perjantai 12. tammikuuta 2024

Pannu-projekti vuodelle 2024

Heissan!
Sain kuin sainkin eilen kuvat muokattua tätä postausta varten, joten käydään asiaan!
Tässä tulisi siis kuluvan vuoden Pannu-projektin tuotteet.

Ensiksi (todella huono) yhteiskuva koko tuotekasasta.
Paljon tuttuja tuotteita edelleen mukana, mutta nyt toivon todella, että saisin osan pois kokoelmistani vihdoin ja viimein...

En tiedä, miksi laitan tuon Paese-pannun aina kuviin mukaan, kun käytän sitä koko ajan, mutten laske käyttömääriä :D. No, tällä täytöllä mennään todennäköisesti todella pitkälle vuoden loppupuolelle, ellei mitään katastrofia tapahdu.
Sitten otin mukaan taas nuo samat kynsilakat, jotka ovat äitini jäämistöstä... Toivon edelleen, että saisin ne käytettyä pois, kun ei pulloissa (7.5ml ja 8ml) enää ihan hirveästi olisi tavaraa jäljellä. Se toki vaatii käyttöä, ei ne pöydällä seisomalla hupene :p.
Katsotaan, saanko nyt sen punaisen Lumenen lakan kanssa nuita käytettyä "päällyslakkoina" edes.

Sitten tutut kulmakarva-tuotteet ovat edelleen mukana.
Uutena mukaan tuli viime vuonna Goodieboxista uudelleen tullut Realher-kulmakynä.
Oon ottanut sen käyttöön heti boksista tultua ja oon käyttömäärät ottanut ylös myös alusta asti. Vielä en ole terää katkaissut käytössä kertaakaan :D.
Kyllä mä nuo kaikki 3 kulmakynää saan tänä vuonna käytettyä, niin sitten jää vain tuo ABH kulmapaletti käyttöön + ruskeat luomivärit.
Haaveilen kyllä salaa, että saisin tänä vuonna tuohon palettiinkin jo johonkin kohtaa pannua näkyviin, mutta se taitaa olla edelleen vain haave käyttömäärien jäädessä liian pieniksi :).
Uusia kulmakyniä ei tosin ole ainakaan enää tulossa, kun ei ole mitään yllätysbokseja enää tilauksessa.
Toki en tiedä, hommaanko tänä vuonna joulukuussa jonkin kosmetiikkakalenterin sitten pitkästä aikaa... Se nähdään sitten, jos päästään sinne asti terveenä :p.

Poskituotteissakin on tuttuja tuotteita.
Too Facedin Sweet Peach Glow-palettiin haluaisin saada poskipunaan ja korostuspuuteriin nyt pannut näkyviin kunnolla viimein. Lisäksi jos tuon aurinkopuuterin uudelleen pannutus olisi viimein tänä vuonna ajankohtainen, niin olisin iloinen.
L'Orealin mono-luomiväri jatkaa myös tänä vuonna, josko senkin saisin loppumaan ehkä uudelleen pannutuksen kautta.
Uutena otin mukaan vanhan Benefitin Rockateur poskipunan, jos saisin sen käytettyä pois, jälleen ehkä uudelleen pannuttamisen kautta.
Tuo on aivan ihana ruusukultainen sävy ja hieman saatan itkeä henkisesti tuon loputtua, kun ei ole enää saatavissa :/. Täytyy ehkä katsoa luomivärikokoelmaa sillä silmällä, löytyisikö sieltä vastaavaa sävyä käyttöön sen jälkeen!
Päädyin ottamaan taas mukaan tuon entisen Kat von D, nykyisen KVD Beauty merkin korostuspaletin. Haluaisin saada ehkä tuon pinkin sävyn jopa käytettyä ja muihin sävyihin enemmän käytön jälkeä, violettiin ehkä jopa pannu näkyviin.

