lauantai 20. tammikuuta 2024

Parit meikkituotteet kulutettu, Tammikuu 2024

Hellouuu!
Mulla on aivan täysin nyt pysähtynyt purkkien loppuminen :(. Alkukuusta loppui lyhyen ajan sisään 4 tuotetta ja vasta tällä viikolla loppui seuraavat 2...
Toki tiesin, että heikompi kuukausi on tulossa nyt, mutta en odottanut, että se näin heikko olisi...
Ei auta kuin toivoa, että helmikuu olisi sitten taas vastaavasti parempi :p.
Katsotaan nyt kuitenkin ajan kuluksi parit meikkituotteet, jotka oon saanut käytettyä!

Heti kuukauden aluksi mulla loppui tämä ikivanha Avon ColorTrend Kajalstick, Turquoise Pearl silmänrajauskynä.
Tämähän oli mulla nyt viime kuusta tähän asti Deck of Panning-projektissa mukana, että saisin loppuun asti käytettyä vihdoin.
Viime kuussa ehdin käyttää 18 kertaa ja kuukauden alussa tosiaan yhteen meikkiin käytin ja aloin teroittaa esiin lisää terää, jolloin kävi kuvassa näkyvä lopputulos :D.
Harmittavasti en tajunnut ottaa sävystä kuvaa kädellä nuista jämistä, mutta sävyltään oli tuollainen kaunis, vähän hohtava vaaleansininen, en ehkä turkoosiksi sanoisi.
Eli Deck of Panning-projektissa ehdin käyttää 19 kertaa.
Mähän oon ottanut tämän tehokäyttöön jo 10.11.2022, jolloin olin joitakin kertoja vuosien varrella käyttänyt tätä, mutta teroittamaan en ollut ehtinyt kuin ehkä pari kertaa.
Yhteensä käyttökertoja tällä aikavälillä oli huimat 53 kertaa, vaikka tuo ei lopulta edes kovin pitkä kynä ollut!
Eli kyllä näissä rajauskynissäkin on lopulta tavaraa käytettäväksi asti ja mähän tosiaan nykyään käytän mun luomiväri- ja rajauskyniä "pohjustamaan" luomivärejä eli ne kuluvat huomattavasti nopeampaa tahtia niin.

Seuraavaksi oon ottanut seurattavaksi tehokäyttöön tämän Essence-rajauskynän, joka on samaa sävyperhettä edelleen :D. Mulle on päässyt "hieman" näitä turkoosi-sinisävyisiä rajauksia kertymään, mutta onneksi tämän lisäksi löytyy enää 2 Avonin Glimmerstick-rajausta. On siis näitäkin tullut hyvin urakoitua :D. Itseasiassa täällä postaus, jossa oli silloiset kynät swatcheineen!
Huomasin nyt, että swatch-kuvassa on 1. ja 2. mennyt väärin päin :p. Mutta tosiaan nuo Avonin Glimmerstick-kynät ja Essence jäljellä \o/.
Otin juuri äsken tuon Essence-kuvan ja oon sitä nyt 5 kertaa käyttänyt ja muistaakseni 1 tai 2 kertaa terottanut. En koskaan teräväksi teroita nuita, kun siinä "tuhlaantuu" kynää, vaan ihan sen verran mitä uskon menevän seuraavaan meikkiin. Tuostakin saatan pystyä käyttämään ehkä jopa 2 meikkiin ennen uutta teroitusta :).

Sitten toisena tuotteena sain käytettyä tämän 10ml minikokoisen Smashbox Photo Finish Correct Anti-redness Primer punaisuutta korjaavan pohjustajan, jonka tilasin Eleveniltä Marraskuussa.
Vaikka olikin kiireinen aamu, niin ehdin ottaa nopeat napsaisut kasvoilta taas meikistä. Valitettavasti kaikki kuvat eivät olleet kovin tarkentuneet, mutta jos nyt pientä osviittaa saa niistä!

Tältä tuo Smashbox-primer näytti koostumukseltaan.
Aika tummalta vaikutti ensin, mutta sitten kun sen hieroi kasvoille...

