskille käytetään...
      On kuitenkin sen verran pigmenttisiä, että vähällä saa paljon, vaikka itse oon poskipunissa ja korostuspuutereissa "more is more"-ihmisiä :D.
      Toki mä myös käytin samalla alle mun voidemaista poskipuna-palettia ja korostuspuikkoa (just siksi, että ehtisi käyttää mahdollisimman paljon ennen huonoksi menoa), niin puuterisia tarvi laittaa vähemmän...
      Mutta onneksi sentään kulumaa ja pientä kuoppaa tuli tuolla käytöllä!

      Poista

Suositut tekstit