Sitten tuttuun tapaan muutama luomiväri-paletti mukaan!
Urban Decay-luomivärit jäi viime vuonna paitsioon, niin piti nyt yksi ottaa mukaan huomion vetoon :D.
Pitkään pohdin tämän Naked 3, Naked Smokyn ja Naked Heatin välillä ja päädyin tähän Naked 3:een.
Nyt pitää vertailla, löydänkö tästä tai Heatista vastaavaa sävyä tuolle Rockateur-punalle!
Tähän päädyin, jos lisää pannuja saisin helpoimmin näkymään, uskoisin niitä saavani ehkä 3kpl lisää.
Mulla tipahti paletti kädestä matolle, niin tuo Burnout-pannu irtosi osin paletista... Sain sen takaisin kiinni, mutta "liimat" ei tuskin enää ole yhtä pitävät, kun alkaa olla iäkäs paletti.

Toisena palettina mukaan otin jälleen tämän kokoelmani kalleimman paletin eli Natasha Denonan 28 Purple-Blue paletin.
Tähänkin toivoisin saavani viimein 2-3 pannua näkyviin ja rivien keskimmäisiin sävyihin ne olisi ehkä mahdollista saada.
Tuo 1.rivin keskimmäinen on "Golden Beige" ja se on juuri se "dupe" sävy tuolle L'Orealin mono-luomivärille. Siinä on jo kulmassa hyvä kuoppa, joten siihen on ainakin suuri todennäköisyys saada pannua näkyviin.

Ja viimeisenä palettina sitten Too Faced-kierros uudelleen eli Chocolate Bar paletti lähti mukaan.
Tähän toivon saavani pannut näkyviin loppuihin sävyihin, mutta edelleen on myös mietinnässä näiden loppujen sävyjen uudelleen pannutus magneettipalettiin.
Yritän nuita saada nyt kuitenkin käytettyä vähemmäksi ensin, kun en tiedä, mahtuvatko pienimpiin pyöreisiin pannuihin kokonaan vielä.
Vaaleanpunaista sekä isoa korostussävyä käytin frankenblush-poskipunaan ja sellaisiin nuo saattaa ehkä vastaisuudessakin kulua :).
Ruskeat mattasävyt menee sitten kulmiin.

Tällaisia tuotteita olisi siis tänä vuonna projektissa mukana!
Nuo luomiväripaletit taitaa aika hyvin täydentää toisiaan nyt, joten toivon todella käyttöä tulevan hyvin...
Toki mulla on niitä Colourpopin Super Shock-luomivärejäkin tehokäytössä ja toiveena saada käytettyä niitäkin loppuun. Lisäksi myös pohdin tosiaan sen ABH Prism-paletin ottamista "Pan that palette"-projektiin, että oikeasti saisin näitä epämieluisia merkkejä pois kokoelmasta.
Niin ja se J* Blue Blood paletin "jämätkin" on koko ajan mielessä, senkin paletin haluaisin pois ja loput sävyt magneettipalettiin. Ne on vaan sen verran isoja, että sävyt menee 2 pieneen 26mm pannuun... Ei löydy siis tilaa vielä noin paljon, eikä myöskään niille isommille 36mm pannuille...

Paljon siis on asioita edelleen mielessä ja tuleva todennäköinen työttömyyskin tulee vaikuttamaan moneen juttuun varmasti.
Toivon kuitenkin näkeväni entistä enemmän pannuja kaikissa paleteissani, sitä 20 uutta pannua toivon, kun viime vuonna sen sain :D.
Fixyn kanssa leikkiminen ja uudelleen pannuttelu auttaisi kyllä melko paljon tuossa, joten toivottavasti saan itseäni niskasta kiinni tänä vuonna sen kanssa!

Mutta nyt taidan alkaa siihen kynsien lakkaamiseen seuraavaksi, saa senkin tässä alulle :D.
Seuraavaksi pitää varmaan loppuneita alkaa esitellä!
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Hyvä kun otit ND;n paletin tehokäyttöön. Itsellä tulee helposti näitä arvokkaita paletteja säästeltyä😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei näitä ole varaa säästää :D.
      Onneksi oon nyt itse viimein päässyt tuosta säästöajatuksesta eroon, käyttöön nämä on ostettu :D.

      Poista

Suositut tekstit