sunnuntai 28. tammikuuta 2024

Sekalaiset Loppuneet vol.2, Tammikuu 2024

Heipsheips!
Kuten luvattua, tässä tulee toinen pieni loppuneiden erä ja nämä ovatkin sitten kuukauden viimeiset!
Pidemmittä puheitta aloitetaan!

Tästä porukasta ensimmäisenä loppui jo kuukauden alkupuolella tämä 30ml minikokoinen Avon Planet Spa Blissfully Nourishing Hand Cream käsivoide.
Jälleen sanon, että näitä ei ollut Avonilla isompana myynnissä, mutta lasken listoihini kaikki alle 50ml käsirasvat minikokoisiksi.
Tämän otin tosiaan ensin töihin käyttöön käsivoiteeksi, mutta tuoksu oli sen verran voimakas ja koostumus liian "rasvainen" sinne, niin tuubi siirtyi takaisin kotiin ja jalkavoiteeksi.
Jalkavoiteena toimi oikein mallikkaasti ja pehmensi jalkapohjia ihan hyvin.
Tuoksu tässä sarjassa oli tosiaan sellainen aika imelän makea, mikä oli itselleni hieman liikaa, vaikka makeista tuoksuista tykkäänkin :D.
Ja niin kuin on myös kerrottu, niin Avon lopettaa Suomessa Maaliskuun lopussa, joten tämäkin jää nyt muistoihin.
Tuoksun takia en jää tosin kaipaamaan tätä :D.

Seuraavaksi sain loppuun joskus kuun puolen välin paikkeilla tämän 500ml Ziaja Baltic Home Spa Wellness Coconut & Almond Shower Gel suihkugeelin, jonka ostin settinä syksyllä Sokoksen 3+1 Päiviltä.
Joitakin kertoja käytin suihkussa, mutta sitten päätin siirtää käsisaippuaksi, kun käsisaippuoita ei tosiaan ole varastossa ja tämän tuoksu ei herättänyt oikein mitään intohimoja.
Ei ollut siis omaan nenääni kovin voimakkaan tuoksuinen, mutta varmaan herkempi nenäisempi saattaa olla eri mieltä.
Ihan ok setti, mutta en aio ostaa uudelleen, kun ei aiheuttanut tunteita juurikaan :D.

Tuttuun tapaan loppui jälleen yksi vartalosuihke, kun sain tämän 100ml Avon Naturals Hula Hula Hibiscus Hibiscus & Passionfruit Scented Spritz pullon suihkittua.
Tästä tuoksusarjasta tuli yksi suosikeista ja jemmasinkin näitä muutaman varastoon. En muista, onko mulla tätä vielä 1 pullo odottamassa (ei varmaankaan...), mutta suihkugeeli löytyy vielä.
Tämä oli sellainen hedelmäisen makea tuoksu ja tätä jään kyllä ikävöimään... Onneksi on tosiaan tuo suihkugeelin jämä vielä olemassa, sitä en holvaa kerralla nyt isoja määriä :p.

Tämä ehti olla jo vessatuoksunakin käytössä ja nyt on siirtynyt kroppasuihkeeksi :).
Tämäkin on aika kiva tuoksu, vaikka onkin vaikeampi kuvailtava.
Onneksi ostin sen 500ml kylpyvaahdon tästäkin :D.

Viimeisenä sain käytettyä menneellä viikolla toiseksi viimeisen omistamani tuoksunäytteen Avonilta eli tämä 0.5ml näyte Avon Infinite Moment For Her Eau de Toilette tuoksusta loppui.
Fragrantican mukaan:
* Ensituoksu: Vadelma
* Sydäntuoksu: Kukkaisnuotit
* Pohjatuoksu: Vanilja
Vaikka tämä olikin jo ikivanha näyte, niin edelleen tuoksui ja oli sellainen, että olisin voinut jopa ostaa isompana pullona.
Noh, nyt tämäkin jää muistoihin vain :p. Onneksi nuita ihania tuoksuja löytyy kuitenkin loppuelämäksi!
Mulla on tosiaan enää 1 Avonin näyte jäljellä ja sitten lisäksi 4 muuta näytettä, jotka on muistaakseni 2ml. Miniatyyrejä on 6kpl muistaakseni, 10ml minejä 6-7kpl ja loput on täysikokoisia 30-50ml pulloja.
Alkaa vähitellen muotoutua tuo mun tuoksukokoelma :D.

Aika hiljainen oli tosiaan tämä tammikuu. Olisin ehkä muutaman purkin saanut vielä loppumaan, mutta päätin jättää ne helmikuulle tarkoituksella. Jospa sitten olisi taas runsaampaa loppuvien suhteen ^_^.
Alan nyt seuraavaksi pähkäillä Helmikuun Deck of Panning-suunnitelmia ja lakkaan taas kynnet :p.
Palataan pian asiaan yhteenvedon kanssa!
Miumoi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suositut tekstit