...niin en kovin suurta eroa huomannut alkuvaiheeseen... No ehkä hitusen on ihon sävy tasoittunut.
Mun piti lisätä mukaan vielä samaisessa tilauksessa tilattua Revolutionin primeria, kun nuo jämät ei yksinään riittäneet :p.

Joudun siis laittamaan vielä anti-redness peiteainetta, nyt käytän Yves Rocherin versiota (yksi Dermosilin kynä myös jäljellä) ja tämän tuloksen itse kynät antaa.
Silmien alle oon nyt käyttänyt punaisen sävyisiä "korjaajia" :D. Aiemmin käytin sen poskipunapuikon ja nyt oon käyttänyt sen jälkeen Diorin mini-huulipunaa ja voidemaista poskipuna-palettia, että saan niitä käytettyä mahdollisimman vähäksi ennen kuin menevät huonoksi.

Tässä loput meikin vaiheet:
1. Kasvoille Isadoran Panstick "peitevoiteeksi" ja silmien alla vielä Fenty Beautyn punertava kirkastaja ja IT Cosmetics peiteaine.
2. Ennen puutereita laitoin voidemaista poskipunaa poskille. Silmien alla L'Orealin meikkipuuteri ja kasvoilla Lumenen tuttu Blur meikkipuuteri.
3. Lopullinen meikki. Laitan vielä Dermosilin CC-puuterihelmiä kasvoille antamaan kirkkautta, silmien alle sitä mun frankenshadow ihonsävyä ja myös Guerlainin korostuspuuterihelmiä.
Poskilla on nyt lisäksi vain puuterista korostuspuuteria ja kulmissa Alima Puren kulmakynää (sen alla ABH kulmapohjustaja-kynä, josta en tykkää yhtään).
Tässä siis jälleen näkee sen määrän, mitä kaikkea laitan silmänalusille, että saan ne vähemmän zombimaisiksi :D.

Mutta niin, en aio ostaa tuota Smashbox pohjustajaa uudelleen, ei riitä omaan makuuni. Nyt on vielä tuo isompi (28ml) Revolution-pohjustaja käytettävä pois...

Sitten hoksasin, kun samaisesta eleven-tilauksesta on puhe, niin siinä tuli mukana kaupan päälle tämä 20ml minikokoinen Kératase Resistance Ciment Thermique Resurfacing Strengthening Milk hiuksiin jätettävä lämpösuoja (?) voide, jonka siis sain myös käytettyä tässä.
En käyttänyt mitään lämpö-rautoja, niin en osaa mitään oikein tästä sanoa. Käytin vain pois suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin jätettävänä hoitona ja en huomannut siinä käytössä mitään erityistä.
Ei siis ihmeemmin takkuja silottanut, mutta siihenhän tämä ei ole tarkoitettukaan :D.
Mutta nyt on tämäkin pois kaapista!

Vielä on siis muutama purkki esiteltävänä, ellei nyt loppukuun aikana tule jotain suurta rysäystä, johon en kyllä usko :D.
On kyllä ollut surkea kuukausi, mutta ei tosiaan voi mitään. 
Palataan siis asiaan taas piakkoin!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Se on kyllä jännä, kun joku kuukausi tuntuu että kaikki käyttötuotteet loppuu ja sitten meneekin kuukausi-pari hiljaiselossa :D Miulta on nyt tammikuussa loppunut isoja purkkeja, kuten shampoo ja hoitoaine, sekä jälleen käsisaippuaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, noinhan se toki loogisesti menee, että kun yhtenä kuukautena loppuu hirveä kasa tuotteita, niin sitten ei hetkeen lopu juuri mitään, kun on ottanut vastaavasti käyttöön uusia tuotteita.
      Ärsyttää se silti, kun ei voi tasaisesti loppua, vaan menee tuolla lailla ryöpsähdyksittäin :D.
      Mulla ei ole oikein tuuria ihan vielä noiden isompien purkkien kanssa. Joutuu vielä hetken odottamaan :D.

      Poista

Suositut tekstit