lauantai 27. tammikuuta 2024

Sekalaiset Loppuneet vol.1, Tammikuu 2024

Heissan taas!
Kyllä se vaan jäi aika köyhäksi tämä tammikuu loppuneiden purkkien suhteen.
Tuossa menneellä viikolla sain vielä muutaman loppumaan, niin esittelen ne tänään ja huomenna pikku-erissä.
Tässä satsissa on kasvo- ja hiustuotteet.

Tästä porukasta ensin loppui jo alkukuusta tämä 30ml minikokoinen Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask with Avocado & Glacier Water yönaamio.
Nämähän ovat aivan omiaan näin talvipakkasilla eli kosteuttavat hyvin ainakin oman ihon, eikä mun iho ole edelleenkään ollut tämän talven aikana hilseilevän kuiva.
Toki kerrostan kasvovesiä ja seerumeja myös tällaisten alle.
Ainoa, mistä en tästä tykännyt, enkä sen takia ostaisi täysikokoisena (en muista, oliko täysikokoinen 75ml vai 100ml) uudelleen, oli tuoksu (yllätys yllätys :D). En muutenkaan ole avokadojen ystävä, eikä minusta tullut myöskään sen tuoksun (?) ystävä, jos ne tältä tuoksuu.
Ei se mikään paha ollut, mutta huomasin hieman nyrpisteleväni nenää tätä käyttäessä.
Eli ilomielin jatkan seuraaviin kokeiluihin. Mullahan on vielä käytössä se helkkarin kallis Avant-merkin naamio ja myös Goodieboxista tullut täsmälleen samoilla ainesosilla, koostumuksella ja tuoksulla tullut (yhtä kallis) Symbiosis London-merkin naamio, sekä Yvesiltä tilattu 75ml 3-in-1 naamio.
Oon myös muutaman vuoden pähkäillyt, milloin tilaisin kokeiluun Huxleyn yönaamion, se on ollut monesti Hullareilla tarjouksessa... En ehkä nyt keväällä vielä hommaa sitä, mutta ehkäpä syksyllä! 

Tällä viikolla sain viimein käytettyä tämän 125ml Lumene [Valo] Nordic-C Pure Glow Cleansing Balm kasvojen puhdistusbalmin.
Minähän luulin ostaessa, että tämä on samanlainen puhdistusbalmi kuin korealaiset ym. versiot eli kuivalle iholle sulaa öljymäisenä.
No ei todellakaan puhdistanut meikkejä sillä tavalla juuri ollenkaan...
Ja kun ensimmäisen käytön jälkeen luin ohjeet (niitähän ei tietty voinut ensin lukea...), niin tätähän ei olisi silmiin edes saanut käyttää...
Siinä tämä oli sitten vähän parempi, kun käytin sen Yliopiston Apteekin puhdistusöljyyn jälkeen, niin tämä liuotti sitä öljyä paremmin pois iholta. Se kun ei veteen emulgoitunut.
Mutta joo, ei ollut hyvä siihen, mihin kuvittelin tämän ostavani :D. En siis aio ostaa uudelleen. Vähän harmittaa, ettei nämä Lumenen putsarit ole toimineet minun käytössä, mutta ei voi mitään. Kaikki ei sovi kaikille!

Katsokaapa tätä!!
Tämä pannu-projektissa jo jonkun vuoden mukana ollut 1.1g Alima Pure Natural Definition Brow Pencil, Medium kulmakynä loppui mulla 22.1.24 ja tämän vuoden projektissa ehdin käyttää 8 kertaa.
Tuossa ei terä lähtenyt ainakaan vielä kävelemään, mutta en saanut enää yhtään enempää teroitettua tuota, ruskea osa jäi vain näkyviin, enkä saanut sormilla otetta niin, että olisi saanut enää pyöräytettyä. Yritin hampaillakin kokeilla, mutta ei sekään onnistunut :D.
On se nyt loppu!
Ihan kiva tätäkin oli käyttää, mutta niin kuin olen sanonut, niin en aio enää itse ostaa yhtään kulmatuotetta, kun mulla on se ABH kulmapaletti ja ruskeita luomivärejä pystyn hyvin myös käyttämään siinä tehtävässä ja niitäkin on loppuelämäksi asti :p.
Nyt oon seuraavaksi sitä Lord & Berry kulmakynää alkanut tehokäyttämään ja viimeisenä kulutan sen Realher-kynän. Haluan nuo kynät saada ensin pois, niin sitten pääsen kunnolla taas ABH-paletin sekä niiden luomivärien kimppuun.

Viimeisenä tästä porukasta loppui myös tällä viikolla tämä 200ml Klippoteket Blonde Hair Dry Shampoo kuivashampoo.
En muistanut ottaa tästä kuvia hiuksissa, mutta nyt muistan, minkä takia vaihdoin Batisteen... Tämä oli jotenkin "märempää" ja "jauhetta" ei tuntunut tulevan hiuksiin kunnolla eli hiukset tuntui jäävän edelleen jotenkin likaisen näköisiksi.
En myöskään muista edellisestä käyttämästäni pullosta, että oliko siinä tätä ärsyttävyyttä, mutta tässä se oli: se saakelin kilkatinpallo !!!
Ei hitsi, että mä en vaan voi sietää sitä :D. Ärsyttävä, kun en tajunnut ennen ostoa heiluttaa... Vai tilasinko mä tämän Hullareilta... Joo, viime syksynä tilasin!
Sehän se selittää :D.
Eli aion vastedeskin pysyä Batistessa ja nyt kun tännekin on tullut Oulun keskustaan 2 Normal-liikettä, niin siellähän on Batistet 3,90e 200ml pullot.
Ei siis tarvitse enää jemmaamalla jemmata halvempia pulloja :D.

Nyt ei siis ole muuta kuin Batistea varastossa (2x 400ml ja tämän lisäksi toinen 200ml pullo) ja tarvitsee vasta syksyllä aikaisintaan ostaa lisää.
Tämä tuoksu on muuten aikas kiva! Jospa olisi lisää saatavilla sitten myöhemmin!






Huomenna tosiaan yritän esitellä viimeiset loppuneet, niin pysyy suunnilleen aikataulussa nämä postaukset jälleen ^_^.
Alan taas seuraavaksi lakata kynsiä :D. Jospa saan sen Deck of Panning-tavoitteen täyteen, niin saan enemmän kortteja nostaa ensi kuulle ;).
Palaillaan siis asiaan!
Miumoi <3

2 kommenttia:

  1. Aika hyvin loppuneita ja kumminkin suht isoja kokoja vieläpä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitää nyt olla näihinkin loppuneisiin tyytyväinen :D. Kaikki on aina eteenpäin!
      Ja sainhan mä luomiväripannuja näkyviin sentään 4 myös!

      Poista

Suositut tekstit